#41 2006-03-22 15:28:59

teusz
Użytkownik

Odp: Komu DREADY??? xD

Myslovitz i Wilki szatanistyczne zespoły[deprecha]?? w takim razie moja babcia jest szatanistką. A co do czarnych mszy to one chyba w piatki są odprawiane. Metali z okręgu Warszawa-Małkinia zapraszam na Rock Piątek 24 marca w Wołomińskim MDK gwarantuje że dresów nie będzie, takak mała reklama mam nadzieje że nikt się nie obrazi:P

#42 2006-03-22 17:08:23

RiXeD
Użytkownik

[cytuj]• Mam wrażenie, że pokój mojej córki/syna jest satanistycznym ołtarzem tzw. "metalowców".
Musicie państwo dokładnie przyjżeć się rzeczom, które są w pokoju. Jeżeli odnajdziecie państwo tzw. "pentagram" należy go niezwłocznie zniszczyć. Istnieje również możliwość, że ściany pokoju są obklejone plakatami które przedstawiają długowłosych mężczyzn (tzw. "metalowców") - plakaty należy natychmiast zdjąć oraz ukryć.[/quote]

MWAHAHAHAHAHHAHAHH!!!! LOL! LOL! LMFAO!!!!
Nieee.... Nieeeeeeeeeeeeeee... Ratujcie mnie...

[cytuj]• Widzę grupkę tzw. METALOWCÓW zmierzających w moim kierunku, co mam w tym wypadku zrobić?
- najkorzystniej byłoby poprostu zejść im z drogi, ukrywając się tak, ażeby grupka nie zdołała Cię zauważyć. Natomiast jeżeli nie ma takiej możliwości, należy w momencie gdy grupka metalowców znajduje się kilka metrów od ciebie, złożyć palce wskazujące w krzyż, lub poprostu przeżegnać się (ale uwaga!!! należy to robić dyskretnie, gdyż istnieje taka możliwość, że metalowcy zauważą ten gest! Wówczas należy zatelefonować na policję, podając dyżurnemu miejsce w którym się znajdujesz, ilośc osób w grupie, oraz fakt, że właśnie metalowcy chcą Cię zaatakować)[/quote]

Dzień dobry. Tu automatyczna sekretarka RiXeD`a. Niestety, w obecnym momencie nie może on odpowiedzieć na posta. W razie dalszej nieobecności zaleca się telefon do szpitala, najlepiej psychiatrycznego. Dziękujemy za współpracę. Krenn Systems - Making life better.

#43 2006-03-22 17:59:45

makrunia
Użytkownik

Winged napisał:

Nie wiem, czy tylko ja, ale nie cierpię dziewczyn w różowym

Ja też nie, ale ja jestem dziewczyną więc co tam moje zdanie XD Ĺťe ja im niby zazdroszczę ciuchów, bo one takie fajne, cud, miód, s(h)łit, dżezi, trendi i wogóle -.- Obłęd.

A tą stronkę już dawno widziałam, ale zawsze jak ją widzę mam niezłą polewkę XD

Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-03-22 18:00:09)

#44 2006-03-22 18:35:23

Wanderer
Użytkownik

Wersus napisał:

A tu ich zbiór.

Ja pier... takich bredni chyba jeszcze w życiu nie czytałem (choć do tej pory przeczytałem ich dość sporo, poczynając od wypowiedzi naszej wspaniałej rządowej koalicji, kończąc na Danikenie). Jeśli osoba, która to pisała robiła to na poważnie (trudno uwierzyć, że nie) to proponowałbym jej jak najszybciej zgłosić się do najbliżej poradni psychiatrycznej w celu wykonania badań. Proponuję zabrać ze sobą krzyżyk, bo może okazać się, że pan psychiatra ma długie włosy albo kolczyk w uchu.

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#45 2006-03-22 18:46:12

Winged
Użytkownik

"Kryją się przed swiatłem słonecznym"
"łączą się w tzw. "tajemne grupy""
"taką żyletkę w ekwipunku swojej pociech"
i wiele innych, nie mam czasu i tylko tak go sobie przeleciałem, ale musiałem powstrzymywać się od śmiechu. Nie wiem, czy ktoś to se dla jaj robił, czy nie, ale niektóre sformułowania powalają.
"Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno" - o to nigdy nie bedzie mogło pójść na pogrzeb.
Chyba nic mi nie popsuje humoru do końca tygodnia. Rewelacyjne.:-D

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#46 2006-03-22 19:47:26

pa3cja
Użytkownik

Winged napisał:

