Nie jesteś zalogowany.
Ostatni tom Rycerzy Sydonii obwieszcza, że powstanie filmowa wersja tytułu, który można przeczytać poniżej.
Bankowo zajmie się tym studio odpowiedzialne za oba sezony serialu.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2015-11-17 17:11:36)
Chodzą plotki, że za nowe FMP ma być odpowiedzialne studio Bones. Na stronie Doki ponoć była dyskusja i podawali jakieś japońskie źródło. Nie obraziłbym się, gdyby te plotki się potwierdziły, bo to moje ulubione studio. Bardzo lubię styl panów i pań z tego studia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chodzą plotki, że za nowe FMP ma być odpowiedzialne studio Bones. Na stronie Doki ponoć była dyskusja i podawali jakieś japońskie źródło. Nie obraziłbym się, gdyby te plotki się potwierdziły, bo to moje ulubione studio. Bardzo lubię styl panów i pań z tego studia.
Cholerka, Ci goście nie potrafią chyba nic zepsuć. W końcu to oni zmajstrowali FMA:B i Darker than Black. W sumie to może każdy robić tylko nie znowu Kyoto Animation, bo czego oni się dotkną wychodzi RAK, albo marnują potencjał o 90%.
W sumie Kyoto Animation stworzyło najbardziej zjebaną serię w historii anime czyli K-ON. Serio, za to powinni zginąć, ja rozumiem jeszcze Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, to jeszcze da się zrozumiec, ale K-ON to jest... nie no poważnie. Oglądając to anime, miałem ochotę wbić nóż w każdą z tych postaci i przekręcić... Ogólnie nienawidzę takiego stylu jaki występuje w K-ON, dodatkowo samo anime powoduje u normalnych ludzi wymioty.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2015-11-17 19:10:36)
W sumie Kyoto Animation stworzyło najbardziej zjebaną serię w historii anime czyli K-ON.
Bardzo mało widziałeś tego ustrojstwa. Seria jest średnia/słaba, to fakt, ale istnieje multum gorszych, więc tym tekstem pokazałeś, jak wiarygodny jesteś (nieważne, czy to troll, czy naprawdę tka myślisz).
A pojazdy po K-On! już dawno zrobiły się nudne, więc pojedź po czymś innym
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2015-11-17 20:08:46)
Dobra, ludki, ogarnijcie się & proszę bez wyjazdów grupowych.
Jeśli macie coś do wyjaśnienia między sobą, proponuję pw.
Później tu przeczyszczę, ale wiecie, że dalsza zabawa może skończyć się banem na ochłonięcie?
— Oficjalnie potwierdzono powstawanie filmu animowanego na podstawie mangi "BLAME!". Polygon Pictures będzie sprawował nad nim pieczę.
— Gundam Thunderbolt ma mieć 4 odcinki. Premiera: 25 grudnia. Seria jest przeznaczona na coś pokroju VOD. Pierwszy odcinek ma trwać 18 min. Reżyserem i jednocześnie scenarzystą jest facet, który reżyserował Valvrave oraz tworzył scenariusz do 6 odcinka Unicorna. Za wygląd mechów odpowiada duet, z czego jeden członek maczał palce w Gundamie 00, a drugi w 08th MS Team.
— Oto, co wyświetliło się w kinach po filmie Gundam: The Origin II
https://www.youtube.com/embed/D32reoeJtos?rel=0
Na ANN piszą, że ten filmik zrobiono testowo, by sprawdzić, jak wyglądałby RX-78-2 w stylu z Origina. Ale czy na pewno tylko o to chodzi?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-11-20 11:16:29)
— Gundam Thunderbolt ma mieć 4 odcinki. Premiera: 25 grudnia. Seria jest przeznaczona na coś pokroju VOD. Pierwszy odcinek ma trwać 18 min. Reżyserem i jednocześnie scenarzystą jest facet, który reżyserował Valvrave oraz tworzył scenariusz do 6 odcinka Unicorna. Za wygląd mechów odpowiada duet, z czego jeden członek maczał palce w Gundamie 00, a drugi w 08th MS Team.
https://www.youtube.com/watch?v=YMqu-iHKaT0
Wygląda nawet ok, plus za tradycyjnie animowane mechy.
Sorki że się wtrącę. Co teraz warto oglądać po za epickim OPM?
orz mówi -
"znając ciebie, napewno dropniesz, ale napewno nie po pierwszym odcinku - to dobrym anime jest
lekke anime przygodowe.
ewentualnie :
Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider
Mi się podoba. Mroczne, to jak to zrobili (te mordestwo ect.) bardzo cięzko jest wywnioskować.
Danganronpa 3
Trailer
News na ANN
Original Character Design: Rui Komatsuzaki
Chief Director: Seiji Kishi
Series Composition: Norimitsu Kaihou
Character Design: Kazuaki Morita
Music: Masafumi Takada
Studio: Lerche
Będzie też kreskówka na podstawie Mob Psycho 100 - 2 seria One, autora Onepunch Mana
Edit:
Jest też trailer do Gifting (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo)
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-12-02 12:12:23)
Zdaje się że to podobnie jak z Personą, numery odnoszą się do gier.
GG: 1677958
Sacredus napisał:Danganronpa 3
Eee... a była 2. część? Czy to taki troll ze strony twórców (lub 2. sobie pominęli)?
Na ten moment wygląda to tak:
* Danganronpa (gra) -> 13 odcinkowe anime.
* Danganronpa 2 (gra) -> brak anime.
* Danganronpa Another Episode (gra) -> brak anime
* Danganronpa 3 (anime)
* Poboczne powieści LN
Sacredus napisał:Danganronpa 3
Eee... a była 2. część? Czy to taki troll ze strony twórców (lub 2. sobie pominęli)?
Aż musiałem sprawdzić na MALu czy czegoś nie przegapiłem.
Danganronpa 3 to nowa historia z nowymi bohaterami? Nie wyobrażam sobie, żeby można było jakoś kontynuować 1. część.
Hunter Killer napisał:Sacredus napisał:Danganronpa 3
Danganronpa 3 to nowa historia z nowymi bohaterami? Nie wyobrażam sobie, żeby można było jakoś kontynuować 1. część.
Przecież masz stare postacie na plakacie promocyjnym.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Animazon napisał:Hunter Killer napisał:Eee... a była 2. część? Czy to taki troll ze strony twórców (lub 2. sobie pominęli)?
Przecież masz stare postacie na plakacie promocyjnym.
Styl kreski powoduje, że ciężko rozpoznać. Szkoda, że kontynuacja.
Prison School ma dostać OAD/OVA
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-12-03 13:03:38)