Nie jesteś zalogowany.
W specjalnej - nędznej edycji Anfo-Event'S 2015 przedstawiamy Wam:
Tytuł: Arslan Senki
Rodzaj: seria OAV
Ilość odcinków: 6
Gatunek: fantasy, przygodowy
Rok produkcji: 1991-1995
Okładka:
Dotychczas niepokonane perskie imperium chwieje się w posadach. Król Andragoras trafia do niewoli, a Persja zostaje podbita przez Luzytanię. Młody książę Arslan razem z piątką lojalnych towarzyszy musi ruszyć w podróż, której celem jest odzyskanie królestwa.
W projekcie organizowanym, po raz pierwszy i ostatni, przez Nędzników wzięły udział następujące grupy:
Nędznicy
Shizukage
Maszyniści
RyuuTsuru Teikoku
Katakana Subs
ASG-Across
Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy brali udział w evencie i przepraszamy za ewentualne nieścisłości w nazewnictwie.
Miłego oglądania!
Odcinki na ftp:
Arslan Senki 01[OVA][Nędznicy]
Arslan Senki 02[OVA][Shizukage]
Arslan Senki 03[OVA][Maszyniści]
Arslan Senki 04[OVA][RTT]
Arslan Senki 05[OVA][Katakana]
Arslan Senki 06[OVA][ASG-A]
Dla uzyskania pełnej jasności dodam tylko, że literka S w tagu oznacza edycję specjalną. Regularnego eventa w tym roku raczej już nie będzie.
GG: 1677958
a może jakieś namiary na tego ftp?
byłbym wdzięczny :}
Torrent dla tych, którzy preferują ten sposób pobierania
Trzeba jeszcze wyjaśnić pewne sprawy techniczne, żeby nie było z tym później problemów.
Odcinki 1-2 posiadają ratio 16:9 ponieważ miały swoją premierę jako filmy kinowe, pozostałe to ratio 4:3 bo ukazały się jako OAV-ki.
Jeśli komuś odcinki 3-6 wyświetlają się w niewłaściwym ratio to może to ręcznie zmienić w ustawieniach playera.
Ostatnio edytowany przez ill (2015-04-02 09:30:41)
GG: 1677958
Link do ftp:
http://bit.ly/1GOirxu
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-04-02 10:02:38)
Okej, linki dodane w pierwszym poście.
Zacna wstawka. Dziękówa wszystkim, będzie można ogarnąć zanim wyjdzie wersja TV.
Dobrze, że udało się wydać serię przed premierą pierwszego odcinka wersji telewizyjnej.
Widziałem jak ktoś wcześniej też wrzucił napisy do tego, niezwykle popularna seria widzę. Nową wersję pewnie minimum cztery grupy będą robić.
Podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w projekt.
Widziałem jak ktoś wcześniej też wrzucił napisy do tego, niezwykle popularna seria widzę. Nową wersję pewnie minimum cztery grupy będą robić.
To ma simulcasta z FUNi, więc nie oczekiwałbym tłumu chętnych.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
no właśnie pytanie czy ktoś się zajmie serią 2015? już cały 1 sezon wyszedł
Tak.
Zarathustra napisał:Widziałem jak ktoś wcześniej też wrzucił napisy do tego, niezwykle popularna seria widzę. Nową wersję pewnie minimum cztery grupy będą robić.
Przynajmniej dwie grupy planują wydać, jak bd będzie dostępne... Taką informacjie dostałem... Wróć z pytaniem za jakiś rok.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-12-19 13:21:59)
Zarathustra napisał:Widziałem jak ktoś wcześniej też wrzucił napisy do tego, niezwykle popularna seria widzę. Nową wersję pewnie minimum cztery grupy będą robić.
My.
Przynajmniej dwie grupy planują wydać, jak bd będzie dostępne... Taką informacjie dostałem... Wróć z pytaniem za jakiś rok.
Rok to bardzo optymistyczna prognoza. BDków prędko nie będzie, a tutaj mało kto ogarnia, jak się robi timing (choć jest to bardzo proste). No i rakowe tłumaczenie FUNi do niczego nie zachęca.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wielkie dzięki za projekt Właśnie skończyłem oglądać wersje TV z 2015 roku, więc czemu by nie obejrzeć starą wersje tego dzieła
Że tak zapytam ma ktoś do tego suby czy przepadły wraz z martwymi linkami?
Wielkie dzięki !
Aż tak mi się nie śpieszy ,więc mogę poczekać kilka dni ,a nawet tygodni jeśli trzeba
W sumie miałem już od dawna obejrzeć tę OVKę, także też dziękuję, że zuploadujesz!