Nie jesteś zalogowany.
Czytałeś ten temat? Piszą tutaj tylko te same osoby + admini lub uploaderzy z onaljnów. Jeśli chodzi ci o (niby) poprawę statystyk, to jesteś w błędzie. Działa na zasadzie view botów na twichu. Co z tego, że masz 15k oglądających twój stream, jak połowa z tego to boty. Podobnie jest tutaj, ta sama osoba otwiera po parę kart i statystki lecą, to samo tyczy się pobrań napisów.
Może nie jesteś w pracy, ale ten błąd będzie dla niego przestrogą na przyszłość. Lepiej działa na ludzi hejt niż mówienie, że nic się nie stało.
Tak czy inaczej, pieprzenie głupot, że dzięki temu tematowi jakiekolwiek statystyk rosną jest śmieszne. Zwykły zjadacz chleba albo ogląda bajki na onaljnach, albo ściąga napisy nie wchodząc na forum, bo ma je gdzieś.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-12-15 05:37:59)
Yhy, czyli random który nawet nie jest w ekipie niczyjej (z tego póki co wynika) ma być postrzegany jako potencjalny osobnik do hejcenia, ponieważ zrobił coś czego nie był świadom, po czym skasował odcinek, przeprosił publicznie itp...
Również dobrze może sobie od jutra istnieć pod nowym nickiem i ślad po nim zaginie xD Na serio nie macie co robić niż czepiać się randoma? Jak dla mnie nie ma odcinka nie ma sprawy, idźcie na chomiki gdzie wasze tłumaczenia są w skali większej niż wszystkie znane obecne onlajny i bez pytania zabrane
Albo do pana kowalskiego który raz na pół roku kradnie napisy od was bez pytania i uploaduje na AZ, nie wiedząc że tu jest forum
Lub 3 opcja odłączcie się od internetu, to załatwi wszystkie problemy. Podobno ktoś taki istnieje
Tak czy inaczej, pieprzenie głupot, że dzięki temu tematowi jakiekolwiek statystyk rosną jest śmieszne. Zwykły zjadacz chleba albo ogląda bajki na onaljnach, albo ściąga napisy nie wchodząc na forum, bo ma je gdzieś.
Śmieszysz mnie, każdy kto miał styczność z administrowaniem jakiegoś forum, wie że chodzi tylko i wyłącznie o statystyki. Gdyby Kane chodziło o dobro fanów czy swoich pupilków to by się regularnie udział, wysłuchiwał jego użytkowników, wdrążał nowe funkcję. Tak- Tak czytałem ból dupy w spr obecnego admina ^^ Znając życie, jak mu braknie hajsu na hosting i będzie potrzebował coś co mniej zasobów zjada, to zacznie od kasacji Forum.
Ostatnio edytowany przez Mogul (2015-12-15 05:43:23)
Raczej nie rozumiesz działania tego forum i ludzi na nim piszących. Nikogo to nie obchodzi kim on jest, czy do jakiej grupy należy, liczy się sam upload.
Na AZ nikt nie uploaduje, oni kradną linki do uploadów z innych onlajnów i wrzucają na stronę. Ba nawet taki ty możesz to zrobić, wystarczy się zarejestrować.
Ostatnimi czasy, gdyby Kane aż tak bardzo by patrzył na statystyki, to równie dobrze może zamknąć tę stronę, a jakoś tego nie robi. Nazi swoje lata świetności ma za sobą. Zobacz na to z drugiej strony, gdyby były statystki, byłyby również nowe funkcje, a nawet może legendarne ANSI 2.0.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-12-15 05:58:37)
Yhy. Czyli twierdzisz że adm nie robi ansi 2.0 bo są za małe statystyki ANSI?
Właśnie pogrzebałeś nadzieje wielu tu bywalców
Kane nie musi się wcale zajmować tworzeniem ansi 2.0, może zapłacić odpowiedniemu programiście którego znajdzie na np: oferia.pl pokazać palcem jak to ma +- wyglądać, i czekać robiąc swoje zjadacze czasu.
