Nie jesteś zalogowany.
OromisMasta napisał:Nawet spalony zasilacz nie powstrzyma mnie przed wydaniem PIĄTEGO ODCINKA!
Pokaż spoiler Spodobała mi się ta zabawa z pętlami :VNiesamowite, jeden gif to 50mb.
Kiedyś normalnie to rmvb o tej wadzę oglądałem.
Cycki muszą swoje ważyć
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
LagoonCompany napisał:OromisMasta napisał:Nawet spalony zasilacz nie powstrzyma mnie przed wydaniem PIĄTEGO ODCINKA!
Pokaż spoiler Spodobała mi się ta zabawa z pętlami :VNiesamowite, jeden gif to 50mb.
Kiedyś normalnie to rmvb o tej wadzę oglądałem.Cycki muszą swoje ważyć
Major Froleytia Capistrano ma nie tylko super piersi, ma też zabójcze nogi!!!
Toć to już dwa miesiące ciszy... O co chodzi?
Toć to już dwa miesiące ciszy... O co chodzi?
Może zwyczajnie znalazł se kobitę i obecnie nie ma czasu na bajki.
Oro i kobiety :V
"Late jest nasz"
Oro i kobiety :V
Jak nie kobity, to co? Obstawiam Drag queen albo zwyczajnie zabieganie w realu.
Może zwyczajnie znalazł se kobitę i obecnie nie ma czasu na bajki.
Kobiety nie, ale za to znalazłem robotę i mieszkanie w Poznaniu.
Jako że Senami już i tak spalił niespodziankę to powiem wam, że przedwczoraj przetłumaczyłem odcinek 11, 12 może jutro zrobię.
Wydania ostatecznego można się spodziewać we wtorek-środę, bo nic nie przechodziło jeszcze korekty... A resztę się zobaczy, aczkolwiek szanse na spełnienie mojego marzenia o nadgonieniu serii przed końcem są raczej marne :C
BTW. Po HO prawdopodobnie długo niczego nowego nie ruszę, chyba że będzie to konieczne (tzn. sequele i takie tam)
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2016-03-06 00:20:33)
max-kun napisał:Może zwyczajnie znalazł se kobitę i obecnie nie ma czasu na bajki.
Kobiety nie, ale za to znalazłem robotę i mieszkanie w Poznaniu.
Jako że Senami już i tak spalił niespodziankę to powiem wam, że przedwczoraj przetłumaczyłem odcinek 11, 12 może jutro zrobię.
Wydania ostatecznego można się spodziewać we wtorek-środę, bo nic nie przechodziło jeszcze korekty... A resztę się zobaczy, aczkolwiek szanse na spełnienie mojego marzenia o nadgonieniu serii przed końcem są raczej marne :C
Było blisko. A tak przy okazji, gratuluje z okazji znalezienia nowego lokum i pracy.
Nie musisz spieszyć się z tym nadganianiem, możesz wydać reedycje jak tylko wyjdą dyski BD.
Można powiedzieć, że po stu latach dokończyliśmy pierwszy sezon Hejvia Objekt.
Epki 8-12 były zrobione od dłuższego czasu, ale nie miał kto wrzucić.
Ogólnie jestem zawalony robotą, Oromisowy pewnie też, więc jakby mi się coś przypomniało, to napiszę jutro. ^^
Macie tutaj nudnego skrena, niech oromisowy wrzuci lepszego.
Pokaż spoiler nudny skren
^Tak zapewne wyglądają teraz ci, którzy czekali na nasze suby :V
Ciekawszy screen, co? W sumie przez te 5 epków zebrało mi się tyle potencjalnego materiału na screeny/GIFy, że przebranie tego wszystkiego zajęłoby mi zbyt wiele czasu, więc też wrzucę pierwszy lepszy xD
O, chcecie coś ciekawego? To nie skryn z samej bajki (zresztą to stare odcinki, większość z was zapewne już je widziała), a zdjęcie, z którym wiąże się krótka historia związana z tworzeniem tych subów.
Otóż już w sobotę 2 tygodnie temu (05.03) miałem się wprowadzać do swojego mieszkania w Poznaniu. Załatwiłem sobie transport, załadowałem wszystkie swoje graty, i już w drodze postanowiłem zadzwonić do właściciela mieszkania, żeby umówić się na odbiór kluczy... A tu się okazało, że ten postanowił sobie urządzić akurat weekendowy wypad za miasto, w związku z czym zostałem na lodzie do poniedziałku -_-
Nie mając innego wyboru, postanowiłem wprosić się z całym tym swoim majdanem do mieszkania siostry. I tu zaczyna się tak jakby związek z bajkami/subami, bowiem warte zaznaczenia są dwa fakty:
A)Siostra ma w swoim mieszkaniu dość spory, bo 40" TV
B)Zarówno ona jak i jej chłopak praktycznie cały weekend spędzili poza domem, zostawiając mnie samego w swoim mieszkaniu, czego nie omieszkałem wykorzystać, zresztą zobaczcie sobie sami:
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2016-03-18 09:18:34)
Nie ma to jak tłumaczenie na TV
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Słabiutko, ja zawsze jak zostawałam sama w domu, wykorzystywałam 64" TV do robienia subów
Konin na propsie. Może Filmy Ajjin? ;d
Dział dla dwóch osób? Z drugiej strony Max dostał dla jednej, więc nic mnie już nie zdziwi.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dział dla dwóch osób? Z drugiej strony Max dostał dla jednej, więc nic mnie już nie zdziwi.
Co z tego, że dwie osoby? Ważne, że wydają i nie robią syfu. Prosta nagroda.