Nie jesteś zalogowany.
Hej mam takie pytanie Szukałem wiadomości o Ichigo a mianowicie o ovach ja mam w domu 6 ep ... aaa spradzwałem na stronie anidb.info i tam pisze że jest tylko 4.szukajac dalej natrafiłem w bazie napisów że zostały sporzadzone do 5 ov.Sprawdzając na animenetwork wyszło że tam nie było podziału na ovy tylko że całość ma 24 ep
Mam takie pytanie ile w końcu tego jest? czy jest 6 ov i 12 ep serii tv czy może inaczej[baka]
Jest 5 oavek i 1 special
seria TV jest tak głupia że aż śmieszna(widziałem na razie 4 ep. i oglądam tak z przerwami)
Ichigo jak dla mnie to była lekka komedyjka może czasami trochę mdła i nudna ale ogółem miło się oglądało. Tak dla rozrywki zawsze można . Jedynie OAVy wywołały u mnie trochę śmiechu szczególnie 5 OAV który jest największym shizem jaki widziałem...
Zarombista komedia polecam Mi śie podobała bardo a to zależy od gustów[okej]
A dla mnie męczarnią było oglądnie Ichigo... Podobało mi sie ta seria , ale próba znalezienia wyjścia z sytuacji w jakiej znalazł sie bohater przciązyła mi obwody ( koniec końców rozchorowałem sie).
Dla mnie "Ichigo 100%" jest najlepszym anime jakie widziałem. mogę to oglądać non stop !!
[szpan]dla mnie to bardzo długo zagości na 1 miejscu
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2010-05-25 14:48:29)
Oczami Fana Blog ;]
Znalazlem na necie taka oto informacje:
"Don't watch Ichigo 100% OVA unless you have read the manga first, or else it might not make sense to you... and you'll needlessly be called names because of the first few scenes, ahaha."
Podobno "OVA`s" mialy byc sequelem do serii TV, wiec czemu trzeba najpierw czytac mange? Ktos mi moze to wyjasnic?
ciekawe po skończeniu serii TV tez chciałem się wziąć za serie OVA bo podobno to sequel, a tera nie wiem czy obejrzeć serie TV a OVA sobie darować.
OAVy to nie jest seguel. To są poprstu OAVy które nie wnoszą nic do fabuły i niczego nie rozwiązują. W sumie to można obejrzeć tak dla przedłużenia historii i nic więcej. Z tego jak się skończyło można tylko wnioskować, że będzie drugi sezon...lub poprostu pozostanie manga.
@pawel198804:
Czyli mowisz ze nie jest wymagana znajomosc mangi do obejrzenia OAVek?
PS. Podobno ma jednak powstac drugi sezon ale to nie jest do konca pewne bo jeszce kilka tygodni temu ludzie z Madhouse zaprzeczali.
Stanowczo NIE. W OAVach pojawia się jedna nowa dziewczyna która i tak prawie nic nie wnosi do akcji. A tak pozatym te OAVy to 5 niepowiązanych ze sobą historii.
czyli żeby nie komplikować sobie sprawy warto darować sobie OAVy
czyli żeby nie komplikować sobie sprawy warto darować sobie OAVy
Dziwny punkt widzenia... Moim zdaniem jak już obejrzało się serię to aby móc powiedzieć: "Oglądałem Ichigo 100%" należy obejrzeć także OAVy ale to juz twoje zdanie
Mógłby ktoś podać stronke z której mógłbym ściągnąć oavki oraz specjala ? //Ĺaa , znalazłem chwilke później , troszke sie pośpieszyłem .
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-03-28 00:06:08)
Moje ulubione anime zaraz po NGE i Bleach! Tylko jakby dali jakieś sensowne zakończenie to by było na pierwszym miejscu.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-04-09 17:14:33)
Hmmm... widziałem tylko 1ep"Ichigo 100%" i ma całkiem fajny chumor...;p wie ktoś może z kąd można ściagnąc całą serję tego anime (linki)?? please....
W mandze jest wyjaśnione którą wybierze i niestety przypadkiem się o tym dowiedziałem. Może więc będzie jakiś dodatkowy special czy może drugi sezon w którym wszystko się wyjaśni.
Ja mysle ze seria miala naprawde niezły potencjał. . . Podobała mi się max, ale zawiodłem się na zakończeniu; miałem nadzieje że oavy i specjal coś rozjaśnią i się zawiodłem jeszcze bardziej[baka] Te oavki sa tak marne że aż boli, nie wnoszą nic!!!
A wie ktoś może skąd mogę ściągnąć OAVki i specjala. Tylko błagam, nie torrent
"Skazany na zajebistość"