Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Areki-chan
Typesetting: [GJM]
Timing: [GJM]
Wideo: [GJM]
Opis: Zdarzyło wam się może zasnąć na ławce podczas lekcji? Tanaka jest w tym mistrzem. Jeśli pomyśleliście kiedyś, że nawet we własnym życiu nie chcecie być głównymi bohaterami, to anime jest o was.
Odcinki:
01: Magnet
02: Magnet
03: Magnet
04: Magnet
Tanaka-kun wa Kyou mo Kedaruge 01-35: Magnet
#hyouryuusha@irc.rizon.net
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2017-05-03 00:24:34)
Dziewiąty odcinek dodany. Nagle zaczęto to wrzucać w 720p zamiast 360p, nie wiadomo czemu. Mnie nie pytajcie.
Czyli krótko mówiąc ściągnięcie tego zajęło ci jeszcze więcej czasu niż tłumaczenie
Szczerze mówiąc, tłumaczenie to minuta.
Zmuksowanie tego i wrzucenie torrenta to trzy minuty.
Dziesiątka dodana (była gotowa parę dni temu, ale zapomniałam wrzucić).
Jedenastka, jak i czwórka głównej serii, być może jeszcze dziś.
Jedenastka dodana. Reszta wkrótce.
Dwunastka dodana. Odcinki 4-5 głównej serii... soon?
Trzynasty i czternasty dodany. Powoli nadrabiam zaległości.
Gdzie Bungou/Ace/Bakemono?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Gdzie Bungou/Ace/Bakemono?
Gdzie Tanaka TV?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Lamarus napisał:Gdzie Bungou/Ace/Bakemono?
Gdzie Tanaka TV?
Poległy w walce przeciw Osu/Discordowi.
Lamarus napisał:Gdzie Bungou/Ace/Bakemono?
Gdzie Tanaka TV?
Nigdy nie zrozumiem sensu pytania o wydanie napisów, jeśli premiera odcinka była nie tak dawno temu... Toć to o Kamisame trzeba pytać
Piętnastka i szesnastka dodana. Nad główną serią powoli pracuję, nie jest porzucona.
No dobra, powoli nadrabiam zaległości, jakie mi się nazbierały przez tłumaczenia dla GJM.
Przetłumaczyłam pozostałe odcinki, to już wszystkie. W związku z tym wrzuciłam na nyaa zbiorczy torrent.
XDCC będzie w ciągu pół godziny (o ile znowu nam się coś nie zepsuje). Polecam użyć !find, bo, jak pisałam w temacie Gakkou Gurashi, numery plików nam się trochę pomieszały.
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2016-07-06 23:55:19)
Dodałam pierwszą płytkę, zawiera ona:
- pierwszy odcinek głównej serii (Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge)
- pierwszy z 5-minutowych odcinków specjalnych (Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge Specials)
- pierwsze pięć 30-sekundowych odcinków specjalnych (Tanaka-kun wa Kyou mo Kedaruge)
Następne płytki jak GJM je wyda.
Brawa dla tego, kto złączył tematy. To były BDki do Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge, a zostały przeniesione do tematu Tanaka-kun wa Kyou mo Kedaruge. Widzę, że niektórzy mają spore problemy z czytaniem tytułów anime...
Ale skoro już wszystko łączymy, to proszę wywalić temat Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259929
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2016-08-15 12:58:17)
Sama nie jesteś lepsza.
Było od razu dać linki do starego tematu, zamiast zakładać nowy.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Jak dzieci... od tego jest moderacja, by napisać od razu, co by się chciało. Najlepiej poprzez pm. Serio, to dorośli ludzie i można z nimi wiele załatwić.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2016-08-15 13:50:58)