Nie jesteś zalogowany.
No właśnie wiem że są takie programiki i nawet taki miałem na kompie ale nie pamiętam jak się nazywa. Może mi ktoś podsunąć nazwe takowego programy i jak może to odrazu link (niekoniecznie ). Z góry dzięx.
mam taki problem teraz. mam 5 plikow avi z których składa się jeden odcinek anime (musiałem powycinać reklamy typu Walkman od SONY) i tak w każdym pliku avi, video ma tą samą rozdziałke ten sam fps i tego samego kodeka (nawet takie same parametry kodeka), audio to samo. mp3 każdy CBR, 320 kbps no i problem polega na tym że nie mogę połączyć w AVI joiner bo taki błąd "Cannot paste into this stream". a jak robie w VDMod to taki błąd "Cannot append segment "C:\Documents and Settings\Bartek\Pulpit\Blood\b.avi": The audio streams have different data formats." z czego wynika że każde audio jest inaczej skodowane ;/ i to dziwne. jak mam sobie z tym poradzić?
aaaaaa:D zaraz spróbuje:D
Jeżeli chcesz łączyć bez rekompresji, to dźwięk musi mieć takie same parametry w łączonych plikach (wideo też, ale u Ciebie jest błąd, bo dźwięk jest różny).
poradziłem sobie tak jak polecił mi Ard.
Suchy: własnie rózny. od czego może jeszcze zależeć różność dzwięku oprocz kbps, bitratu, i Khz??
Do ĹÄ czenia plikĂłw avi uĹźywam FileMerger ( do ĹciagniÄcia z www.cdrinfo.pl). Czasami poĹÄ czony plik nie chce mi sie otworzyÄ, wiÄc wtedy uĹźywam pewniejszego (ale troche trudniejszego w obsĹudze i wolniejszego) VirtualDub'a.