Każdy kto kumaty wie że ansi współpracowało ze shindenem, shinden z Jinja-temple, jinja z tego co czytałem wcześniej z on-anime, ansi miało kiedyś reklamy, promowało str anime online, ba... nawet ich bannerki miało xD Więc tak naprawdę ansi to musi być główna siedziba anime online bo z tego się wypromowało...
Obrażając online obrażasz ansi, zapewnię wyda ci się to dziwne? sprawdź sobie kilka str z 7-10 lat temu https://archive.org/web/ co miały, co sobą prezentowały, i jakim cudem czyny ich zostały zapomniane
A i chyba zostanę 1 uploaderem AZ xD zobaczymy czy się coś tu zmieni ;p
Dobranoc.
Ostatnio edytowany przez Mogul (2015-12-15 05:59:30)
A skąd wiesz, że nie robi? Tak czy inaczej pisanie, że Kane trzyma tę stronę przy życiu tylko ze względu na statystki jest śmieszne. Nieraz pisał, że strona to takie jego hobby i to od jego chęci i czasu zależy czy powstanie 2.0.
Jak to się mówi "Czasy się zmieniają, dzisiaj przyjaciel, jutro wróg".
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-12-15 06:17:10)
Za błędy trzeba płacić, tak było zawsze, zwykłe przeprosiny nie wystarczą.
Jak już ktoś malutki błąd popełni trzeba go zniszczyć jakże typowe dla naszego narodu pewnie wypływa z nauk kościoła katolickiego i jego pojęcia miłosierdzia
ara ara...
Każdy kto kumaty wie że ansi współpracowało ze shindenem, shinden z Jinja-temple, jinja z tego co czytałem wcześniej z on-anime, ansi miało kiedyś reklamy, promowało str anime online, ba... nawet ich bannerki miało xD Więc tak naprawdę ansi to musi być główna siedziba anime online bo z tego się wypromowało...
Obrażając online obrażasz ansi, zapewnię wyda ci się to dziwne? sprawdź sobie kilka str z 7-10 lat temu https://archive.org/web/ co miały, co sobą prezentowały, i jakim cudem czyny ich zostały zapomniane
Dobry gościu jesteś. Mówisz, że w "sporze" powinni wypowiadać się tylko jego uczestnicy, natomiast sam nim nie jesteś, a chrzanisz takie głupoty. Większość rozmów z adminami siundena przeprowadziłem ja. Zatem powiedz - skąd ty to wziąłeś?
Jeśli masz zamiar pajacować i pasać jakieś głupoty, daj sobie spokój i na przyszłość nie zawracaj ludziom gitary takim chłamem jak onlajn.
Pisze, że osoby postronne nie powinny zabierać głosu, a sam jednak się udziela. Hipokryta od siedmiu boleści
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pisze, że osoby postronne nie powinny zabierać głosu, a sam jednak się udziela. Hipokryta od siedmiu boleści
Wszak adres 'www' w profilu wszystko wyjaśnia aż nadto
To łonlajny, nie wymagajcie zbyt wiele, normalne to to przecież nie jest.
Jak już ktoś malutki błąd popełni trzeba go zniszczyć jakże typowe dla naszego narodu. Pewnie wypływa z nauk kościoła katolickiego i jego pojęcia miłosierdzia.
Co to znaczy błąd? Bo dla mnie sprawa jest oczywista – kazali mu zapytać – zapytał – dostał negatywną odpowiedź – zlał to – szef kazał mu naprostować temat, bo hejty na ansionie i PR się psuje. Mam uwierzyć, że nie wiedział, że nie może wrzucić, kiedy autor się nie zgodzi? Przecież tu się kłania logika na poziomie pierwszej klasy podstawówki. No chyba że gimbazę w tych czasach przerasta już tyle.
Śmieszysz mnie, każdy kto miał styczność z administrowaniem jakiegoś forum, wie że chodzi tylko i wyłącznie o statystyki.
