Nie jesteś zalogowany.
Ehhh... Zanudzają w tym Sousei No Onmyouji, a żeby nie aż tak bardzo to rzucą "ochłapem" - atakującym "kegare" których zabić mogą tylko MC ...
Sousei to tasiemiec, więc muszą przeciągać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Co jak co, ale te nowe odcinki Tory są mocne.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Praktycznie nic z tego sezonu nie zacząłem, bo za bardzo nie miałem jak. Co polecacie ogólnie i co z gatunku ecchi?
Praktycznie nic z tego sezonu nie zacząłem, bo za bardzo nie miałem jak. Co polecacie ogólnie i co z gatunku ecchi?
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Boku no Hero Academia
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
Flying Witch
Innych jeszcze nie oglądałem jeszcze to tylko te polecam.
@Kamiyan
Ssprawdziłem w pamięci podręcznej Google XD
Nie wiem jakim cudem wiem o co chodzi ze wszystkimi tytułami To z Sylvią oglądam na bieżąco
@baca130 @Kamiyan
To na początek odpalę "Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu" i "Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?"
Ostatnio edytowany przez kuru (2016-05-20 23:00:43)
Moje top trzy w sezonie to: Asterisk, Tora i Kabanosy. Dopiero gdzieś dalej ReZero i Netoge. Reszta jest do zaorania. Chociaż japońska Sabrina ponoć też dobra. Za to na pewno unikałbym Akademii Bohaterów, bo takiego syfu jeszcze nie widziałem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
to na pewno unikałbym Akademii Bohaterów, bo takiego syfu jeszcze nie widziałem.
Zdecydowanie lepsze od Serafa i innych, podobnych odmóżdżaczy.
Kabanosy mają tylko super animacje, nic poza tym, zrobienie kalki nigdy nie wróżyło nic dobrego.
Re coś tam ma fajny setting, tylko Subaru wnerwia mnie swoją naiwnością i debilizmem
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Lepsza? Nudna i na tym samym poziomie, co inne. W zasadzie na niższym, bo OPM aż tak zły nie był.
A pociągi mimo wszystko lepiej mi się ogląda od Tytanów. Zresztą po komentach na necie widzę, że sporo ludzi podziela tę opinię.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan3991 napisał:to na pewno unikałbym Akademii Bohaterów, bo takiego syfu jeszcze nie widziałem.
Kabanosy mają tylko super animacje, nic poza tym, zrobienie kalki nigdy nie wróżyło nic dobrego.
Re coś tam ma fajny setting, tylko Subaru wnerwia mnie swoją naiwnością i debilizmem
Cholender, żebym jeszcze zrozumiał oprócz "Re" o jakie anime chodziło to byłoby dobrze huh
Yagami_Raito8920 napisał:Kamiyan3991 napisał:to na pewno unikałbym Akademii Bohaterów, bo takiego syfu jeszcze nie widziałem.
Re coś tam ma fajny setting, tylko Subaru wnerwia mnie swoją naiwnością i debilizmemCholender, żebym jeszcze zrozumiał oprócz "Re" o jakie anime chodziło to byłoby dobrze huh
Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Lepsza? Nudna i na tym samym poziomie, co inne. W zasadzie na niższym, bo OPM aż tak zły nie był.
A pociągi mimo wszystko lepiej mi się ogląda od Tytanów. Zresztą po komentach na necie widzę, że sporo ludzi podziela tę opinię.
Jedynym grzechem MHA była początkowa nijakość Deku, potem już jest lepiej. A jeśli cię nudzi stała akcja, bo w każdym coś się dzieje, to ja nie wiem... Zastanawiam się jak oglądasz Twin Star Exorcist, wszak to tłumaczysz, skoro przez siedem tygodni puszczają ten sam odcinek
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Właśnie Re ogarnąłem ale nic z reszty jakieś "kabanosy" i reszta dafuq
Ostatnio edytowany przez kantror (2016-05-21 11:37:24)
Zastanawiam się jak oglądasz Twin Star Exorcist, wszak to tłumaczysz, skoro przez siedem tygodni puszczają ten sam odcinek
Twin Star Exorcist musi być zayebiste, skoro sobie ubzdurałeś, że Kamiyan to tłumaczy.
Cholender, żebym jeszcze zrozumiał oprócz "Re" o jakie anime chodziło to byłoby dobrze huh
Akademia Bohaterów = Boku no Hero Academia
Seraf = Owari no Seraph
Kabanosy = Koutetsujou no Kabaneri
I wiadomo już jak tam z przesunięciem Re? Czy to będzie parę h czy dni czy cuś?
Nie będzie niczego.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Będzie wiadomo dopiero w chwili emisji, bo wszystko zależy od tego, ile będą trwały transmitowane mecze.
A jakby ktoś nie wiedział, to mecz tenisowy nie ma ustalonego limitu czasowego, więc może się nawet ciągnąć godzinami - najdłuższy trwał bodajże ponad 11 godzin .
Oby trwały jak najdłużej.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000