"Należy kategorycznie zabronić swojemu dziecku spotykania się z ludźmi ubranymi na czarno" - o to nigdy nie bedzie mogło pójść na pogrzeb.

i nie moga chodzic do kosciola bo tam ksieza na czarno oczkod

#47 2006-03-22 20:47:09

grejpfrut
Użytkownik

ja mam takie pytanko odnośnie dredów: jakim cudem to można myć raz na miesiąc i mieć czystą głowę? bo ja tego nie rozumiem - nie mam długich włosów (takie troszkę dłuższe niż przeciętnie, ot powiedzmy 10 cm) i jak przez 3 dni nie umyję to czuję taki syf na głowie, że się wstydzę na ulicę wyjść los

#48 2006-03-22 22:23:01

Wersus
Użytkownik

[cytuj]Oto lista zespołów metalowych...
• Arka Satana
• Avril Lavigne
• Kombajn do zbierania kur po wioskach
• Michael Jackson
• Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy
• Trubadurzy
[/quote]
[cytuj]• Przypadkiem podsłuchałem/am rozmowę mojej pociechy. Mówił coś o tzw. "pogo" pod sceną. Czym jest tzw. "Pogo"?
Pogo jest to znajdujący się zaraz przy scenie skład tzw. "Maryhuany" - czyli bardzo silnie uzależniającego narkotyku. Właśnie w tzw. "pogo" czarni kapłani - czyli tzw. "skinowcy" oraz "anarchistowcy" rozdają pociechom tzw. "maryhuanę". By mogły rozprowadzać ją w miejscu zamieszkania, by uzależnić od niej swoich kolegów oraz koleżanki. [/quote]
Chyba nikt nie wziął na poważnie tego co tam piszą? Pełno na tej stronce ironii. Ktoś sobie po prostu jaja zrobił.

#49 2006-03-22 22:27:46

pa3cja
Użytkownik

a Pogo to nie jest taniec czasem? baka i sama nie wiem czy brac to na powaznie czy nie Wersus, bo teraz jest mozliwe wszystko O.o

#50 2006-03-22 22:38:40

teusz
Użytkownik

Ja zastanawiam się czy mam się śmiać czy płakać nad głupotą tego kto to pisał

#51 2006-03-22 22:41:11

pa3cja
Użytkownik

napisze tam emaila, i zapytam sie w nim czy to na serio ta strona. Ciekawe co mi odpisza[szpan]

#52 2006-03-22 22:46:46

Obiwanshinobi
Użytkownik

makrunia napisał:

ale ja jestem dziewczyną

Sugeruję, żebyś zaznaczyła odpowiednią opcję w ustawieniach profilu (dla uniknięcia nieporozumień).

#53 2006-03-22 22:47:35

grejpfrut
Użytkownik

jeszcze się nie skapnęliście, że to prowokacja? bleee jezor

#54 2006-03-22 22:57:48

Wersus
Użytkownik

grejpfrut napisał:

jeszcze się nie skapnęliście, że to prowokacja? bleee jezor

Ja już to wiedziałem zanim wystawiłem linka:D. Wszędzie to biorą na poważnie

#55 2006-03-22 23:36:37

Piotroz
Użytkownik

To chyba oczywiste. Wystarczy wejść na strony, które oni podają w linkach. Moim zdaniem jedna jest jeszcze lepsza, niż ta zamieszczona tutaj. Chociaż trochę uboga w zawartości, nadrabia to zaangażowaniem autorów:P(ciekawe czy zgadniecie która[kombinuje])

#56 2006-03-22 23:39:34

Quithe
Użytkownik

grejpfrut napisał:

ja mam takie pytanko odnośnie dredów: jakim cudem to można myć raz na miesiąc i mieć czystą głowę? bo ja tego nie rozumiem - nie mam długich włosów (takie troszkę dłuższe niż przeciętnie, ot powiedzmy 10 cm) i jak przez 3 dni nie umyję to czuję taki syf na głowie, że się wstydzę na ulicę wyjść los

Jak już pisałem, po 4 miesiącach nie miałem syfu na głowie ;] Sam byłem zdziwiony tym faktem, bo mając długie już po 4-5 dniach łeb mnie swędział.
No właśnie, mam łepek świerzo umyty [szpan]i i 7-8 godzin schnięcia za sobą jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#57 2006-03-23 01:57:22

RiXeD
Użytkownik

Ktoś zadzwonił do tego szpitala? Bo ja tu leżę, leżę i nic... smile_big:D:D

Stopka forum

© Animesub.info 2024