Nie jesteś zalogowany.
Ta wezme coś z listy.Do MO zrobie jedne i zobacze, jakie będą komentarze.Jeśli nie najgorsze to zaczne tłumaczyć coś czego jeszcze sie nikt nie podją.Chyba, że sie okaże, że moje napisy są do dupy wtedy nawet nie będe zaczynał.
A tak btw, to obejrzeliście już 22?
Teraz to już chyba nie ma wątpliwości, że Miyu to TA Miyu
A ty Ace miałeś jako takie wątpliwości co do tego?
Ard: oops? Nie myślałem, że to spoiler... bo niby w jakim znaczeniu?
Anyway, sorry...
Mai... Mai... Mai... Mai... nareszcie. tylko gdzie one trafiły? Do świata z Mai Hime?
Raczej z Mai Otome
a już jest 23 ep. wprawdzie doremi, ale dopiero w nim możesz być naprawdę zaskoczony, moim zdaniem wyjaśnia pewne sprawy, a także widać, że seriia zbliaża sie do kuliminacyjnego momentu.
Popieram ard'a.Ja teĹź se odcinek 22 na jutro zostawiĹem i nie chce wiedzieÄ co w nim jest!!!!A niektĂłrzy piszÄ ale Ĺźe spoiler to sĹowem nie wspomnÄ .
Ostatnio edytowany przez Dragon1117 (2006-03-20 01:13:59)
Dobrze was rozumiem. Też jestem nieco przewrażliwiony na punkcie spoilerów, ale po prostu nigdy bym nie pomyślał, że taka mała uwaga potrafi popsuć wam przyjemność z oglądania.
No ale przecież nie powiedziałem dokładnie co się stało, nie?
Spokojnie, będziesz zaskoczony jeszcze nie raz
Btw, pamiętam jak kiedyś wszedłem na wikipedie, wpisałem Otome i pierwszym tekstem jaki mi się rzucił w oczy było:
SPOILER
"Erstin is revealed to be a spy and agent of Schwartz"
Myślałem, że się powieszę
A tak w ogóle to naszła mnie pewna myśl - przecież to oczywiste, że wątek o Mai Otome zawierał będzie mniejsze lub większe spoilery. Dlaczego więc czytają go osoby, które nie obejrzały jeszcze wszystkich dostępnych odcinków? To wasz świadomy wybór, panowie
Ostatnio edytowany przez AceMan (2006-03-20 01:33:07)
No pięknie w ep23 mam Mai Otome-HiME
Ja to wogole nie wiem teraz o co chodzi...kto jest księżniczką i wogole, i juz sie nie moge doczekac konca...taaa ^^ fajnie oglada sie Mai Otome..bez poprzedniejgo obejrzenia Mai Hime :P:P
Jeśli nie oglądałaś wcześniej Mai HiME, to wiele tracisz
Po pierwsze dlatego, że MH jest wyjedwabiste a po drugie, że MO ma wiele smaczków z MH związanych
A kto jest księżniczką? Mashiro, Arika albo Nina, z naciskiem na 2 ostatnie. Innej opcji raczej nie ma.
SS wydał Mai Otome 23.Odcinek do pobrania z tej strony!
Ostatnio edytowany przez Dragon1117 (2006-03-22 16:08:50)
No nie wiem czy wiele traci nie oglądając Mai Hime. Zdecydowanie bardziej podoba mi się Mai Otome. Co do księżniczki to jeszcze jest opcja, tej co się tak kleiła do Mai Hime.
O cos szybko wychodza nawet te ostatnie odcinki fajnie bo im dluzej konca to tym ciekawiej
Wiadomo ile będzie odcinków Mai Otome ??
Odcinków ma być 26 czyli zostało nam jeszcze 3^^
Tak mało!!!!!!!O nie ja sie chyba załamie
Ano.. jeszcze tylko 3 epki..
Ale potem wyjdą jeszcze specjale (1 na każde 3 epki) a potem.. kto wie, co trzyma w zanadrzu Sunrise?
Btw, napisy do 23 ready
Oglądać, bo DUUUUUUUUĹťO się wyjaśnia!