Nie jesteś zalogowany.
Zobaczę jeszcze z wtyczką (domyślnie pliki lądują na F jednak to nic nie daje) Aktualnie korzystam z Chroma ale to znajdę wtyczkę bez problemu Dzięki w takim razie
edit 1
wtyczka nic nie pomogła, nic się nie zmieniło dalej zapisuje bez zapytania gdzie ma zapisać, czyli zapisuje dalej na C >.<
A w ustawienia wtyczki wszedłeś i zmieniłeś lokalizację pobierania?
Nikt wam tu nie pogratulował, to może ja zacznę, bo jest czego.
Może i nie jestem waszym fanem, może i oglądałem tylko kilka odcinków z waszej stajni, jednak za to, czego dokonaliście w ciągu tych czterech lat, należą się wam owacje na stojąco.
Na polskiej scenie brakowało jednolitego przekładu, który na przestrzeni całej serii reprezentował jednakowy styl. Brakowało tłumaczenia wolnego od najprostszych i najgłupszych błędów. Godnieście wypełnili tę lukę. W imieniu wszystkich polskich fanów Smoczych Kul serdecznie wam dziękuję z całą pracę włożoną w projekt i za czas, jaki mu poświęciliście. Jednocześnie powodzenia na dalszej drodze tłumaczenia.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Dzięki. Niebawem starsze odcinki przejdą remont, więc to jeszcze nie koniec.
A tymczasem mała rekrutacja i parę innych ważkich spraw:
http://www.grupa-mirai.pl/2016/01/22/re … da-ws-dbz/
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Cześć jest szansa na aktualizacje torrentu boksu 1 i 2?
Na stronie są poprawne linki.
Mam pytanie. Dragon Ball Kai to fabularnie Dragon Ball Z bez fillerów, tak? Po skończeniu Dragon Balla zamierzacie zabrać się za inny shonen np. mój ukochany ONE PIECE?