#41 2006-03-20 00:43:59

RiXeD
Użytkownik

Odp: tv trwam i Anime

Sry, dp ^^

Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-20 00:44:12)

#42 2006-03-20 00:48:47

Obiwanshinobi
Użytkownik

pa3cja napisał:

uwazam ze nie maja o milosci najmniejszego pojecia.

A na jakiej podstawie, jeśli wolno wiedzieć? To ry(d)zykowne uogólnienie.

#43 2006-03-20 01:17:16

Zielony
Użytkownik

ja tak samo już nie chodze do kościoła,a przez to że jak widze ci wszyscy księża już odwalają to mi sie źle robi tu nawijają,że trzeba sie dzielić z ludźmi itd a sami nic nie robią płakać sie chce,najbardziej to mnie dobija to, że oni składali przysięge, że nigdy nie będą uprawiać seksu ( celibat), a oglądałem materiał, tylko nie pamiętam czy to było w telewizji czy na kompie oglądałem, ale było tam coś takiego,że szpiegowali jakiegoś księdza w parafii i było tak że ksiądz po odprawionej mszy przebrał sie w normalne ciuchy i wraz z innym księdzem wsiaedli do samochodu i pojechali gdzieś, ekipa pojechała za nimi i co sie okazało, że dwaj księża pojechali do burdelu, i co mam o tym sądzić  w kościołach nawijają, że nikt nie powinien tak robić a sami po odprawionej mszy jadą sie zabawić, później taki jeden z drugim będzie mi mówił co mam robić, a jeśli chodzi o rydzyka to on jest w moich oczach zerem, ślubował życie w ubustwie itd. najbardziej z tego powodu ,że ta cała jego telewizja i rozgłośnia jedzie po Owsiaku, jak  oni mówią że Owsiak tą całą kase dla siebie zagarnia albo daje na przystanek Woodstock i tam cała ta kasa idzie na alkohol, papierosy i narkotyki dla ludzi a tylko troche daje na cały sprzęt, moja mamka jest pielęgniarką w szpitalu u nas w mieście i mowi, że gdyby nie Jurek to szpital do tej pory nie miał by wielu sprzętów takich jak inkubatory dla noworodków itp. Nie wiem jak te babki mogą dać sie tak owijać wokół palca, szkoda mi ich one mówią, że rydzyk całą kase daje biednym, to nie wiem jakim cudem ma 2 majbachy i tyle kasy,że może na niej spać ( wiem, że rydzyk powinno być z dużej ale nie mam dla tego człowieka wogóle szacunku)

Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-03-20 01:50:55)

#44 2006-03-20 02:01:17

RiXeD
Użytkownik

Oj, Zielony. Nie odzywaj się na temat w którym jesteś zielony...

Po pierwsze- celibat = zakaz zawierania małżeństw. To nie ma nic wspólnego z seksem.
Po drugie- jesteś wzorowym polakiem. Co mam na myśli? Ano jedziesz ze stereotypami, nie podajesz ĹťADNYCH konkretnych argumentów i powtarzasz to co mówili inni (nie chciało się czytać?)...

#45 2006-03-20 02:10:55

Zielony
Użytkownik

pomyliło mi sie, właśnie nie pamiętałem co to było dlatego i dlatego tamten post jest edytowany raz bo mi sie przypomniało a myślałem że dobrze, na początku było w nawiasie że nie pamiętam jak to sie nazywa a później przerobiłem na celibat ale jednak źle.

edit : a i temat przeczytałem cały, nawet jak jestem zielony w jakimś temacie ( chociaż ja tak nie uważam) a mam cos do powiedzenia to to i tak bede mówił,jak nie podaje argumentów mówie że pierw nasi wielmożni księża mówią w kościołach że nie neleży tak robić a później podaje przykład z materiałem filmowym dla mnie to jest argument pierw te flety wciskają mi coś a później sami przeczą sobie i jak mam ich słuchać i sie kierować tym co oni mówią, więc se możesz a tak jestem Polakiem i sie z tego ciesze smile_big

Ostatnio edytowany przez Zielony (2006-03-20 02:30:34)

#46 2006-03-20 02:21:44

RiXeD
Użytkownik

Bez obrazy, ale to jest następny powód- tłumaczysz się, zamiast po prostu powiedzieć "Whoops! My bad! ^^" albo coś w tym stylu. Ta akcja nazywa się "MUSZĘ pokazać że nie jestem idiotą!". Przeze mnie nie rozumiana w pełni... xD Pewnie dlatego uważają mnie za idiotę xP

Dobra, koniec ot.

Stopka forum

© Animesub.info 2024