Nie jesteś zalogowany.
Jedna z tych serii, które mimo upływu lat bardzo miło się ogląda. I przyjemnie tłumaczy, mimo że kosztuje to sporo wysiłku.
W pierwszym odcinku poznajemy dość narwaną nową policjantkę, której przyjdzie pracować z raczej ustatkowaną partnerką. Mówi się, że przeciwieństwa się przyciagają, jednak tutaj dochodzi do otwartego konfliktu, którego roztrzygnięcie będzie miało związek z zagubionym śniadaniem i podłożoną bombą.
Czas realizacji projektu: przy dobrych wiatrach szybciej niż Votoms TV, ale dwa lata zlecą na pewno.
Cóż, jeśli chodzi o jakość obrazu, nie porywa, żadne bd, ani nic z tych rzeczy.
Zacząłem tę serię dla... 2 osób? Czy raczej one mnie namówiły. Nie będzie subów w .ansi, bo onlajny gotowe przepisać (po wyczynach takiego jednego lepiej dmuchać na zimne). Serii bowiem u nich nie widziałem(chyba że to przeoczyłem). Proszę nie pytać o wydanie, jeśli go nie dostaliście, bo subowanie będzie szło powoli i wiele może się zmienić przez ten czas, niewykluczone, że zostanie to upublicznione przy lepszej wersji KryptoAnsi albo przy innej okazji (gotowa większa partia epków).
O epki pisać tylko na pm, podając maila, bo mi burdel robicie w temacie!
Ostatnio edytowany przez bodzio (2015-12-08 20:49:33)
Dzięki za suby i hardek.Mimo że animu stare, jakość jest więcej niż zadowalająca.
Jedna sytuacja mnie rozwaliła. Sposób w jaki uciekł ten w mini przed tymi policjantkami.
Obrót w miejscu o 90 stopni i w długą
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
2 ep na kanale.
Trzeci na święta 2015.
3 ep. Trochę przed świętami, ale rzeczywiście prawie rok minął. Kolejny w 2016 i seria zakończona.
Podany przez ciebie w poście link do AniDB mówi że seria ma 47 odcinków.
Nala_Alan napisał:Podany przez ciebie w poście link do AniDB mówi że seria ma 47 odcinków.
Czyli zbiorczy torrek będzie akurat na emeryturkę.
Optymista.
Jak bodzio skończy gintame i ranme to produkcja może przyspieszy.
To już prędzej ja skończę Dżodżo.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
wtas napisał:Jak bodzio skończy gintame i ranme to produkcja może przyspieszy.
To już prędzej ja skończę Dżodżo.
Już prędzej wiecie kto skończy Kamisamę
To tutaj przebywają niby jakieś dorosłe osoby? : O
Info: Jutro nie ma mnie w domu, ale na blogu z automatu pojawi się info i link do 4 epka Policjantek, tym samym ova będzie skończona jeszcze w tym roku.
Jeśli mam to ciagnąć dalej, potrzebowałbym lepszego źródła obrazu i kogoś do timingu (trzeba też wywalać linijki, dzielić lub łączyć, pozycjonować nieliczne efekty - jakiś tam wstępny tm od angoli jest, ale wymaga dużo poprawek). Ewentualne zgłoszenia przez pm lub irca.
hym
znalazłem takie coś
http://www.tokyotosho.info/search.php?t … &username=
niestety mogę tylko posedować, na taimingu i ogólnie kodowaniu w ogóle się nie znam :{
Tutaj, ISO. Pierwszy link jeszcze dycha, ale wszystkich nie sprawdzałem
To jak ktoś chce sprawdzić i dałoby radę to ściągnąć - zapłacę za płytki, nagranie i wysyłkę.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2015-12-30 22:29:10)
mógłbym to stargać
ale...
tego jest 170 giga
i do tego płyty po 6 giga
czyli +/- 30 płytek
czyli płytki + przesyłka to ~200zł
:{
chcesz ?