Nie jesteś zalogowany.
zaśmierdziało mi tu troche BRAVO(tą wspaniałą gazetką)
uhh.. Bravo.. litooosciiii!!
od razu mi przychodzi na mysl sexmisja i haselko "kobieta mnie bije ":-D
Nic dodac nic ujac prawie wszystko juz chlopaki powiedzieliscie. Na tym swiecie nie ma nic piekniejszego niz usmiech ukochanej kobiety .Kobieta i mezczyzna sa jak + i - im bardziej sie roznia tym sie wiecej przyciagaja. Moze temu sie nam tak podobaja bo maja wszystkie te cechy na ktore facetow nie stac lub nigdy nie beda w stanie osiagnac.
p.s teraz wam powiem moje ulubione haselko
to musialo bolec
a dziewczyna sie pyta co?
a ty odpowiadasz jak spadalas z nieba moj ukochany aniele
hehe fajny text ~johny_lennon
Dobra jakoos dam rade a moze bedzie dobrze heh dobra ide spac bo nie moge o tym myslec bo mnie wqrw**ca bierze.... dobranoc wszystkim
U mnie w szkole, to bylo tak. Wszyscy sie dowiedziali, ze ogladam anime... zdziwienie, bo pierwszy raz slyszeli o takim czyms. Na poczatku spytali sie, co to jest to anime, a ja na to ze japonskie "bajki". No i sie zaczela rozmowa, bo oczywiscie sprowadzali je do hentai (ciakwe, ze wiedzieli co to jest hentai). Jak im wytlumaczylem, ze np. Dragon Ball to anime, to wiekszosc chlopakow na to "uciekalem ze szkoly, zeby nie przegapic jakiegos odcinka..." No i do tej pory jest luz. Ci co maja kompy, to teraz pytaja sie "ile juz sciganales GB tego anime..." itp. No i ogolnie jest spokoj, czasem jeszcze zadadza pare pytan z ciekawosci co tam ogladam itp. Ale obejrzec nie chca. Nawet probowalem wcisnac na sile jednej osobie, no ale nie udalo sie.
Jesli chodzi o drugi punkt, to jeszcze mi sie nie przydazyl. Pewnie dlatego, ze jestem niesmialy.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-03-18 02:04:45)
A noo a mi sie to w drugim punkcie nie zdarzylo Byly inne sytuacje ze np chcialem pocalowac dziewczyne a ona nie chciala to glupa palila i odwracala glowe:D ale zeby sie tak zawstydzic jak w anime co oboje jakies buraki na twarzy maja i tacy zawstydzeni nie wiedza co powiedziec, to raczej mi sie takie cos nie zdarzylo chociaz pewnie takie cos tez moze miec miejsce :p
Tkaczu co do tej koleżanki jeśli jesteście kolegami to połowa sukcesu przynajmniej już cię zna ale tera jest najważniejsze jeśli chcesz zdobyć serce kobiety musisz przygotować się na długa kampanie i wiele wyrzeczeń bo niema co liczyć że to tak od siebie będzie.
Radzę zrobić kilka rzeczy np.
- Zacząć więcej z nią rozmawiać
- Jeśli zostaniesz jej przyjacielem maż lepszy punkt startowy.
- Jak masz dyskretnych znajomych popytaj się o nią każde info się przyda
Dzięki temu powinieneś wiedzieć co lubi i czym się interesuje będziesz mógł to wykorzystać by zrobić coś co zrobi na niej wrażenie. Np. miałem znajomego typowy dres ale jak taka dziewczyna wpadła mu w oko to szok zmienił styl, zaczął nosić koszule(ale nie tylko białe sztywne), mniej luźne spodnie i przestał się golić na pałę(kurde naprawdę super wyglądał) dzięki takim rzeczą zauważyła go potem zaczął dyskretnie działać i chodzą z sobą chyba do tera ale nie wiem bo się dawno nie widzieliśmy.
A higiena się też liczy! Miej schludne ciuchy paznokcie rano jak wstaniesz przed szkołom się umyj, wyszoruj zęby, jak masz zarost gol się i rób siku(mówię o tym bo dość dużo ludzi o tym zapomina a jest to ważne) i działaj.
To tyle z porad dla początkujących mam nadzieje ze pomoże.
A i się nigdy nie zniechęcaj trzeba być wytrwałym.
[cytuj]jak masz zarost gol się i rób siku[/quote]
Oj jakie przemyslenia wiec z okazji tego ze jest sobotnie poludnie i boli mnie leb po irlandzkim swiecie streszcze sie krotko i szybko ad1.
ludzie to wiedza i nie wnikaja (nawet paru namowielm i zaiteresowalem anime)
ad2,
Mialem takie cos dwa razy w zyciu pierwszy jak bylem maly (ok 12 lat) i wtedy po prostu spierniczylem bo sie wystarszylem druga sytuacja juz byla lepsza
bo od tego pocalunku jestem ze swoja koita do tej pory
hehehe zgrzyt dzieki za rady wiem ze higiena sie liczy hehe siku tez i nawet kupe robie przed szkola zeby tez oo nawet gume mam zawsze hehehe jezeli chodzi o te pierwsze 3 punkty to z nia rozmawiam duzo, ostatnio miala ciezkie chwile, chlopak z ktorym byla 7 miechow ja zdradzil i z nim zrywala ostatnio to bylem przy niej i mysle ze ma do mnie zaufanie(w ogole to chodze z nia do klasy) ale traktuje mnie bardziej jak frenda niz jako boyka no ale we wtorek 1 dzien wiosny pijemy razem to z nia pogadam o tym hehe i powinno sie wszystko wyjasnic pozdro i dzieki za rady
A i jeszcze jedno patrz w oczy a nie w biust, bo będziesz miał przejebane na całej lini. Najlepiej pozbyć się na początku z głowy myśli o seksie itp.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-03-19 14:40:13)
Ja uważam że anime to jedna z najbardziej wciągających rzeczy na świecie.
Jak już zaczniesz oglądać jakieś dobre anime np evangelion to raczej nie przerwiesz oglądania po kilku odcinkach i nie zaczniesz czego innego oglądać.
PS. Nie dotyczy osób które nie mają wszystkich odcinków:]
Eh... Temat powrócił...
Gah... IMO w dziesiejszych czasach NIE MA JUŻ romantyzmu... Dziewczyny lepią się do Kroków w kolanach, a w kolanach bejsów i zboli(tm), i wszyscy gardzą romantykami (chyba że romantyzmem można nazwać trzymanie dziewczyny za tyłek w czasie rozmowy... Już wiele takich sytuacji widziałem... W szkole..............)... Bożesz ty mów, coś ty za czasy z ziemi (Polski?) uczynił...?
Dlatego my, nieśmiali romantycy (lawl) jesteśmy jakoby odrzuceni przez świat...
Czy tylko mi sie wydaje , że anime rozwijają wrażliwość ?
Też to zauważyłem. W tym chyba coś musi być.
Zdecydownanie ludzie słuchający metalu są z reguły wrażliwi i romantyczni. Chociaż to ukrywają , po tonami czarnego tuszu.
ale rozkminy... ja nie slucham metalu a czy jestem romantyczny to sadze ze jestem tylko zalezy kto co uwaza za bycie romantycznym
Moja wypoiedź była wynikiem frustracji. NIe lubie ludzi którzy udają że są inni niż są.
ale rozkminy... ja nie slucham metalu a czy jestem romantyczny to sadze ze jestem tylko zalezy kto co uwaza za bycie romantycznym
No wiesz. Ktoś taki jak Werter, czy Gustaw.:-D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"