No proszę, onlajny lubią mierzyć wszystkich swoją miarką. Z tego co wiem – Kane utrzymuje stronę z własnej kieszeni. A że nie ma czasu się tu aktywnie udzielać? Chłop ma na karku swoje lata i inne zajęcia. Sama strona zresztą ma już jakieś 12 lat, więc nic dziwnego, że materiał już nie ten sam. Gdyby miał tę stronę zwyczajnie gdzieś, to już by nie działała.
tego małego portalu...
Lubię to powiększanie sobie onlajnowego ogórka – mamy więcej gimbusów, jesteśmy fajniejsi! Ogólnie stronki online powinny się cieszyć, że w tych czasach ludzie są tępi, bo nikt normalny nie chciałby przeklikać milionów reklam, żeby obejrzeć odcinek. W ogóle coś ostatnio plajerki wam padają. Niedobry Guugiel.
Nazi swoje lata świetności ma za sobą.
Nie tyle ansion, co fansubbing sam w sobie. Angielskie grupy są już praktycznie martwe, polskie bronią się ostatkami sił i niedługo całkiem padną. Zamiast tego mamy onlajny i ich gogielowe translatory. Cóż, dla mnie to żaden problem (zresztą coraz bardziej przejadają mi się chińskie bajeczki), ale z jednej strony trochę szkoda mi ludzi, którzy będą teraz oglądać bełkot zaledwie przypominający język polski, a z drugiej mi ich nie szkoda, bo to właśnie oni do tego doprowadzili.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Gość przyszedł, przyznał się, przeprosił i był gotowy na publiczny lincz. Odcinek został skasowany i wprawdzie komuś pozostał niesmak po tym, ale kutwa przeprosił, więc nie widzę tu żadnego problemu. Innostian, nie były to twoje napisy, a płaczesz najmocniej. Za błędy się nie karze tylko przyucza aby więcej ich nie popełniał. Masz jakąś skrzywioną logikę.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Kazali to przeprosił. Sam tymczasem wyraźnie pokazał, że zdanie autora mu zwisa. Tak tylko zwracam uwagę na dość oczywiste fakty. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
OK, przyznaję się do błędu. Jestem nowy w tym i faktycznie spartoliłem sprawę, już się taka sytuacja nie powtórzy.
Jestem aktualnie na okresie próbnym i nie byłem w pełni świadomy jak to dokładnie działa.
Dostałem odpowiedni wykład od admina A-O i odcinek został usunięty natychmiastowo z serwisu.
Osobiście nie widzę tu przeprosin, a o nich wspominacie... Raczej przyznał się, że spartolił, bo dał się złapać. Nie był w pełni świadomy, że ansi swoich napisów szuka na online i to skutecznie. Teraz dostał wykład od mistrzów brania napisów bez pytania, i drugi raz się tak łatwo nie da złapać...
W sumie... skoro tyle pretensji jest do Kane'a o to, że śmie opłacać stronę i się nią nie interesować, to ja jestem za zamknięciem. Onlajny w końcu się usamodzielnią, a część ludzi przerzuci się na angielskie wersje, bo nie będą chcieli rakowych tłumaczeń i sposobu dystrybucji.
W sumie nawet ciekawe, jak upadek tego "małego portaliku" przełożyłby się na "wielkość" onlajnów, hehe.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-12-15 15:52:20)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kane opłaca stronę, ale to nie tak, że nikt inny się nie składał.
http://animesub.info/komentarze.php?id=43
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-12-15 16:03:51)
Przydałoby się kiedyś też dorzucić jakimś groszem...
Kane opłaca stronę, ale to nie tak, że nikt inny się nie składał.
No i z którego roku masz ostatnią dotację? Chociaż tam się chyba moderacja też dokłada. Nie wiem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tak może z pupy strony zapytam. Ile kosztuje licencja na anime, żeby je wydać na płytkach?
Kiedyś można byłby zrobić zrzutkę - dotacje, a z tego wydać jakiś lepszy tytuł, żeby strona na siebie zarabiała.
Pytanie jak prawo ma się do tego?
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Kilkanaście/dziesiąt tysięcy jak nie więcej.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD