Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie: tiger316
Korekta: Kamiyan3991
Typesetting: Kamiyan3991 (Ep 01, Ep 03+) Nala_Alan (Ep 02)
Karaoke: Providence
Synchronizacja: [Leopard-Raws] [Glue]
Opis:
Shitowa adaptacja mangi o tym samym tytule.
Napisy:
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Ostatnio edytowany przez tiger316 (2016-09-21 18:07:06)
Dla własnego dobra radzę nie pytać o synchro pod HS.
Generalnie liczę na pojawienie się lepszych rawów, bo Leopard to tylko mniejsze zło niż poszarpane video CR (wolę użerać się z timingiem pod MP4 niż z rakowym obrazem).
Pożyjemy, zobaczymy. Jakieś poprawki w kwestiach wizualnych powinny się pojawić, kiedy wyjdą linijki do endingu (chyba najlepszy kawałek w tym sezonie, ale to swoją drogą).
Aha, TS od drugiego odcinka przejmie Alan, bo nie wyrobię z korektą i TS-em naraz.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Drugi odcinek wreszcie wyszedł ze stallowanie i pojawił się na NAZI. Tak, napisy będą "klejone" od tej chwili pod Glue.
Za opóźnienie obwiniać Netię, moje raki, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana, Kamiyana i Kamiyana. O kimś zapomniałem? Hmm... A tak, Deadpoola też możecie obwiniać.
A twoje raki to co? W każdym razie mamy teraz normalne video, więc jest na czym pracować.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trzeci odcinek wydany.
Ps. Serię skończymy za jakieś 10 lat. <--- wersja optymistyczna
Trzeci odcinek wydany.
Ps. Serię skończymy za jakieś 10 lat. <--- wersja optymistyczna
Raczej przyznaj, że już zostało porzucone
Nie jest porzucone. Nawet obiecałem tigerowi jedną korektę na miesiąc.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czwórka wydana.
Do tej pory nie mogę uwierzyć, że Kam tak szybko zrobił korektę tego odcinka. Normalnie mi się biurko rozleciało z wrażenia.
Przecież ja zawsze robię szybko.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
tłumaczenie wstrzymane? własnie "ugryzłem" to anime i lipa tylko do 6 są napisy, a wyszło już 18
tłumaczenie wstrzymane? własnie "ugryzłem" to anime i lipa tylko do 6 są napisy, a wyszło już 18
Tłumacz nie daje znaku życia i uważa tę bajkę za syf czy tam inną parodię. Ponoć w ogóle zmienili fabułę z mangi, a same odcinki mają więcej fillerów niż Bleach czy inne tasiemce. Krótko mówiąc, zrób sobie przysługę i poczytaj lepiej mangę, bo anime jest beznadziejne. Typowy szajs od studia Pierrot.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-08-13 13:57:52)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie oczekiwałbym dalszego tłumaczenia, bo to anime jest wg mnie słabe i dalsze tłumaczenie tego byłoby stratą czasu.
Tłumacz nie daje znaku życia...
...bo chce odpocząć od twojego spamu na gg.
~Tiger wraca do świata zmarłych...
Tłumacz nie daje znaku życia i uważa tę bajkę za syf czy tam inną parodię. Ponoć w ogóle zmienili fabułę z mangi, a same odcinki mają więcej fillerów niż Bleach czy inne tasiemce. Krótko mówiąc, zrób sobie przysługę i poczytaj lepiej mangę, bo anime jest beznadziejne. Typowy szajs od studia Pierrot.
w 100% zgadzam się z nim. Co tu się odjaniepawla ... tak w skrócie
obecny odcinek (chodzi mi najbardziej o to co było w walce, a różniło się)
tę bajkę za syf
!
w ogóle zmienili fabułę z mangi, a same odcinki mają więcej fillerów niż Bleach czy inne tasiemce.
!
Krótko mówiąc, zrób sobie przysługę i poczytaj lepiej mangę, bo anime jest beznadziejne. Typowy szajs od studia Pierrot.
!
https://66.media.tumblr.com/336d2d6f3ef … o1_400.png
Ciekawe ... jak bardzo jeszcze można zniszczyć ekranizację na podstawie tak dobrej mangi( no fakt już ekranizacje zniszczyli pytanie jak bardzo)
Strony 1