Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Max-kun
Korekta: Lamarus
Typesetting: Nala_Alan
Kodowanie: Sairanix
Opis:
Cycki w natarciu.
Dane techniczne:
Wideo: 1280x720 Hi10p
Audio: AAC ~256 kbps
Źródło: BDMV
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-02-25 16:40:52)
Pierwszy odcinek gotowy, miłego seansu.
Jakie CRF?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jakie CRF?
Dobra, poprawiłem CRF
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-02-17 20:03:29)
Jakie CRF?
15
2 odcinek smoczyc gotów, tym samym koniec ^-^
Na specjalne życzenie wrzuciłem również same softy na nazi.
Życzymy miłego seansu.
Tego jeszcze nie oglądałem. Rewelacyjnie, że jest tłumaczenie.
Co prawda bardzo dobre były tylko dwa pierwsze sezony, ale oglądałem wszystkie serie.
Fajnie wyglądają te dwie nowe bohaterki.
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?s … arid=70950
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?s … arid=70952
A zrobisz może napisy do tej jednej OAVki o nazwie Ikkitousen: Shuugaku Toushi Keppuu-roku?
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2016-02-25 18:39:03)
Tego jeszcze nie oglądałem. Rewelacyjnie, że jest tłumaczenie.
Co prawda bardzo dobre były tylko dwa pierwsze sezony, ale oglądałem wszystkie serie.Fajnie wyglądają te dwie nowe bohaterki.
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?s … arid=70950
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?s … arid=70952A zrobisz może napisy do tej jednej OAVki o nazwie Ikkitousen: Shuugaku Toushi Keppuu-roku?
Spoko, polecam się. Co do OAV Ikkitousen: Shuugaku Toushi Keppuu-roku, znajomy ma w planach ją wydać, więc cierpliwe czekaj
Co do bohaterek, moimi faworytkami są dziewoje ze screnów ^^.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-02-25 19:03:35)
Co do OAV Ikkitousen: Shuugaku Toushi Keppuu-roku, znajomy ma w planach ją wydać, więc cierpliwe czekaj
Orientujesz się może kiedy ma taki zamiar?
Co do bohaterek, moimi faworytkami są dziewoje ze screnów ^^.
A co sądzisz o Shokatsuryou Koumei?
Liczy się tylko Hakufu Sonsaku.
Dzięki za suby dla mnie najfajniejsze w tej serii są Hakufu i Ryofu . Chociaż inne bohaterki też jak najbardziej spoko
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
max-kun napisał:Co do OAV Ikkitousen: Shuugaku Toushi Keppuu-roku, znajomy ma w planach ją wydać, więc cierpliwe czekaj
Orientujesz się może kiedy ma taki zamiar?
max-kun napisał:Co do bohaterek, moimi faworytkami są dziewoje ze screnów ^^.
A co sądzisz o Shokatsuryou Koumei?
Co do terminu wydania to nie jestem pewien, bo obecnie nabrał sporą ilość projektów i zwyczajnie nie wyrabia
Koumei jako postać jest bardzo ciekawa, ale sylwetka nie w moim guście, obstawiam, że Witaxowi bardziej by przypadła do gustu, bo to taka mini loli.
Liczy się tylko Hakufu Sonsaku.
Ano prawilnie piszesz. Zdecydowanie za mało czasu antenowego jej dali.
Dzięki za suby dla mnie najfajniejsze w tej serii są Hakufu i Ryofu . Chociaż inne bohaterki też jak najbardziej spoko
Spoko, polecam się... Ogólnie obie są boskie, tylko ta druga została nieco zapomniana, bo nie dostąpiła zaszczytu wystąpienia w tych oavkach, a szkoda .
Każdy fan cycków znajdzie w tej serii/oavkach swoją nową waifu, więc polecam.
Ostatnio edytowany przez Rein (2016-02-27 13:02:13)
Każdy fan cycków znajdzie w tej serii/oavkach swoją nową waifu, więc polecam.
Ja to anime oglądałem z innych powodów.
Pamiętasz dwa pierwsze sezony? Szczególnie Ikkitousen Dragon Destiny.
Chociażby to pierwsze pojawienie się Teni i jej walka. To coś rewelacyjnego (w dodatku przy świetnej muzyce).
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?s … arid=15852
Te dwa pierwsze sezony były wyjątkowo poważne i nawet ambitne, ale potem niestety klimat został wyraźnie złagodzony, spłycony i sama seria stała się przeciętnym ecchi.
Jednak dobrze, że przynajmniej nie jest to seria dla fanów sztucznych cycków. Wiele dziewczyn wygląda normalnie, a to spora zaleta.
max-kun napisał:Każdy fan cycków znajdzie w tej serii/oavkach swoją nową waifu, więc polecam.
Ja to anime oglądałem z innych powodów.
Pamiętasz dwa pierwsze sezony? Szczególnie Ikkitousen Dragon Destiny.
Chociażby to pierwsze pojawienie się Teni i jej walka. To coś rewelacyjnego (w dodatku przy świetnej muzyce).https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?s … arid=15852
Te dwa pierwsze sezony były wyjątkowo poważne i nawet ambitne, ale potem niestety klimat został wyraźnie złagodzony, spłycony i sama seria stała się przeciętnym ecchi.
Jednak dobrze, że przynajmniej nie jest to seria dla fanów sztucznych cycków. Wiele dziewczyn wygląda normalnie, a to spora zaleta.
Pierwszy i drugi sezon również oglądałem z innego powodu - a mianowicie była jakaś normalna, zjadliwa fabuła.
Mnie z kolei najbardziej podobała mi się bitka Kanu vs Hakufu. Jak na tamte czasy, dość dynamiczne sceny + muzyczka...
Co się dziwisz, od trzeciego sezonu zrezygnowali z jakiejkolwiek dobrej fabuły na rzecz cyców/pantsu xd
Dla zainteresowanych, według mangi 2 sezon + kontynuacje to fillery nic nie mające z oryginału. W mandze wszystkie wydarzenia są zupełnie inaczej przedstawione, postaci zostały lepiej wykreowane, a ostatnie dwie oavki są zwyczajnym promo tylko by zachęcić widzów do czytania.
Taa, na nasze szczęście cycki mają naturalny rozmiar czy wygląd, a nie jak w przypadku słabych ecchi cyce wielkości donic lol
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-02-26 19:10:43)
Mam pytanie czy to u mnie są napisy spóźnione do drugiego epka czy to coś z samymi napisami?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Mam pytanie czy to u mnie są napisy spóźnione do drugiego epka czy to coś z samymi napisami?
Jeśli pytasz o wersję hardsub, to mnie działa jak należy. Ale jeśli chodzi ci o softy, to możliwe, bo to jedynie napisy wyciągnięte z hardka i tak naprawdę nie były testowane pod kątem jakichkolwiek opóźnień.
Jak ci dialogi uciekają, to próbuj przesunąć o odpowiednią czasówkę w aegi. Jak znajdę chwilę wolnego to jutro wrzucę poprawioną wersję...
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-02-26 22:38:24)
Naucz się odpowiadać w jednym poście, a nie walisz jeden po drugim, bo nie umiesz odpowiedzieć kilku osobom jednocześnie.
Poszło zgłoszenie do moda.
Poprawiono timing w drugim odcinku, teraz powinno być dobrze.