Nie jesteś zalogowany.
Dokladnie tak jak w temacie, hentai tylko ze fantasy Znacie jakies ciekawe tytuly? Ja jak narazie trafilem tylko na Blood Shadow i nie powiem, bardzo fajne, krwawe anime z piekna kreska. Az chce sie ogladac wiecej takich pozycji, wiec prosze wrzucajcie tutaj swoje tytuly i napiszcie troszeczke o nich przy okazji. Dzieki
Toż tu młodzież jest. Po cóż podajesz pełną nazwę? Wystarczy spytać o HENT i prosić o wiadomości na komunikator. Nie gorsz społeczeństwa
PRzesadzasz, @filip Jak młodzież będzie chciała znajdzie z nazwą czy bez niej.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Takie rzeczy można przez przypadek znaleść
Jak chcesz coś z fantasi to obejżyj Blood Royal lub Body transfer albo Twin angels hyba tak się to pisze bo niejestem obeznany w temacie za dobrze.
Jeśli chodzi o fantasy i piękną kreskę to "Words Worth".
Trochę fantastyczny jest również "Campus" i "Tragic Silence".
I są polskie napisy do tych anime.
La Blue Girl, La Blue Girl Returns, Lady Blue...to jest hentai i walka, demony i takie tam..ogólnie wsio:P
Dzieki, z pewnoscia przyjze sie niektorym tytulom Aczkolwiek chyba zadna produkcja nie przypadnie mi do gustu tak jak Blood Shadow, zobaczymy...
no oczywiście,po ilości ściągniętych napisów Blood Shadow musi być super.
a zapomnieliscie o Asgaldh - The Distortion Testament
BLACK GATE tez moze byc
I są polskie napisy do tych anime.
ja mam pytanko, na co komu polskie napisy do hentajca? w ogóle na co komu jakiekolwiek napisy do hentajca
nie wiem może Dvine Luv w sumie tam jest coś z fantasy mi się osobiscie podobał może warto sprawdzić
grejpfrut nasmarowal:
[cytuj]a mam pytanko, na co komu polskie napisy do hentajca? w ogóle na co komu jakiekolwiek napisy do hentajca [/quote]
Wow grejpfrut!! Hentai to nie jak ty myslisz same sceny ukazujace akt sexualny... Jest mnostwo hentai ktore maja calkiem niezla fabule i nie chodzi w nich tylko o jedno. Przyklady: The Mystery Of the Necronomicon, Blood shadow i wieleeee wieleee innych.
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-03-21 22:49:24)
no w szczególności Bible Black to dopiero ma ciekawa fabułe chodz troche zagmatwana
Ostatnio edytowany przez stean (2006-03-21 23:26:10)
Nie chcialem juz wymieniac Bible Black bo to juz jest tak oklepane ze szkoda gadac heheh
ja mam pytanko, na co komu polskie napisy do hentajca? w ogóle na co komu jakiekolwiek napisy do hentajca
Jak płytko podchodzisz do hentaja to nie potrzebujesz napisów ,ale każde anime nawet hentaje się dużo przyjemniej ogląda z polskimi napisami.
Więc dziwią mnie gadki ludzi całkowicie olewające fabułę w hentajach.
Wogóle jestem za tym żeby więcej napisów do hentai powstawało.
I same samce na temacie siedzą.
I same samce na temacie siedzą.
W końcu to bardzo samcze forum.
Wogóle jestem za tym żeby więcej napisów do hentai powstawało.
Niestety, ale tłumaczenie hentajców to bardzo ciężkie zajęcie.:-D
A co do tytuł to może to: Yarima Queen (Sex Demon Queen).
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"