Nie jesteś zalogowany.
Szukam anime , które posiadało by jakieś sensowne zakończenie bądź jego namiastkę a nie zostało ucięte w pół. Gatunek w zasadzie każdy poza anime o tematyce paranormalnej bądź skupiającymi się walkach i pojedynkach.
Pod wpływem obejrzenia Zetsuen no Tempest oraz faktu, iż widziałem większość tego co wyżej zaproponowano ponawiam pytanie - jakaś pozycja opowiedziana od deski do deski plus z miarę sensownie i logicznie zachowującymi się bohaterami.
I dwa - coś w stylu Minamike czy teraz Flying Witch - takiego o wszystkim i o niczym, spokojnego, bez odchyłów, po prostu się przyjemnie oglądającego.
Ostatnio edytowany przez haitani (2016-06-20 12:04:46)
I dwa - coś w stylu Minamike czy teraz Flying Witch - takiego o wszystkim i o niczym, spokojnego, bez odchyłów, po prostu się przyjemnie oglądającego.
Non Non Biyori, Hanasaku Iroha.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-06-20 12:14:13)
haitani napisał:I dwa - coś w stylu Minamike czy teraz Flying Witch - takiego o wszystkim i o niczym, spokojnego, bez odchyłów, po prostu się przyjemnie oglądającego.
Non Non Biyori, Hanasaku Iroha.
Natsume Yuujinchou.
Non Non Biyori - są do tego jakieś polskie suby??
Non Non Biyori - są do tego jakieś polskie suby??
B-subs tłumaczył. 10 epów drugiego sezonu masz w tym temacie: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259409&p=1
A o resztę (pierwszy sezon + 2 epy drugiego) chyba będziesz musiał pytać na IRC #bodzio@irchighway.net
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-06-20 14:55:19)
Znaczy się tytuł z kategorii "lista mailowa" - w takim razie szukam do obejrzenia czegoś innego.
To nie było na listę mailową...
Znaczy się tytuł z kategorii "lista mailowa" - w takim razie szukam do obejrzenia czegoś innego.
Wchodzisz na kanał, witasz się, prosisz o tłumaczenie, dostajesz.
Wiem jak to działa Nie raz się prosiło o to czy o tamto. Raz się dostało, raz nie, stąd moje zniechęcenie
Szukam anime , które posiadało by jakieś sensowne zakończenie bądź jego namiastkę a nie zostało ucięte w pół. Gatunek w zasadzie każdy poza anime o tematyce paranormalnej bądź skupiającymi się walkach i pojedynkach.
Legend of the Galactic Heroes
Kemono no Souja Erin
Terra e...
haitani napisał:Szukam anime , które posiadało by jakieś sensowne zakończenie bądź jego namiastkę a nie zostało ucięte w pół. Gatunek w zasadzie każdy poza anime o tematyce paranormalnej bądź skupiającymi się walkach i pojedynkach.
Legend of the Galactic Heroes
Kemono no Souja Erin
Terra e...
Przeca w Terra i herosach się tłuką.
Oczywiście, że nie skupiają się tylko na tym, ale są bardzo, bardzo ważną jego częścią i jest ich całkiem sporo. Potocznie czy nie, biją się? Biją.
Może coś lekkiego, bez mordobicia:
-Sanzoku no Musume Ronja
-Soredemo Sekai wa Utsukushii
-Saiunkoku Monogatari I-II
-Hanasakeru Seishounen
-Peach Girl
-Hana yori Dango
-Shuffle!
-Uchuu Kyoudai
-Shigatsu wa Kimi no Uso
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-06-20 19:49:29)
Oczywiście, że nie skupiają się tylko na tym, ale są bardzo, bardzo ważną jego częścią i jest ich całkiem sporo. Potocznie czy nie, biją się? Biją.
Nie wiem jak terra... Ale w Ginga Eiyuu Densetsu to raczej prowadzenia wojny - i to od strony taktycznej - nie można po prostu nazywać tłuczeniem się.
dulu napisał:Oczywiście, że nie skupiają się tylko na tym, ale są bardzo, bardzo ważną jego częścią i jest ich całkiem sporo. Potocznie czy nie, biją się? Biją.
Nie wiem jak terra... Ale w Ginga Eiyuu Densetsu to raczej prowadzenia wojny - i to od strony taktycznej - nie można po prostu nazywać tłuczeniem się.
Prawda. Biją się taktycznie.
Eksplozje statków czy strzelanie z pistolecików to również mordobicie
Eksplozje statków czy strzelanie z pistolecików to również mordobicie
http://sjp.pwn.pl/sjp/mordobicie;2484601.html
Nie wydaje mi się.
max-kun napisał:Eksplozje statków czy strzelanie z pistolecików to również mordobicie
http://sjp.pwn.pl/sjp/mordobicie;2484601.html
Nie wydaje mi się.
A jak fragment statku trafi kogoś w "mordę"?
Mam sprawę moja kobieta oglądała anime (wiadomo ) tylko nie może skojarzyć tytułu.
Młodzież miała nadprzyrodzone moce (po przejściu w dorosłość znikały) był gościu który potrafił na 5s przejąć każde ciało a jego brat potrafił cofać czas. Później jego brat uświadomił go że dzięki jego mocy może kraść innym ich moce. Mówiła, że jego dziewczyną była przewodnicząca młodzieżowej grupy która pomagała innym obdarzonym.
Kojarzy ktoś coś?