#21 2006-03-19 23:01:33

opcy
Użytkownik

Odp: tv trwam i Anime

Ja pomyślałem o Kapitanie Jastrzębiu, albo Rodzinie Trapów(?), wiedziałem że może i ci ludzie w Trwam są bezlitośni i tak dalej, ale nie aż tak żeby EL dzieciom puszczać.
Tak na marginesie czy jest jakieś anime o inkwizycji poza Hellsingiem i Trinity Blood?

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#22 2006-03-19 23:12:25

Jackie
Użytkownik

Elfen Lied to pół biedy, ale jak Ojciec Dyrektor puści na trwam Hellsinga albo Berserka to w wyniku nagłych zawełow serca pogłowie sił M.B mocno ucierpi:D

#23 2006-03-19 23:27:56

RiXeD
Użytkownik

Wersus napisał:

A jak już jesteśmy przy moherowych beretach... kliknij

OMG TY SZATAŃSKI MASONIE!

Nie.... Padłem i wstać nie jestem w stanie...

#24 2006-03-19 23:28:43

Arry
Użytkownik

Ehhh puścili by Evamngeliona a cała Horda psychologów (psycholi?:P) i psychoanalityków  nie dała by temu rady:P
NGE Rlz[okej]

90TLh

#25 2006-03-19 23:30:31

pa3cja
Użytkownik

Recenzja filmu "Tajemnice Brokeback Mountain"napisana przez recenzentow z gazety "Nasz Dziennik" wspolpracujacej z radiem Maryja i telewizja TRWAM.[deprecha]
WARTO przeczytac, bo ja osobiscie przy koncowce to juz lezalam i plakalam

PS Dlugo sie otwiera bo maja slabe serwery

#26 2006-03-19 23:32:28

n0need
Użytkownik

Wersus, pięknego linka zapodales smile THX!
"Żydzi! Żydzi!" ktos tam krzyczal.... czyzby nie wiedzieli, ze zydzi sa 'wyslannikami' boga? Przeciez ich wybral... jako narod swiety, a ten przez ojca dyrektora, psychike tak mu zrujnowal dyrektorek, ze nawet o tym zapomnial... i to jest wlasnie manipulacja ludzmi, kisazke pewnie o tym przeczytal (jest taka bardzo ciekawa smile)
No, ale az ciezko cos powiedziec o takich ludziach... zlookajcie cos takiego, 3-4 minuty pierwsza sa nudne, ale wytrzymajcie i potem zobaczycie glowna czesc filmiku... lzy z oczu ida smile (ze smiechu i zalu, ze takie sa starsze osoby :<)

http://media.putfile.com/Stancja-u-babci

#27 2006-03-19 23:37:55

RiXeD
Użytkownik

Dobra, organizuję najazd na takie zebranie moheru jak w tym raporcie TVN`u. Buster już naostrzony, teraz tylko nauczyć się  poprawnie śpiewać "Estuans Iteries Ira Vehemeniti... Sephiria!" i jestem gotowy. Kto idzie ze mną?

#28 2006-03-19 23:41:05

pa3cja
Użytkownik

ja cholera

#29 2006-03-19 23:42:16

n0need
Użytkownik

ide z wami!! jedziemy chlopacy i dziewczyny!!

#30 2006-03-19 23:42:37

RiXeD
Użytkownik

Zaśpiewaj xP

Tak wracając do tematu to dyrektor Naczelny (od naczelnych) to chyba cheatuje bo takich skilli w blefowaniu (D&D się kłania xP) nie mieliśmy chyba od czasów mojego elfa złodzieja wędrownego grajka...

#31 2006-03-19 23:47:51

Wersus
Użytkownik

ja też, ja też!!!
a tu kilka linków...
moher
radio
gdzieś widziałem jeszcze list jakiegiś biskupa na temat pokemonów... jak znajdę to wrzucę:D

RiXeD napisał:

chyba cheatuje bo takich skilli w blefowaniu (D&D się kłania xP)

okej ciekawe jaką ma charyzmę...

Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-19 23:49:56)

#32 2006-03-19 23:49:04

n0need
Użytkownik

ja mam zaspiewac?
eee no ten tego.... "jedziemy po ziolo emikace mobilem, o juz..." 8D
Urban powinien niedlugo to jakos pieknie w jakims artykule sformulowac, strescic i opisac smile_big On fajnie umie opisac co sie dzieje w polsce i napisac swoje zdanie na tematy polityczne smile
Osobiscie jestem Chrzescijaninem, ktory nie praktykuje w 'swietym' miejscu swojej wiary (koscioly itp.), nie spowiadam sie, nie znam zadnych formulek, modlitw znam 3-5(oO) i tyle... Bog zna moje zamiary, intencje jak istnieje i tyle... Czynie tak, jak uwazam za sluszne i nie kieruje sie tym co sprzedaja ksiazece glowy w kosciele ;]

#33 2006-03-19 23:51:44

RiXeD
Użytkownik

Taaa.... IMO dyrektor Naczelny (i tu znowu od naczelnych) przekazuje nie tyle zdanie Kościoła co swoje własne... To tak jakby jakiś byle Leon pojechał do stanów na kongres i wypowiadał się w imieniu całej polski... A może nawet europy...

