Nie jesteś zalogowany.
Jak na razie wychodzi ~4 odcinki na tom, więc pewnie się zmieszczą z całością.
Co ciekawe istnieje też spinoff tej serii: Re:Zero Kara Hajimaru Isekai Seikatsu Ex i jak na razie ukazały się dwa tomy, ale konkretnych informacji brak.
Ostatnio edytowany przez ill (2016-05-29 16:46:21)
GG: 1677958
9 odcinek opóźniony przynajmniej o pół godziny.
Mecze tenisa są znowu przerywane przez deszcz .
Łapcie plakaciki z Emilią:
A 9 odcinek opóźniony przynajmniej o półtorej godziny.
edit
Już o 3 godziny.
edit2
A Chińczycy znowu dostali odcinek bez żadnych opóźnień .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2016-05-29 19:48:19)
TVアニメ「再:別の世界の生活は解放され、来週のために延期されるにします
TV anime "Re: life of another world is released, and then to be postponed for the next week
Czyli możemy jedynie liczyć na chińskiego rawa
Jednak mamy rip CR: http://www.nyaa.se/?page=view&tid=816191
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2016-05-29 22:18:41)
Cholender ... zdecydowanie za krótki odcinek... czułem że dopiero się rozkręcają a tu bęc ending ... Daaamn
Cholender ... zdecydowanie za krótki odcinek... czułem że dopiero się rozkręcają a tu bęc ending ... Daaamn
Moim zdaniem odcinek był dobry. Trochę gadki, trochę wojaczki, nawet dobre zakończenie... I kto wie? Teraz możesz snuć jak sytuacja się potoczy.
Moim zdaniem odcinek był dobry. Trochę gadki, trochę wojaczki, nawet dobre zakończenie... I kto wie? Teraz możesz snuć jak sytuacja się potoczy.
Mógłbym się zgodzić, bo jak dla mnie tak trochę więcej wojaczki by było i wtedy byłoby fantastic.
na stronie na której czytam mangi ukazała się 3 cześć re:zero... także najbliższych klatek nie znam ale wiem co w histroii będzie dalej
Zdaje się, że to koniec arc'u dworu Roswaal i teraz ponownie pojawi się mała złodziejka, tylko już w zupełnie innej roli
Dla mnie też to był dobry odcinek i akurat to, że się tak skończyło "w środku" było spoko. Bo teraz czekam na to co będzie dalej
~ill, na Feel trochę poczekamy. Teraz przyjdzie czas na poznanie kolejnych kandydatów do tronu. Na pierwszy rzut czeka nas spotkanie z Priscilą.
Ostatnio edytowany przez KieR (2016-05-30 13:23:55)
Naczytali się spojlerów i już wielcy znafcy .
Zresztą jaki koniec arcu, skoro został jeszcze przynajmniej jeden odcinek obecnego .
Swoją drogą, to spoilery obejmują też arce a web novel, która na chwilą obecną ma ich 6, a tylko 3 pierwsze doczekały się wersji LN.
Jest też manga, która całkiem nieźle LN ekranizuje, powiedziałbym, że podobny stopień co anime
Feel
*Felt
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jest też manga, która całkiem nieźle LN ekranizuje, powiedziałbym, że podobny stopień co anime
o to to to, w pełni się zgodzę
Spojlerów nie czytałem, jedynie wywnioskowałem po okładce kolejnego tomu LN. Mnie się jednak wydaje, że ten arc już się zakończył, tajemnica została wyjaśniona
No chyba przydałoby się, by Subary w końcu przeżył...
No chyba przydałoby się, by Subary w końcu przeżył...
Pokaż spoilerbo na końcu odcinka został pogryziony, a ugryzienie = klątwa... więc jeśli przeżył, to i tak długo nie pożyje .
Raczej...
Ostatnio edytowany przez JankieL (2016-05-30 22:45:51)
Jakby kogoś interesowało, poniżej cała piątka pretendentek do tronu:
Mam psuć sobie zabawę czytaniem tych wszystkich spoilerów?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Mam psuć sobie zabawę czytaniem tych wszystkich spoilerów?
Popieram.