Nie jesteś zalogowany.
Tak sobie skacze z kanału na kanał i przełączyłem na telewizje trwam[zly] Przypadkowo:P Patrze a tu anime leci:-D To to ojciec dyrektor ( specjalnie z małej ) pewnie uważa anime za dzieło szatana ale dobrze wiemy, że to chory człowiek. A tu prosze na jego stacji właśnie leci anime...
wczoraj czy przed wczoraj to anime tez lecialo i nie obrazaj Rydzyka bo to tak naprawde dobry[roftl] czlowiek[szalony][szalony]
a tak serio, to wlasnie przez niego odechcialo mi sie chodzic do kosciola
Dobre ANIME krytyki Ojca się nie boi.
a ja myslalem ze mnie juz nic nie zaskoczy w tym kraju no a jednak
Zabic Rydzyka!!!![klnie][cenzura]
Nie mam pytań poległem...[roftl]
Muszę sobie sprawić TV trwam koniecznie ^^
widzę, że zdałoby się ustawić atenę satelitarną na Astre[szalony]...
Zanim kliknąłem na linka, myślałem że piszesz o Elfen Lied.[roftl]
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Proszę wyrażać swoje antypatie w bardziej subtelny sposób.
(też nie szanuję tego człowieka, ale Panowie (i Panie), nie przesadzajmy)
Imperare sibi maximum est imperium
posluchajcie se lepiej radia Maryja wieczorem
Heretycy!!! Oby was piekło pochłonęło. I jak tu chodzić do kościoła skoro ciągle szantażują tym samym. Moje dzieci będą miały zakaz do uczęszczania tam, bo psychikę im zrąbią. Wiem coś o tym. Sam śpiewałem psalmy. I powiem wam jedno... musiałem być mocno porąbany. A tak przy okazji, jakież to anime puścili? Chyba nie LD, gdzie pokazano czym księża zajmują się wieczorem.
Przepraszam, za te słowa, troche za radykalne, ale....czytelne dla odbiorcy[madrala]
Filip - to nie było wyrażanie własnej opini , to była obraza ludzi gotowych do odrobiny poświęcenia. Tak więc czuje sie urażony.
nie to ta Polska to jednak ciekawy kraj... [respekt]chyba tego trwama zakoduje... albo lepiej nie bo jak babka wpadnie to
No dobra Elfen Lied i Hellsing jeszcze jakoś by przeszedł ale pomyślecie co by było gdyby puślici tam "Blade Trinity"
Wy się śmiejecie, a Ojciec R. gotowy na przekór TVN zostać propagatorem anime w Polsce i wtedy postawią nas w jednym szeregu z moherowymi paniami .
Co tam Hellsing, pewnie Rydzykowi spodobałby się o. Anderson (ten sam wojowniczy styl ), ale zapewne przy Evangelionie nikt by tam nie wyrobił...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Obejrzałem to i płakać mi się chce w jak beznadziejnym żyje kraju... Szkoda słów[cholera]
A co, naprawde myślałeś że puszczą Elfen Lied???
Akurat w tym wypadku jestem za że nie puścili, to zdaje się miała byc audycja dla dzieci i taka była (z anime na adekwatnym poziomie), większość z fajnych anime (takich jak EL albo inna siekana) powinno sie puszczać w porach eliminujących mozliwość obejrzenia ich przez osoby nieletnie, a przynajmniej młodsze niż te 14 - 15 lat.
Sorry B4RT3K, jeśli chodziło ci o to co Wersus zapodał to zgadzam się z tobą
ED2: Acha...[baka] Gomenasai (jak to Tatu śpiewają[baka])
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-03-19 22:53:22)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Chodziło mi o to co Wersus zapodał:)
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-03-19 22:52:03)