Nie jesteś zalogowany.
Druga część przygód szalonych nastoletnich czarownic, jak to zazwyczaj bywa, gorsza od pierwszej, ale wciąż interesująca.
AniDB
Link do filmu niedostępny, licencja w Polsce (Netflix)
Video: 1920x1080 (Hi10p x264)(BD)
Audio: AAC 5.1
Napisy: ass (polish)
Autorzy:
Tłumaczenie: Lord Gold Crane
Korekta: Kaiser Crane
Typesetting i efekty: Darth Dragon
Kodowanie: Wooren
Timing: Cassandra Crane
QC: Cornelia Crane
Dużo gorsza? Bo poprzednią ogladalem.
Edit: tablet to zuo
Jeśli przeżyłeś jedynkę to paradę zapewne też wytrzymasz, ale fakt jest słabiej. Widać, że było robione na boku między innymi projektami.
Na boku z czym? Hackadoll? Trigger nie jest aż tak zapracowany.
Pierwsze było świeże, nowe i dość niespodziewane. Powstał hype i było pewne, że kontynuacja mu nie sprosta. Naturalna kolej rzeczy, odkąd mamy internet i o wszystkim wiemy 2 lata przed premierą.
Nie wiem z czym, ale to z tego co pamiętam miało być zrobione za kasę z kickstartera i jakoś im się to przeciągało. Przy pierwszej części znacznie bardziej przyłożyli się do animacji, a kasy tyle samo, albo nawet więcej mieli przy dwójce.
Dzisiaj zobaczyłem trailery kontynuacji Dnia Niepodległości i nowego Star Treka. Nawet nie miałem pojęcia, że te filmy były w produkcji.
Dużo gorsza? Bo poprzednią ogladalem.
Nie aż tak dużo, ale odczuwalnie gorsza. Dłuższa, nudniejsza, mniej akcji, mniej szaleństwa, mniej magii. W mojej skali ocen - półtorej oczka słabsza niż pierwsza, więc tragedii nie ma.