Nie jesteś zalogowany.
A wy tu się dalej produkujecie... Wydawałoby się że przez 290 (sic!) stron postów wyczerpaliście już temat :v Prawie zapomniałem o tej stronie xD
Taka onlajnowa ciekawostka. Sam styl też prawilny.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-12-05 23:51:07)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Było tyle obwieszczeń ze strony anime-odcinki, że pytają o zgody tłumaczy, że chcą żyć w zgodzie, tak twardo się tego bronili - efekty widać. Żeby nie było, koło 13 dostałem zapytanie od gościa, czy mogą użyć napisów do uploadu. Ba, nawet grzecznie odpisałem, że nie ma takiej możliwości. Chyba mu się nie spodobało.
Mam nadzieję, że niektórzy przestaną ich w końcu bronić i pieprzyć, że mają jakieś zasady. Jak to już kiedyś napisałem - jeden i ten sam syf.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2015-12-14 23:22:03)
Jak to się mówi biednemu zawsze wiatr w oczy i ch.. w dupe. A tak na serio szkoda że ludzie nie szanują cudzego słowa, nie rozumieją że nie to nie.
OK, przyznaję się do błędu. Jestem nowy w tym i faktycznie spartoliłem sprawę, już się taka sytuacja nie powtórzy.
Jestem aktualnie na okresie próbnym i nie byłem w pełni świadomy jak to dokładnie działa.
Dostałem odpowiedni wykład od admina A-O i odcinek został usunięty natychmiastowo z serwisu.
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2015-12-14 23:59:11)
Jak to się mówi biednemu zawsze wiatr w oczy i ch.. w dupe. A tak na serio szkoda że ludzie nie szanują cudzego słowa, nie rozumieją że nie to nie.
Tak się dzieje, jak nie znasz powodu odmowy lub go nie rozumiesz, to traktujesz to w sensie mniejszego zła, że zrobisz po swojemu. Filmiki propagandowe by się przydały...
OK, przyznaję się do błędu. Jestem nowy w tym i faktycznie spartoliłem sprawę, już się taka sytuacja nie powtórzy.
Jestem aktualnie na okresie próbnym i nie byłem w pełni świadomy jak to dokładnie działa.
Dostałem odpowiedni wykład od admina A-O i odcinek został usunięty natychmiastowo z serwisu.
Czyli uploader nie wie na jakiej zasadzie działa zgoda na wykorzystanie napisów, tak?
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
PawlikPP napisał:OK, przyznaję się do błędu. Jestem nowy w tym i faktycznie spartoliłem sprawę, już się taka sytuacja nie powtórzy.
Dostałem odpowiedni wykład od admina A-O i odcinek został usunięty natychmiastowo z serwisu.Czyli uploader nie wie na jakiej zasadzie działa zgoda na wykorzystanie napisów, tak?
A spodziewałeś się czegoś innego? Toć to onlajny .
Czyli uploader nie wie na jakiej zasadzie działa zgoda na wykorzystanie napisów, tak?
Polska trudna język. Nie oszukujmy się – nawet małpa by zrozumiała, że nie to nie. Zwyczajnie stwierdził, że zapytał, więc jest wporzo. Zresztą oni mają gdzieś te zgody. Gamedor po prostu lubi sprawiać pozory. Jeśli miałbym użyć jakiegoś porównania, to AO jest jak Orban, a Animezone jak Jarek. Jeden stara się sprawiać pozory, a drugiemu już to zwisa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Cryla7 napisał:Czyli uploader nie wie na jakiej zasadzie działa zgoda na wykorzystanie napisów, tak?
Polska trudna język. Nie oszukujmy się – nawet małpa by zrozumiała, że nie to nie. Zwyczajnie stwierdził, że zapytał, więc jest wporzo. Zresztą oni mają gdzieś te zgody. Gamedor po prostu lubi sprawiać pozory. Jeśli miałbym użyć jakiegoś porównania, to AO jest jak Orban, a Animezone jak Jarek. Jeden stara się sprawiać pozory, a drugiemu już to zwisa.
Hej, jestem nowym hejterem, i pogromcą Kamiyan3992 . Więc się wypowiem...
Pan nie doszły uploader pisał wyraźnie że jest na okresie próbnym, więc oficjalnie nie przynależny do żadnej strony, chyba że u Kamiyana na święta się choinki je
Tutaj nikogo nie obchodzi czy jest na okresie próbnym, czy nie. Ważne, że wrzucił.
