Nie jesteś zalogowany.
Znalazłeś? Fajnie. Jak ktoś troche myśli - uda mu się.
a tak, przypadkiem, oczywiście, że to nic trudnego.
Co nie znaczy, że ma się tą wiedzą dzielić z innymi, bo wtedy trzeba będzie jednak pewne rzeczy schować.
znaczy - know how, czy samą informacją, że się da? mniejsza z tym.
starałem się pisać bez szczegółów, ale jak chcesz, to mogę ten post jeszcze bardziej ocenzurować
Nie no, nie jesteś pierwszy, to zresztą wiadomo od dawna. Chodzi o to, by nie udzielać szczegółowych wyjaśnień innym, gdy o takie proszą.
Hunter Killer napisał:bodzio napisał:Co to za gest dobrej woli, że pierwszy był tylko na kanale, a ten wylądował na publicznym torku?
Spóźniony i nieśmiały prezent na święta, jak wszyscy to wszyscy. Na Maszynistów nadal czekamy...
Nasz się z pewnych przyczyn przesunął na początek stycznia
@bodzio: oczywista oczywistość, za długo siedzę w tym interesie, żeby o takich rzeczach nie wiedzieć.
a przy okazji, thx za Working, lubię twoje tłumaczenia, od wielu lat zresztą, a teraz ściągam to bardziej z łakomstwa niż z realnej potrzeby.
Matko Boska, Bodzio rozdaje anime a ja tak bez ciastek
6 ep.
Napisów nie można włączyć, jakiś niedorobiony ten epek. Tylko 480p zamiast 1080 i dźwięk nie we flacu.
Chciałem się grzecznie zapytać, jak tam odcinek 06v2 i cała reszta? Czy jest jakaś szansa na wydanie tego w tym roku?
Nikt na to nie czeka, proszę nie zmyślać.
Wydanie zaraz po Cobrze.
Poprawione.
Chciałbym poprzeć kolegę z irca pytającego się o working (aby nie czuł się osamotniony). Możemy liczyć na dokończenie bajki?
Ostatni status jaki otrzymałem: zmuksować i udostępnić, a napisy po korekcie.