Nie jesteś zalogowany.
Życie Satou Kazumy, hikikomori uzależnionego od gier, miało się przedwcześnie skończyć z powodu okropnego wypadku…
Miało, bo gdy się obudził, przed oczami ukazała mu się piękna dziewczyna, która poinformowała go, że jest boginią.
„Hej! Mam dla ciebie mały prezent! Nie chciałbyś znaleźć się w innym świecie? Możesz zabrać ze sobą tylko jedną rzecz.”
„…Wystarczysz mi tylko ty.”
Od tej pory przygoda odrodzonego Kazumy będzie polegać na ujarzmieniu Władcy Demonów…
Znaczy może przy okazji, bo w rzeczywistości rozpoczyna się walka o jedzenie, ubrania czy dach nad głową! Mimo tego, że Kazuma chciałby żyć w spokoju, to wszyscy wiemy,
że dziewczyny przyciągają problemy jak magnes, w tym wypadku nasza bogini przyciąga dodatkowo armię Władcy demonów!
Tłumaczenie: yahoo_1999
Korekta: Cezarus
Typesetting: Nala_Alan
Kodowanie: Cezarus
Dane techniczne:
Wideo: 1280x720, x264, 10 bit
Audio: AAC, ~128 kbps AAC, ~250 kbps (od 2 epka źródło BS11)
Źródło: Crunchyroll
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2016-02-29 14:51:48)
Źródło: Crunchyroll
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Skąd ja wiedziałem, że pierwszy post będzie od ciebie i że się tego doczepisz? Crunchy wygląda spoko po przekodowaniu.
Skąd ja wiedziałem, że pierwszy post będzie od ciebie i że się tego doczepisz? Crunchy wygląda spoko po przekodowaniu.
Tak, wyostrz jak LotusGG (brazylijskie kodowanie Chihiro tak bardzo). I ten rakowy dźwięk jest w 128, a nie 192 (i to jeszcze przy próbkowaniu 44).
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-02-13 01:21:58)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Do tego poziomu zniżać się nie będziemy. Zarówno Kuusou jak i FFF brali wideo z CR. A co do audio, to od następnego epka może przejdziemy na audio z TV (o ile będzie nam się chciało synchronizować).
Joletb to raczej zrobił BS z de-logo (nie chciało mi się sprawdzać nawet). A jak chcesz dobre audio, to i tak trzeba wyciągnąć z BS11, bo ma dużo wyższy bitrate niż inne stacje.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Proponuję korektorowi jeszcze raz przejrzeć napisy. Nie czepiam się tłumaczenia, a jedynie literówek i kilku dziwnie brzmiących zdań.
Myślałem że to kolejne nudne jak flaki z olejem anime, ale zdziwiłem się ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Myślałem że to kolejne nudne jak flaki z olejem anime, ale zdziwiłem się ; ]
Nie tylko Ty.
Tak są drobne uchybienia racja. Przyznaję się do błędu. Nie wpływają one jednak znacznie na doznania podczas seansu :p Więc dzięki za konstruktywną krytykę postaram się to dopracować
Tak są drobne uchybienia racja. Przyznaję się do błędu. Nie wpływają one jednak znacznie na doznania podczas seansu :p Więc dzięki za konstruktywną krytykę postaram się to dopracować
Nie bierz tego tak do siebie, zawsze można wydać v2 i będzie ok, celowo nic nie wypisywałem bo są to drobne uchybienia jak sam wspomniałeś.
Tak, są drobne uchybienia, racja. Przyznaję się do błędu. Nie wpływają one jednak znacznie (znacząco) na doznania podczas seansu :p Więc dzięki za konstruktywną krytykę, postaram się to dopracować (nad tym popracować)
Wydaje mi się, że brakuje wam takiego korektora z prawdziwego zdarzenia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcineczek drugi wydany. Od tego odcinka używamy lepszego audio.
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2016-02-29 14:51:30)