Za kazdym razem jak czytam ten temat to przestaje sie dziwic dlaczego polska polityka to takie mentalne bagno, nawet jak ktos sie przyzna do bledu to najlepiej mu jeszcze dojebac co by za szybko, a najlepiej wogole z kolan nie wstal
btw. zeby komus nie przyszlo stawiac mnie po ktorejs stronie barykady
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2015-12-15 04:16:08)
ara ara...
Chociaż Pan z kontem od 2004 dobrze prawi, reszta dzieciaczków z zielonym monitorem się mało zna, a tylko hejci by zyskać uznanie wśród aby innych hejterów, a nie użytkowników czy nawet fanów tego małego portalu...
Ostatnio edytowany przez Mogul (2015-12-15 04:34:44)
Za błędy trzeba płacić, tak było zawsze, zwykłe przeprosiny nie wystarczą.
Za błędy trzeba płacić, tak było zawsze, zwykłe przeprosiny nie wystarczą.
Tylko że ty w tej sprawie masz gówno do gadania, nie wiem po co się udzielasz? Przecież ciebie to nic nie dotyczy
Twoje posty są przezroczyste, unikać je wzrokiem bo i tak cię tu nie ma
Innostian napisał:Za błędy trzeba płacić, tak było zawsze, zwykłe przeprosiny nie wystarczą.
Tylko że ty w tej sprawie masz gówno do gadania, nie wiem po co się udzielasz? Przecież ciebie to nic nie dotyczy
Twoje posty są przezroczyste, unikać je wzrokiem bo i tak cię tu nie ma
A ty tutaj jesteś potrzebny? Oprócz obrony tego uploadera nic nie wnosisz. Pewnie jesteś tym... no... przydupasek Gejmiego i starasz się bronić swojego onlajna. Niestety, to tutaj nie przejdzie. Z AO ja też mam na pieńku, więc może nie bezpośrednio, ale jednak mnie też to dotyczy.
Mogul napisał:Innostian napisał:Za błędy trzeba płacić, tak było zawsze, zwykłe przeprosiny nie wystarczą.
Twoje posty są przezroczyste, unikać je wzrokiem bo i tak cię tu nie maA ty tutaj jesteś potrzebny? Oprócz obrony tego uploadera nic nie wnosisz. Pewnie jesteś tym... no... przydupasek Gejmiego i starasz się bronić swojego onlajna. Niestety, to tutaj nie przejdzie. Z AO ja też mam na pieńku, więc może nie bezpośrednio, ale jednak mnie też to dotyczy.
Ahaha, czyli każdy kto ma na pieńku z ao musi się tu wypowiadać
To ja poproszę o stworzenie odwrotności tego tematu by "normalni" ludzie bez pieńków mogli się wypowiadać
A i ja go nie bronię, tylko stwierdzam fakty :] Przeprosił najgrzeczniej jak się dało, doceń gest. Nie żeby nie zauważył innych postów poniekąd broniących go, ale cóż prócz niewidzialnych twoich postów dodam przezroczysty intelekt.
btw: Poproszę też tematy:
Na pieńku z AZ
Na pieńku z Shindenem
Na pieńku z On-anime
Na pieńku z Superanime
Na pieńku, z niech jest ci te AO... I wszytkimi kreskówkami, bajkami, Hentajami
Ostatnio edytowany przez Mogul (2015-12-15 05:01:25)
Raczej nie ma reguły o tym, kto może tutaj pisać, w końcu to offtopowy dział, a temat służący do płaczu na onlajny, więc nie wiem dlaczego spinasz dupsko.
W pracy nawet takie przeprosiny mogą nie wystarczyć, za złamanie regulaminu można nawet wylecieć.
W pracy nawet takie przeprosiny mogą nie wystarczyć, za złamanie regulaminu można nawet wylecieć.
Ale nie jestem w pracy, tylko na małym ansi a to znacząca różnica...
A ten temat tak w rzeczywistości ma na celu aby podnieść liczbę statystyk forum, by więcej ludzi wbiło i pobrało napisy z ansi, a nie tak jak ci się wydaje "do hejcenia onlajnów" zapytaj się adm to ci powie dokładnie na czym polega haczyk
Ten temat również może się nazywać "zbanujmy Innostiana [wojenna dyskusja]" jak przyniesie oczekiwany rezultat i nabije trochę wyświetleń, a po 5 latach ludzie się zorientują że to co pisali na str 1, piszą na str 155 a potem na 255, a Innostian jest dalej nie zbanowany, zadają sobie 1 pytanie? "Dlaczego zamiast spamić na forum, nie zakuwałem do matury"
Ostatnio edytowany przez Mogul (2015-12-15 05:19:23)