Nie jesteś zalogowany.
Ciekawe, czy anime nie straci na pazurze. Przyda się jakiś porządny odmóżdżacz.
Po kiego wuja?
Nie tylko zmieniło się studio ale nie wspominają nic o oryginalnej ekipie, chyba szykuje się odgrzewany kotlet >.>
GG: 1677958
Mob psycho to inny OPM?
Ten sam autor, ONE.
GG: 1677958
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan3991 napisał:Mamy się bać?
Całą główną nam zawalicie tymi napisami.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przetłumaczna PVka nowego Berserka.
https://my.mixtape.moe/pqyhbg.mp4
max-kun napisał:Więcej info o nowym D. Gray-man + nowy PV - Premiera już w lipcu 2016 ANN
Ładna animacja i jakoś się D. Gray Man brutalny widzę zrobił. Ale tow wciąż typowy shounen więc się niczego przebojowego właściwie nie spodziewam.
Mob psycho to inny OPM?
Tak, inny - dużo lepszy.
Na FD podają, że nowe JoJo ma mieć 39 odcinków.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Na FD podają, że nowe JoJo ma mieć 39 odcinków.
I tak całkiem sporo, ale może dzięki temu nie będzie się tak dłużyć jak Stardust Crusaders.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Fate/stay night Heaven's Feel będzie trylogią ANN
To było do przewidzenia.
Gra Fate/Extra dostanie w 2017 anime ANN
Choć wolałbym Apokryf to jednak ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła. Fate/Extra to przede wszystkim Red Saber (BTW, to nie ta sama postać co znana nam Arturia) ze swoim absurdalnym strojem i pozbawionym osobowości mistrzem (ciekawe jak to rozwiążą w ekranizacji). Zastanawia mnie też czy zekranizują razem z Fate/Extra Fate/Extra CCC - z tego co widzę, wiele historii poszczególnych mistrzów i sług jest rozwinięta dopiero w kontynuacji i chyba dobrze było by to też zobaczyć.
Choć wolałbym Apokryf to jednak ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła. Fate/Extra to przede wszystkim Red Saber (BTW, to nie ta sama postać co znana nam Arturia) ze swoim absurdalnym strojem i pozbawionym osobowości mistrzem (ciekawe jak to rozwiążą w ekranizacji). Zastanawia mnie też czy zekranizują razem z Fate/Extra Fate/Extra CCC - z tego co widzę, wiele historii poszczególnych mistrzów i sług jest rozwinięta dopiero w kontynuacji i chyba dobrze było by to też zobaczyć.
https://www.youtube.com/watch?v=-GMrOxRmJXA
To ten? Bo ja tam za bardzo nie ogarniam to uniwersum.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2016-03-27 11:33:48)
Jeśli adaptacja Heaven's Feel będzie przynajmniej tak dobrze wykonana jak Unlimited Blade Works, to szykuje się niekiepska jazda. Zastanawia mnie jak podejdą do relacji
Ostatnio edytowany przez UndeadHunter (2016-03-27 11:43:55)