Nie jesteś zalogowany.
Prościej nie robić napisów.
Jestem za.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Lenistwo to największy problem. Prościej nie robić napisów lub całkiem przerzucić się na zamknięte kręgi.
Jeśli ktoś wrzuca napisy dla all to kwestią czasu jest kiedy będą w online. Ogólnie to mało w tym temacie merytoryki, same jazdy w stylu, ja mam rację a ty nie, i nagle olśnienie skąd cyrk na wiejskiej.
Było już krypto ansi, ale projekt padł, bo był zwyczajnie bez sensu.
Coś jak rządy PIS, każdy podejrzany o wszystko.
Po klapie tego programu już chyba nikt nie ma ochoty się w to bawić.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Jakbym złapał się na te listy, to tak egoistycznie możecie nie dawać napisów publicznie, a jeśli nie to peszek, zostałby englisz. To co autor robi z napisami to jego sprawa, nie mamy prawa wymagać napisów za free dla all, dzięki za te co są. Brakuje mi teraz tego by ludzie rozumieli iż napisy to czyjaś ciężka praca a nie że mi się należy i ma być. Widać to jak nie ma napisów na czas wtedy znajdą grupę i tam trują kiedy, ale normalnie mają to gdzieś, ludzie to tacy egoiści.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
To jest gównocepcja. Onlajn w onlajnie.
Ludzie się tam starają tak bardzo, jak tylko mogą, a wy się nabijacie...
I nie ważcie się mówić, że siundeny są gówniane...
Na moje oko to będzie chimera.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
A na fejsiku nadal płaczą o zamkniętego ona.
A na fejsiku nadal płaczą o zamkniętego ona.
Pokaż spoiler
Trochę to zabawne. Tak sobie poczytałem tamtejsze komentarze i to jakiś ciemnogród xD Dosłownie, wolą czekać na jakieś online, zamiast sobie szybko i bez problemów ściągnąć jakąś serie. Nie wiem czy oni tacy ciemni, czy aż w tak gigantycznym stopniu leniwi.
Nala_Alan napisał:A na fejsiku nadal płaczą o zamkniętego ona.
Pokaż spoilerTrochę to zabawne. Tak sobie poczytałem tamtejsze komentarze i to jakiś ciemnogród xD Dosłownie, wolą czekać na jakieś online, zamiast sobie szybko i bez problemów ściągnąć jakąś serie. Nie wiem czy oni tacy ciemni, czy aż w tak gigantycznym stopniu leniwi.
Są po prostu głupi. Patrząc na te komentarze. Najważniejsze są dla nich listy, nie przyjemność oglądania, a obsrane listy na gównianej stronie. Która zdechła... jak szkoda, że tak późno.
Z tego co kojarze, to na stronie był taki pseudo MAL z opcjami:
-Oglądam
-Obejrzane
-Zawieszone
-Porzucone
-Planowane
Czy coś w ten deseń
Z tego co kojarze, to na stronie był taki pseudo MAL z opcjami:
-Oglądam
-Obejrzane
-Zawieszone
-Porzucone
-PlanowaneCzy coś w ten deseń
Coś w tym złego czy to tylko krytyka bo onlajn?
Nawet nie wiedziałem, że onlainy mają takie rzeczy. Ale to też głupota. Takie listy to się zakłada na malu, anidb lub chociażby anime-planet, a nie jakieś onlajny czy coś. Nie spodziewałbym się, że można być aż tak nierozsądnym.
Znajomy miał tam listę, ale wiedząc, że zaraz może stracić tę listę, przerzucił się na MALa.
Coś w tym złego czy to tylko krytyka bo onlajn?
Z komentarzy wynika, że oglądali na innych stronach, a tam wchodzili tylko po te listy. Teraz wielki płacz, że nie ma. Tak jakby nie było multum lepszych opcji.
Nie wiem czy oni tacy ciemni, czy aż w tak gigantycznym stopniu leniwi.
Na szitdenie są lepsze komentarze. Na przykład ten.
A oglądanie onlajn często wynika z niewiedzy (jak dawniej w moim przypadku).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-12-28 14:34:56)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Musiałem przeczytać 2x żeby się upewnić czy zrozumiałem hehe.
W ich przypadku niewiedza, to zapewne większości przypadków lenistwo. Bo gdyby chcieli, to by znaleźli.
Gdy ja zaczynałem oglądać anime, raczej jeszcze w Polsce nie istniały takie strony, ale spory czas pobierałem z megaupload, bo po prostu wszystko tam było, wiem że gdzieś od 2006 do 2008 regularnie korzystałem . A potem odkryłem prywatne torrenty i już całkowicie porzuciłem DDL