Nie jesteś zalogowany.
Bo MEGA nie ma opcji oglądania onlajn, dulu.
Wrzuć na mega lub inne coś.
Wodny znak w rogu i skopane kodowanie (fajny banding) i tak zostanie. Bozia muksować nie nauczyła.
W sumie zawsze są jakieś dziwne akcje, kiedy onlajny przychodzą na ansiona. Widział ktoś kiedyś chamsko wtopione logo w bajkę? Niby za czasów Yoru (które i tak od początku było Gamedora) też to było, ale w sofcie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ano, w sofcie chociaż szło to wywalić, chociaż i tak suby były są tak okropne, że nie warto było ich tykać.
Swoją drogą, śmiesznie wygląda - grupa zakończyła swój żywot i tuż wyżej grupa wraca do żywych.
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2016-04-12 18:05:45)
Eftar napisał:Wrzuć na mega lub inne coś.
Wodny znak w rogu i skopane kodowanie (fajny banding) i tak zostanie. Bozia muksować nie nauczyła.
W sumie zawsze są jakieś dziwne akcje, kiedy onlajny przychodzą na ansiona. Widział ktoś kiedyś chamsko wtopione logo w bajkę? Niby za czasów Yoru (które i tak od początku było Gamedora) też to było, ale w sofcie.
A Dollars nie miało własnego loga w Drrr?
Mieli logo ale tylko przez kilka sekund.
A no bozia nie nauczyła a do kościoła nie chodzę ;p i to nie jest znak wodny jak u gej... wafla tylko sam napis jak wiesz lepiej to powiedz czym zmuxować lub co przestawić w Megui
Sam napis to nawet gorzej, bo zasłania więcej niż półprzeźroczysty znak. A muxujesz w MKVToolNix GUI albo mkvmerge GUI.
Pozostawiłem wolny wybór jak ktoś chce może od razu oglądać jak woli z dysku ma też takową opcję. Na temat uzyskałem zgodę od Reina a co do loga pozostawię to bez komentarza.
Myślę, że macie godziwe przyjęcie społeczności ANSI?
Pieprzem i solą? Zresztą jakoś trzeba było rozruszać forum, nie?
Ale swoją drogą trzeba odwagę mieć albo niespełna rozumu być?
Cokolwiek. xD
Jeśli o zgodę chodzi? Miały być same napisy dodawane do bazy ANSI,
miały być hardsuby, a nie link do onlajnów? o.O
Na razie jednego, jak i drugiego ze święcą szukać, więc raczej długiego żywota wam nie wróżę.
Na mega się upa ale to jeszcze potrwa. A co do napisów to muszę poczekać na tłumaczy, nie wszystko jest u mnie na dysku
Myślę, że macie godziwe przyjęcie społeczności ANSI?
Owszem
Ostatnio edytowany przez hryspin (2016-04-12 18:52:59)
Oficjelowie NAZI od razu za pacyfikowanie się biorą... Cóż, każda grupa chcąca pozostać na animesub prędzej czy później poda się indoktrynacji.
Wiele tematów w tym dziale prowadzi na stronę wydawcy, a nie bezpośrednio do pobierania, ba aniumu umieszczają na jakiś ruskich stronach. Mimo to lepiej posłuchać rady i umieszczać na MEGA tworząc konta na ten sam email. Natomiast kwestia online... Toć [Hanran Subs] chyba nie bierze napisów z ANSI, a tylko swoje... W czym problem? Mod już panuje temat zamknąć... toć istnieją takie co ani jednego linka nie mają do animu.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2016-04-12 19:06:06)
Kamiyan3991 napisał:Wodny znak w rogu i skopane kodowanie (fajny banding) i tak zostanie. Bozia muksować nie nauczyła.
A no bozia nie nauczyła a do kościoła nie chodzę ;p i to nie jest znak wodny jak u gej... wafla tylko sam napis jak wiesz lepiej to powiedz czym zmuxować lub co przestawić w Megui
Ale co ty chcesz muksować w Megui? Wrzucasz do MKVToolnix: video, napisy, czcionki i voilà. Bezstratna kompresja i softsub – pobierasz i oglądasz.
Bo pewnie niektórzy o tym nie wiedzą, ale już samo wtapianie napisów obniża jakość video. Dlatego angielskie grupy używają tylko MKV.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-04-12 19:55:57)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
indoktrynacji.
Ja bym to nazwał "twardą szkołą subowania". Przetrwają tylko silni psychicznie. Ostatecznie wszystkim wychodzi na zdrowie, bo newbie grupy umierają, wracają na swoje stronki/blogi/onlajny lub po prostu podnoszą poziom.
Nesbro napisał:indoktrynacji.
Ja bym to nazwał "twardą szkołą subowania". Przetrwają tylko silni psychicznie. Ostatecznie wszystkim wychodzi na zdrowie, bo newbie grupy umierają, wracają na swoje stronki/blogi/onlajny lub po prostu podnoszą poziom.
Bo to tak naprawdę na swój sposób jedyne miejsce w internecie, gdzie od ludzi wymaga się zaprezentowania jakiegoś poziomu. Stronka jest przez to mała, ale za to dobra. A że masówka woli byle co, byle jak i byleby było? Ich problem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dodajcie adnotację, że hardki tylko na listę a jednocześnie nikogo nie rzeczywiście na nią nie przyjmujcie i będzie spoko.
Jest na stronie link do pobrania - jest. Odtwarzanie online to tylko bonus (bo dzieci są leniwe). Wszystko pasuje. Dodatkowo napisy do serii jeszcze nieprzetłumaczonej więc tylko się cieszyć.
Narzekanie dla narzekania.