Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Co te obrazki takie małe? Ledwo da się to przeczytać.
Śmiem stwierdzić, że drama lepsza niż anime.
Zasadniczo to samo co w bajce. Generalnie nie lubię japońskich filmów, bo przeraża mnie ta ich gra aktorska, ale w tym przypadku jakoś pasowało to pod klimat, a i sami aktorzy nieźle dobrani. Dalej śmieszy, choć nie aż tak jak bajka czy manga.
Jeśli ktoś czytał mangę, a potem oglądał anime to raczej nie ma sensu, żeby się za to zabierał. Sceny praktycznie identycznie, ale film animowany ma większe możliwości przejaskrawiania sytuacji, co w tym przypadku jest bardzo przydatne.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jeśli ktoś czytał mangę, a potem oglądał anime to raczej nie ma sensu, żeby się za to zabierał. Sceny praktycznie identycznie, ale film animowany ma większe możliwości przejaskrawiania sytuacji, co w tym przypadku jest bardzo przydatne.
Przy czym manga i anime są obleśne. Tutaj jest tego zdecydowanie mniej... bo nie da się tak "przejaskrawiać" sytuacji.
Dzięki temu przejaskrawieniu i dziwnym scenom moja dziewczyna obejrzała to ze mną do końca. Jest to jedna z niewielu bajek, która jej się podobała. Gdyby nie one, to byłoby o wiele gorzej. Ta drama mnie w tym utwierdziła.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Nie da się tego oglądać, ta gra aktorska jest straszna
Nie da się tego oglądać, ta gra aktorska jest straszna
Jak w każdym filmie z Japonii. Niektóre amatorskie produkcje z Youtube mają lepszą gre aktorów. Jednak ta drama ma swój urok... tzn. mnie odrzuciło anime bo było obleśne... tutaj jak pisałem jest tego mniej i dlatego mogę to oglądać
Szału nie ma... taki średni średniak.
Btw. Online strike again
Ach, ten gejdor, chyba nigdy już się nie nauczy by nie kraść nie swojego.
Tak czy owak, dzięki za tłumaczenie dramki, obejrzy się.
A skąd wiecie, że darthdragon nie wyraził na to zgody?
A skąd wiecie, że darthdragon nie wyraził na to zgody?
Tego nie wiem. Jeśli tak jest, to wówczas zmienię chociaż odrobinę złe miewanie o nim.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-03-09 10:05:56)
Zanim zaczniecie hejty, może dowiecie się, czy macie rację, a nie od razu oskarżacie.
Jakby to w jakikolwiek sposób zmieniało fakt, że Gejdor jest kombinatorem.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Darthdragon w przeszłości wyrażał zgodę dla A-O, wyszukałem sobie jego nick w domenie A-O, może tym razem też tak było. No chyba, że tamte wstawki ukradli.
Strony 1