Nie jesteś zalogowany.
Cześć wam!
Dawno mnie tu nie było. To się przedstawię na nowo może. Jestem Marcin (były tłumacz z grupy Kuruoshii Anime), obecnie rysownik-amator. Od niedawna tworzę paski mangowe yonkoma (4-panelówki), to pomyślałem, że ktoś z was się skusi i rzuci na nie okiem.
Komiksy dostępne w języku polskim i angielskim na stronie:
lub na facebookowym fanpage'u:
https://facebook.com/imaginatoria.project
lub choćby na deviantarcie:
http://imaginatoria.deviantart.com/
Nowy pasek w każdy piątek (o nieregularnych porach)! Oprócz komiksów znajdziecie też mangowe ilustracje w kolorze. Dajcie znać, czy wam się podoba, czy .
Dzięki za opinię, pyransc! Każdy komentarz powstrzymuje mnie przed zdziałaniem seppuku i ratuje kotka z płonącego wieżowca (choć co do drugiego nie jestem pewien)!
Wg mnie komiksy trochę za podobne do siebie. Z kolei arty masz mega.
@Eftar
Za podobne pod względem fabularnym? Hmm, postaram się wziąć to pod uwagę w następnych paskach. Dzięki za wskazówkę.
Całkiem fajne, jak nie zapomnę to będę czytać co piątek. Nie lepiej rozdzielić wersje językowe na dwie kolumny?
@anved
Dzięki. O widzisz, nie pomyślałem nawet o podzieleniu na kolumny. Jak znajdę czas, to poprawię. Thx!
Podoba mi się. Pierwsze skojarzenie to Haibane Renmei
Ostatnio edytowany przez Solve (2016-05-11 11:53:37)
@Solve
Ło dzięki. Yoshitoshi Abe to mój ulubiony artysta ever, sporo się na nim wzoruję. Fajnie, że skojarzyłeś podobieństwa.
Podoba mi się! Bardzo fajny poziom, powodzenia w rozwijaniu pasji. Artworki to mógłbym mieć nawet w ramce na ścianie. Jak mi się zwolni miejsce to się odezwę :>
@kotatsu
Jeny, dzięki wielkie. Jakbyś serio myślał o "powieszeniu mnie na ścianie" w formie większego plakatu, to mam w zapasie te same arty o większej rozdzielczości. Jak się zwolni miejsce, to zgłoś się na maila, a chętnie ci wyślę. Tylko będziesz musiał sobie wydrukować, bo drukarki wielkoformatowej to ja nie posiadam.
Ostatnio edytowany przez imaginatoria (2016-05-12 23:17:08)
Idąc za radą Anveda, podzieliłem dział COMICS na: COMICS (ENG) i COMICS (PL).
BTW. Wczoraj dodałem nowy pasek - TBF 04 (w razie jakby ktoś przegapił). Aczkolwiek polecam zalajkowanie na fejsie:
https://facebook.com/imaginatoria.project
to wam facebook przypomni automatycznie po dodaniu każdego nowego paska.
Cześć wam!
Dawno mnie tu nie było. To się przedstawię na nowo może. Jestem Marcin (były tłumacz z grupy Kuruoshii Anime), obecnie rysownik-amator.
Damn, podałeś imię i nie wiem, ktoś ty.
imaginatoria napisał:Cześć wam!
Dawno mnie tu nie było. To się przedstawię na nowo może. Jestem Marcin (były tłumacz z grupy Kuruoshii Anime), obecnie rysownik-amator.Damn, podałeś imię i nie wiem, ktoś ty.
O, siema, Bodzio. Czachę pamiętasz? Co prawda, nikt mnie już tak nie nazywa. No to możemy poznać się na nowo: Marcin jestem, hajimemashite. A jakbyś nie kojarzył, to robiłeś mi korektę do "Shion no Ou" razem z Cieślakiem.
To na dwóch kontach teraz jedziesz? Wiesz, że to, no wiesz, wiesz, nie bardzo.
I ja cię pamiętam.
To na dwóch kontach teraz jedziesz? Wiesz, że to, no wiesz, wiesz, nie bardzo.
I ja cię pamiętam.
Jedno to kuzyn.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@dulu
Yyy, no bo ja tego... no właśnie. Jako że rozpoczynam nowy rozdział w moim życiu, to stworzyłem konto tożsame z nazwą mojej witryny. Ot, taki promocyjny zabieg, ten tego. Tak doradzili mi światowej sławy eksperci ds zarządzania i marketingu, których nazwisk celowo nie wymienię, by nie przypisywać im jakichkolwiek zasług związanych z promocją mojej bogatej, superzaawansowanej technologicznie strony internetowej, służącej jednocześnie jako archiwum prac twórczych jednego z najlepszych, najbardziej utalentowanych i najskromniejszych artystów, jakich Ziemia nosiła kiedykolwiek!!! Nie no, żartuję, SAM NA TO WPADŁEM, BO JESTEM TAK GENIALNY I BYSTRY, I ZOSTANĘ BOGIEM NOWEGO ŚWIATA!!! To znaczy, jeszcze nie wiem no... shinigami coś rzadko gubią te notesy...
A stare konto wciąż istnieje (nieużywane), bo jestem debilem i nie wiem, czy skasowanie konta spowoduje skasowanie zuploadowanych przeze mnie napisów, czy nie. O większej ilości kont używanych przeze mnie na tym forum nie pamiętam, za wszystkie bardzo żałuję i proszę dula moderatora o przebaczenie.
Nawet fajne, ale pomyśl, by te komiksy się w pełnej rozdzielczości od razu otwierały.
Hmm, no fakt, o dostępności nie pomyślałem. Spróbuję to zaaplikować (albo podkupię cały sztab programistów Google'a do rozwiązania tego problemu), dzięki.
Mnie tam przepraszać nie musisz. Na twoim miejscu odezwałbym się do Lil (tak, też była z nami w KA) albo do Reina i to obgadał, bo jeszcze banana na oba konta dostaniesz.