Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Temat informacyjny. Szukam jednego murzynatłumacza [padawana] do dokończenia za mnie jednej serii animu albo dwóch, ew. czterech.
Potrzebny ktoś, kto siedzi już trochę w temacie i któremu nie trzeba tłumaczyć, dlaczego piękne jest wierne i co to jest
W ramach kooperacji oferuję pomoc w korekcie, jeśli takowa jest potrzebna. Pytania/zgłoszenia kierować poprzez prywatną wiadomość.
Ale Tobie z korkiem schodzi się 3 miechy/ep.
Ale Tobie z korkiem schodzi się 3 miechy/ep.
Temat informacyjny. Szukam jednego murzynatłumacza [padawana] do dokończenia za mnie jednej serii animu albo dwóch, ew. czterech.
Potrzebny ktoś, kto siedzi już trochę w temacie i któremu nie trzeba tłumaczyć, dlaczego piękne jest wierne i co to jest
W ramach kooperacji oferuję pomoc w korekcie, jeśli takowa jest potrzebna. Pytania/zgłoszenia kierować poprzez prywatną wiadomość.
Gintama czy zaczynasz poprawiać suby One Piece albo Lubina III?
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2016-05-30 21:17:16)
bodzio napisał:Temat informacyjny. Szukam jednego murzynatłumacza [padawana] do dokończenia za mnie jednej serii animu albo dwóch, ew. czterech.
W ramach kooperacji oferuję pomoc w korekcie, jeśli takowa jest potrzebna. Pytania/zgłoszenia kierować poprzez prywatną wiadomość.Gintama czy zaczynasz poprawiać suby One Piece albo Lubina III?
Dlaczego mi to robisz?
Jeśli to Detective Conan, to zapisuję się. Dogonimy aktualne wydania za jakieś 500 lat.
To akurat Besowa seria. Zrobi ją, jak już przejdzie na emeryturę albo będzie na bezrobociu.
To akurat Besowa seria.
A kiedyś była pr3stona ;_;
A tak serio - słonko przygrzało beret, że znowu pchasz się w chińskie bajki?
Ostatnio edytowany przez Solve (2016-06-01 10:50:04)
bodzio, moge ja? xD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
To może i ja? xD
Pierwszy nie tłumaczy, a drugi ma tempo równe mojemu... sorry, postoję.
A do jakich serii szukasz [padawana]?
Jeśli to jakieś supertajne serie, to zawsze możesz napisać na pw.
Ostatnio edytowany przez Bakura (2016-06-02 18:51:05)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Myślę, że obecnie nawet jeszcze wolniejsze
Kiedy to ja ostatnio jakąś chińszczyznę próbowałem przekładać
Strony 1