#21 2006-03-20 23:55:03

Kane
Administrator

Odp: Komentarze

Winged napisał:

Wysłałem pierwszy donos. jezor

wiesz Wing, ten kolo już wcześniej podpadł (właśnie za niecenzuralne komentarze) teraz ma już 3 warny smile

ard napisał:

Kane: Jedno forum - jedna władza! Tłumacz sobie jak chcesz.

Mamy tu całą hierarchię władzy, w trzech osobach jezor smile_big

Imperare sibi maximum est imperium

#22 2006-03-20 23:59:31

Winged
Użytkownik

songoku napisał:

Eeee, no ~Winged, bądź kumpela i na mnie nic nie donoś, ok??
Może się jakoś dogadamy, co?? oczkod

Niech Ci będzie, ale wiecznie nie będę Ci pobłażał. smile

Kane napisał:

wiesz Wing, ten kolo już wcześniej podpadł (właśnie za niecenzuralne komentarze) teraz ma już 3 warny smile

Tak się właśnie zastanawiałem, czy to nie koleś, który kiedys dostał ostrzeżenie za skomentowanie moich napisów, ale już nie chce mi się sprawdzać. Cieszę się, że został ukarany. To nie było oczywiście za to, że kiedyś nieładnie sie o mnie wyraził, jeśli to on był. Oj z tym Panem to miałem przeboje ile PW mu wysłałem, żeby mi powiedział jak mnie przezwał, ale nie chciał powiedzieć. smile
BTW, zadenuncjowałem już i siebie.

Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-21 09:56:31)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#23 2006-03-21 00:06:14

Kane
Administrator

Winged napisał:

Jeśli chcesz robić z siebie męczennika (czy kogoś w tym stylu smile_big) to nie za mojej kadencji, w tym co mi wysłałeś na PM'a nigdzie nie złamałeś regulaminu i nie mam podstaw aby dać Ci warna jezor
Dodatkowo w 1 (na 3) przypadku poprawiłeś ocenę, więc... idź sobie jezor hehe

#24 2006-03-21 00:09:46

Winged
Użytkownik

Kane napisał:
Winged napisał:

Jeśli chcesz robić z siebie męczennika (czy kogoś w tym stylu smile_big) to nie za mojej kadencji, w tym co mi wysłałeś na PM'a nigdzie nie złamałeś regulaminu i nie mam podstaw aby dać Ci warna jezor
Dodatkowo w 1 (na 3) przypadku poprawiłeś ocenę, więc... idź sobie jezor hehe

To się tak nie skończy. Chciałem dać dobry przykład.
A idź, wszystko popsujesz.:) Zresztą, ja uważam, że ocenianie napisów na wyrost zasługuje na ostrzeżenie. No, ale Ty i paru innych jesteście tu Szefami.:)
I jaki tam ze mnie menczenik, ja mam po prostu twardy kręgosłup moralny, czy coś takiego.:)

[EDIT] Paczta jaki błąd: "menczenik", aż sam się zdziwiłem, że coś takiego napisałem, pozostawię dla potomności, bo za orta warna nie dzadzą... skąpiradła.:)

Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-21 00:11:27)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"

#25 2006-03-21 00:13:45

Kane
Administrator

Winged napisał:

Dałeś jezor smile_big

Winged napisał:

Zresztą, ja uważam, że ocenianie napisów na wyrost zasługuje na ostrzeżenie.

To za małe przewinienie, za to można dostać opierdziel od innych userów smile

#26 2006-03-21 00:18:46

Winged
Użytkownik

Kane napisał:
Winged napisał:

Dałeś jezor smile_big

No to super.:-D

Kane napisał:
Winged napisał:

Zresztą, ja uważam, że ocenianie napisów na wyrost zasługuje na ostrzeżenie.

To za małe przewinienie, za to można dostać opierdziel od innych userów smile

Tak jak pisałem, Wy tu decydujecie co, komu i za co. Ja mogę tylko uszanować Wasze decyzje, ale niekoniecznie się z nimi zgadzać.:) Każdy ma tam jakieś swoje poglądy na różnorakie sprawy.
BTW, oceny pozmieniałem i napisałem przeprosiny. Od razu lepiej się czuję.[yahoo]

Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-21 01:13:51)

#27 2006-03-21 07:52:19

pawel198804
Użytkownik

Winged napisał:

No to może i daloby radę przy napisach i komentarzach dać "zgłoś do Moderatora".

No to żeby nie było, że się nie udzielałem jezor A tak na serio to popieram pomysł Wingeda, taki link przyśpieszyłby możliwość zgłoszenia komentarza i pozbawiłby nas nieodpartej przyjemności ciągłego poszukiwania profilu moderatora i wysyłania PM oczkod

#28 2006-03-21 10:36:06

gracol
Użytkownik

To może i ja się wypowiem. Jestem typem ortodoksa i z mojej strony posypią się głowy za komentarze. szpan Koniec wypowiedzi.

#29 2006-03-21 11:11:44

Winged
Użytkownik

gracol napisał:

To może i ja się wypowiem. Jestem typem ortodoksa i z mojej strony posypią się głowy za komentarze. szpan Koniec wypowiedzi.

Tylko pochwalić. okej W takim razie życzę sukcesów. smile

#30 2006-03-21 12:08:41

fillip75
Użytkownik

"Uprzejmie donoszę, że Winged uprawia na forum Paradę Miłości, bez posiadania pisemnego zezwolenia Prezydenta Poznania oraz ustnej zgody przeświatłego, jedynego, wspaniałego (i parę innych epitetów) ojca wszystkich Polaków prof. dr niehabilitowego Rydzyka. Zakłada sukienki, tzn. znaczek." I jako uczciwy "katolik" wnoszę o pozbawienie cnoty... ups... znaczka kobiecości Winged'a. Bo o mały włos, a już bym umówił się z nim na randkę. Stałbym się kolejną ofiarą w programie Jerrego Springera. PS. Ile dostanę za ten donos[hehe]

#31 2006-03-21 12:33:32

Kane
Administrator

fillip75 napisał:

wnoszę o pozbawienie cnoty... ups... znaczka kobiecości Winged'a.

A wiesz, wczoraj też to zauważyłem smile_big

fillip75 napisał:

PS. Ile dostanę za ten donos[hehe]

gwizdze

#32 2006-03-21 12:40:11

Winged
Użytkownik

fillip75 napisał:

"Uprzejmie donoszę, że Winged uprawia na forum Paradę Miłości, bez posiadania pisemnego zezwolenia Prezydenta Poznania oraz ustnej zgody przeświatłego, jedynego, wspaniałego (i parę innych epitetów) ojca wszystkich Polaków prof. dr niehabilitowego Rydzyka. Zakłada sukienki, tzn. znaczek." I jako uczciwy "katolik" wnoszę o pozbawienie cnoty... ups... znaczka kobiecości Winged'a. Bo o mały włos, a już bym umówił się z nim na randkę. Stałbym się kolejną ofiarą w programie Jerrego Springera. PS. Ile dostanę za ten donos[hehe]

Kabel:P:)

#33 2006-03-21 15:49:46

Winged
Użytkownik

ard napisał:

Donoszenie, na donoszącego jest godne największego potępienia! smile_big

Tzw. superdonosiciel.:D

Stopka forum

© Animesub.info 2024