A tak wogle to wszyscy mi tu śpiewać bo bez tego ani rusz! ^^

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-19 23:52:50)

#34 2006-03-19 23:55:42

Miszczu_beer
Użytkownik

Apropo "Tajemnicy Brokeback Mountain" - Trzeba jednak zdać sobie sprawę, że za tą "historią miłosną" stoi szatan... respekt Nie widziałem tego i jakoś po tym co przeczytałem nie mam zamiaru oczkod A co do mocherów to przypomniał mi się historyjka...
Stoję na światłach z kumplem obok jakaś panienka, skejcik i... mocher. Wszyscy patrzą na światła dla samochodów więc kiedy zapaliło się im czerwone mocher nie patrząc na to że właczyło się zielone dla skręcających w lewo, wyrwała z kopyta na przejście (piesi nadal mieli czerwone). Ja głośno krzyknołem że "czerwone" ale ona nic tylko pruje do przodu. A Skejcik z textem: "Mocherowym bereto wolno" smile_big oczywiście my w śmiech. ALe to jeszce nic. Typ który skręcał, dał po hamach przed niął, otworzył okno i klnie do niej: "Gdzie się cenzura pchasz wyznawco rydzyka?" Padłem... nawet ta panienka nie mogła się powstrzymać smile_big A tak jakby nigdy nic, dalej pruje przez 6 pasmówkę. I zgadnijcie gdzie się tak śpieszyła? (do kościoła smile_big) bo akurat szliśmy w tym samym kierunku. O to co Radio Maryja robi z ludzmi...

#35 2006-03-19 23:57:33

RiXeD
Użytkownik

I mamy pointę- Mohery to nie tyle Katolicy co właśnie "wyznawcy rydzyka".

#36 2006-03-19 23:57:35

Zeus
Użytkownik

Mam prosbe do Ojca Dyrektora niech tv T(S)ram posci Berserka albo najlpiej Bible Black....[okej]

#37 2006-03-20 00:22:11

pa3cja
Użytkownik

Miszczu_beer napisał:

Trzeba jednak zdać sobie sprawę, że za tą "historią miłosną" stoi szatan... respekt

I wlasnie to mnie przy koncowce powalilo. NORMALNA osoba by tego nie napisala! Chyba ze to zemna jest cos nie tak

ja tak samo jak n0need tez juz nie chodze do kosciola ani nie spowiadam sie, chociaz pewnie powinnam. Dziwi mnie bardzo, ze ksieza uwazaja ze Bog powinien byc na pierwszym miejscu. Normalny czlowiek, nie wazne jagby w Boga wierzyl, na pierwszym miejscu postawi rodzine albo przyjaciol. I rowniez ksieza nie powinni mowic o milosci, skoro zabronione im jest kochac kobiete jak maz zone, i uwazam ze nie maja o milosci najmniejszego pojecia. Ksieza uwazaja ze homoseksualizm jest nienormalny. Jezeli nigdy nie poznali zadnego homoseksualiste, to nie powinni sie na ten temat wypowiadac. Ja ychodze z zalozenia, ze kazdy ma prawo kochac kogo chce. To wszystko powiedzialam mojemu ksiedzu z parafii. Za rok ide do biezmowania i teraz nie wiem czy mnie wogole dopuszcza.

#38 2006-03-20 00:29:22

Zabuzasan
Użytkownik

Jak zrobicie szanownemu ojcu zżutke na Maybacha albo innego merola to w tydzień anime stanie sie przekźnikiem do wiary chrześcijańskiej a na Tv Trwam jak w tv Tokyo 24 na dobe anime bedzie leciec szpan

Zabuzasan.jpg

#39 2006-03-20 00:40:59

Miszczu_beer
Użytkownik

[cytuj]Za rok ide do biezmowania i teraz nie wiem czy mnie wogole dopuszcza.[/quote]
Powiedz że Chuck Norris to twój krewny... to zawsze pomaga jezor
A tak na serio to uważam tak jak ty, co do Homoseksualistów to mi nie przeszkadzają pod warunkiem że się trzymają odemnie z daleka... z księża są nieźle gadają że to jest złe podczas gdy sam o tym kupa wie... Prezerwatywa dzieło szatana !!! TVN dzieło dzieci szatana !!! Internet dzieło szatana !!! Kurde dużo tego szatan wymyślił jezor tak wogóle to ja nie czaje tego całego systemu.... ktoś im powinien reinstalke zrobić...

#40 2006-03-20 00:42:12

RiXeD
Użytkownik

pa3cja napisał:

(...)(To wszystko powiedzialam mojemu ksiedzu z parafii. Za rok ide do biezmowania i teraz nie wiem czy mnie wogole dopuszcza.

Jeśli ksiądz jest wyznawcą rydzyka to bym nie liczył.

Co ja w ogóle odpowiadam na twój masoński post! TY WSTRĘTNY ŻYDZIE! >_<

Miszczu_beer napisał:

A tak na serio to uważam tak jak ty, co do Homoseksualistów to mi nie przeszkadzają pod warunkiem że się trzymają odemnie z daleka...

Taa... Jak dla mnie to mi nie przeszkadzaja DOPÓKI nie próbują wciskać swoich przekonań innym ludziom NA SIŁĘ. W takiej sytuacji to już nawet religie czy politycy są "be"...

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-20 00:44:18)

Stopka forum

© Animesub.info 2024