Nie jesteś zalogowany.
To jest magia, której widocznie nie ogarnia - Kane ma wywalone na ANSI, nikomu nie płaci, z nikim się nie bawi w czaty, ba, skontaktować się z nim zakrawa na cud nad Wisłą i jakoś ludzie permanentnie dodają napisy albo robią hardy i je udostępniają. Nie może być.
Ty dulowaty userze!
To jest magia, której widocznie nie ogarnia - Kane ma wywalone na ANSI, nikomu nie płaci, z nikim się nie bawi w czaty, ba, skontaktować się z nim zakrawa na cud nad Wisłą i jakoś ludzie permanentnie dodają napisy albo robią hardy i je udostępniają. Nie może być.
Może. Brak konkurencji, rozpoznawalność, siła przyzwyczajenia, sentyment, dobrze znane miejsce, bezpieczne składowanie liczone w latach, pomocni i dobrzy ludzie... długo tak można wymieniać zalety animesub.
Ansi to społeczność, nie to Sparta. Słabi albo są mocni psychicznie, albo odpadają.
Jeśli ta strona miałaby nadgorliwą moderację, to nie miałaby racji bytu, gdyż te trolle są najbardziej płodne.
Jeśli ma to działać na zasadzie zrób byle jak, pogłaszczemy po główce, to nie chcę żyć na świecie, gdzie jest takie ANSI.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Myślę, że to ma swoje plusy. Nikt nikomu się nie wcina w paradę, Kane dba, żeby strona jako tako funkcjonowała, modki tępią trollów, grupy suberskiie i użytkownicy dodają napisy. Idealna symbioza
Dodawanie napisów na ANSI to według mnie rutyna, schemat, który trudno przerwać. Tak samo jak z codziennym bieganiem, chodzeniem na siłownię lub oglądaniem co tydzień Naruto I jakoś się to kręci cały czas.
A Gejmi rozdawając pieniądze tylko przyspiesza swój koniec. Bo każdy będzie chciał więcej i więcej, a jak się sprzeciwi, to Kamiyan codziennie będzie wklejał pikantne szczegóły z życia Gamedora
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Raczej problem ma online, bo jakoś ich działalność wywrotowa nic nie zmienia...
od fanów dla fanów
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Gamedor to akurat pilnował, żeby nikt się o tym nie dowiedział (patrz ostatnia fota w drugim albumie). W sumie z niego to niezły panikator jest, bo jak się dowiedział, że dostałem to i owo, to zamknął rekrutację na swojej stronie na miesiąc. W tym czasie nikt nie miał wstępu do ekipy AO. Prawdopodobnie bał się, że chcemy podrzucić mu kreta. Na jego nieszczęście kret był w jego ekipie od dawna. Zresztą są tam jeszcze inne krety.
od fanów dla fanów
Ostatnio jakiś desperat proponował mi dokończenie tłumaczenia jednej serii (nie mojej) za pieniądze. Grzecznie odmówiłem, bo to byłoby po prostu nieetyczne.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-03-29 22:14:36)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A miało być tak pięknie...
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
A czy ktoś mu tłumaczył jeszcze skalę kwoty wolnej od podatku?
Tak przy okazji pytam, bo podejrzewam, że nijak się to ma do całości procederu pod względem prawnym.
Ty dulowaty userze!
Co ma do tego kwota wolna od podatku?
Mnie też to zastanawia. Czy to grosz, czy to milion złotych rozliczyć się trzeba ze wszystkiego.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Ten człowiek kopiuje wszystko... Jakiejkolwiek nauki nie wyciągnął z manga-lib?
Może ktoś przybliżyć profil tego gościa z a-o? Gdzie działał, gdzie teraz działa, jakie jego nicki znacie itp. Może kiedyś się na niego napatoczyłem... Chociaż interesowanie onlajnami porzuciłem dawno temu.
Zna ktoś szczegóły, dlaczego diff-anime już nie wrzuca wstawek online?
Z tego co wiem, to animeon(i rodzinka tej strony np. shippuuden.pl) spotkała się z jakimś problemem wstawiania anime online - co konkretnie to nie wiem. Więc do takich serwisów i cwaniaków można się dobrać...
Dobry, tak sobie przypadkiem to przeczytałem o AO i Gamedorze... Damn ale ten gość ma nierówno pod sufitem :v Ciekawe gdzie takie ego mieści bo za dużo mu się wyobraża widzę. Zniszczy wszystkie inne strony, zdominuje cały fandom i zostanie on jeden, jako hegemon na tronie polskiej sceny zarabiając miliony monet xD. Powodzonka życzę wam w wydymaniu go, bo o ile hejtu u was nie brak, o tyle nie odpierdzielacie takich nieczystych akcji jak ten ułomny człowiek.
@DanteBanKai: animeon rozpadło się z innego powodu, którego aczkolwiek nie zdradzę. Tak czy siak, połóżmy zasłonę milczenia na tą, na całe szczęście, zmarłą stronę.
Ostatnio edytowany przez Wolwgang (2016-04-05 23:34:16)
Otrzymałem dzisiaj dość śmieszną wiadomość. Nie będąc chamskim wyciąłem nick i stronę autora wiadomości.
Witam, jestem administratorem serwisu . Po przeczytaniu postów w tym temacie http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 4985&p=304 zakładam, że zna pan/i i wie kim jest ów właściciel strony centrum-dramy.pl, poszukujemy cokolwiek na temat właściciela, gdyż aktualnie szykujemy pozew przeciwko temu pan'u. Jeśli cokolwiek pan/i wie o tym pan/i prosimy o jakiekolwiek informacje, a z własnego doświadczenia wiem, że podawania tylko domeny w skardze do prokuratury, będzie się ciągnąć długo. ów właściciel tamtej strony będzie sądzony pod zarzutem złamania praw autorskich. Pozdrawiam liczymy na dobrą współpracę.
A skąd ja mam, kruca fak, wiedzieć? Widać, że wiadomość wysyłana masowo, bo nawet nie raczyli sprawdzić do kogo piszą. Zakładać to sobie może, ale majtki na głowę.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2016-04-29 16:53:10)
Gamedor też miał coś wspólnego z Centrum Dramy, ale nie znam szczegółów.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No bo to jest Gamedora ;d
Kostek podziel się od kogo.
Ostatnio edytowany przez Sairanix (2016-04-29 17:07:06)
Pierwszy post 2009 rok, 305 stron. Sytuacja nadal ta sama. Ja wiem, co zrobić, by sytuacja się trochę zmieniła w polityce onlajnów i ansi. Robię już pierwsze kroki w tym kierunku, a kolejnym byłoby zaznajomienie się ze zdaniem jak największej liczbie tłumaczy.
Jeżeli kogoś to interesuje, PM me odnośnie szczegółów.
Pierwszy post 2009 rok, 305 stron. Sytuacja nadal ta sama. Ja wiem, co zrobić, by sytuacja się trochę zmieniła w polityce onlajnów i ansi. Robię już pierwsze kroki w tym kierunku, a kolejnym byłoby zaznajomienie się ze zdaniem jak największej liczbie tłumaczy.
Jeżeli kogoś to interesuje, PM me odnośnie szczegółów.
Niezależnie od tego co chcesz zrobić. Jeśli masz to zamiar robić w tajemnicy to ci się nie uda.
Nie trafiłeś, nie od tego użytkownika była wiadomość. Ten użytkownik nie udzielał się na ansi, a przynajmniej tak wskazuje profil.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2016-04-29 20:42:07)