Nie jesteś zalogowany.
Jaki jest sens dwa razy otwierać filmik skoro ma zrypany dźwięk?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jaki jest sens dwa razy otwierać filmik skoro ma zrypany dźwięk?
Według ich logiki chodziło chyba o to, żeby otworzyć angielskie 480p (na AZ innego nie ma) dla dźwięku i polski player dla napisów. Coś takiego może i ma jakikolwiek sens, jeśli możesz użyć jakiegoś bota czy skryptu, żeby poszły ci jednocześnie (bo opóźnienie rzędu około 1-1,5 sekundy przy przełączaniu to trochę sporo). Tylko dalej masz wtedy lag z playera i inne takie, więc to raczej debilne rozwiązanie. A starczy sobie napki z Ansiona pobrać pod Horribla, heh.
PS: ludzie na GG się śmieją, że nie dodaję dźwięku do napisów.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-02-12 20:40:09)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sidorf napisał:Jaki jest sens dwa razy otwierać filmik skoro ma zrypany dźwięk?
Według ich logiki chodziło chyba o to, żeby otworzyć angielskie 480p (na AZ innego nie ma) dla dźwięku i polski player dla napisów.
Ty dulowaty userze!
Ej, bo zaraz z tego śmiechu tu nie wytrzymam.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-02-12 21:08:22)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kam, nie psuj dźwięku, naprawiaj napisy.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Zawsze można kupić drugi tablet
Ech, może to ich nawróci na ansi.
Swoją drogą w subkach godzina 22-23 zlała mi się z datą, ale koment usunięty, bo to niby nie błąd xD
Pamiętam jak coś kiedyś chciałem tak oglądać i wystarczy na palcach obliczyć i zrobić synchro.
Ech te czasy synchro w napisach *.txt i S-E playera. No ale przynajmniej mam 66 miejsce na napi xD
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2016-02-13 09:21:34)
Ech, może to ich nawróci na ansi.
Nie, ANSI to trup i wiele ludzi nie miałoby nic przeciwko temu, żeby padło (a już na pewno nie ja). Idealnie rozwiązanie to wykończenie przy okazji onlajnów przez legalne streamy, ale na to się nie zanosi. Chociaż one chyba same się w końcu wykończą. Gamedor ostatnio robi wszystko, żeby jego strona padła (ostatnio sporo ludzi odeszło). A niedługo zostaną ujawnione pewne kompromitujące materiały i pewnie odejdzie jeszcze więcej.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pewnie chodzi o Nazi-online. Każdy tłumacz dostawałby profity "za pierwszy i kolejny" wrzucony odcinek, czyli im więcej wstawisz tym więcej zarobisz.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-02-15 22:42:41)
Z tego co wiem to więcej osób teraz przyszło niż odeszło z A-O.
No ma kłopoty w raju, więc zrobił wielką rekrutację dla gimbów. Problem w tym, że to słabiutkie źródło, bo dzieciom szybko się znudzi.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Z twoich słów wynika, że masa gimbów już odeszła. Taka kolej rzeczy. Ardua prima via est.
Ostatnio edytowany przez YareYare (2016-02-15 23:42:52)
Z twoich słów wynika, że masa gimbów już odeszła. Taka kolej rzeczy. Ardua prima via est.
Nie tylko gimbów. Welp, więcej detali wkrótce.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trochę jak trailer zabrzmiało "coming soon" hehe...
Tak, to cisza przed burzą. Stej tjund.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Informujemy, że sieć reklamowa, która obejmuje nasz portal i inne... Ma problemy które mogą powodować nagły wzrost reklam, nie powinno na str głównej wys się więcej niż 1 reklama na min 30sec, z ograniczeniem do 3-4 razy na sesje, od kliknięcia w jakiś link, i nie powinna wyskoczyć na 1 plan ekranu. Adm sieci zapewniają że do 24h rozwiążą problem. Wszelkie inne reklamy pochodzące z playerów nie pochodzą od nas. Przepraszamy za utrudnienia.
1) Zawal stronę reklamami, żeby hajs się zgadzał.
2) Zwal to na awarię.
3) Profit.
PS: Gejmdor, taśmy prawdy soon. Groźbami nic nie wskórasz.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Anime-Odcinki / 5 luty o 23:03 napisał:Informujemy, że sieć reklamowa, która obejmuje nasz portal i inne... Ma problemy które mogą powodować nagły wzrost reklam, nie powinno na str głównej wys się więcej niż 1 reklama na min 30sec, z ograniczeniem do 3-4 razy na sesje, od kliknięcia w jakiś link, i nie powinna wyskoczyć na 1 plan ekranu. Adm sieci zapewniają że do 24h rozwiążą problem. Wszelkie inne reklamy pochodzące z playerów nie pochodzą od nas. Przepraszamy za utrudnienia.
1) Zawal stronę reklamami, żeby hajs się zgadzał.
2) Zwal to na awarię.
3) Profit.PS: Gejmdor, taśmy prawdy soon. Groźbami nic nie wskórasz.
Prośbami też nie.
Ja sobie tak myślałem, jakby w końcu do napi dodali możliwość dodawania ass, było by łatwiej przekonać onlajnowców.
A sami tłumacze by sobie dodawali do serwisu.
No, ale co wtedy z czcionkami?
Nie dodadzą, bo to straszne nieogary. Już sam fakt konwersji angielskich napisów z SRT do TMP świadczy o jakimś upośledzeniu.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000