Nie jesteś zalogowany.
10 tom LN Overlord zostanie zekranizowany w postaci OVA i dołączony do 11 tomu 30 września.
Do 11 tomu Overlorda (który ma się ukazać 30 września) zostanie dołączona 30 minutowa OVA z "Pure Pure Purea Desu chibi anime short series". Czyli nowe odcinki chibi Overlorda, który leciał zaraz po bajce na AT-X.
Źródło: http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … sc/.102655
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2016-05-30 20:21:08)
Mocny ten 8 odcinek Egzorcystów, o dziwo.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nowe anime ze świata kart Clow: Cardcaptor Sakura (Shinsaku). Powstaje na podstawie sequela mangi Cardcaptor Sakura, Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen.
Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori - detektyw w przyszłości
PV:
https://www.youtube.com/embed/XMe0lfNlabE
Mahou Shoujo? Naria☆Girls - Historia o trzech "magicznych dziewczynkach", anime tworzone za pomocą nowatorskiego programu Kigurumi Live Animator z wykorzystaniem motion capture do generowania świata 3D. Czyli kolejne anime wykorzystujące CGI, jestem ciekaw jak im to wyjdzie.
http://myanimelist.net/news/46309027
Ostatnio edytowany przez baca130 (2016-06-04 00:24:10)
Sousei no Onmyouji
Mam się śmiać czy płakać ? ... :V jak dla mnie to tak walą fillerami że nie rozróżniłbym tego z Naruto ...
W porównaniu pomieszali kompletnie historię jak to Seigen spotkał brata Benyo, inna arażancja spotkania i jej skutki ... serio, taka dobra manga(jak na możliwości świata, tj nie ma co jej porównywać do innych legend :p ) a ekranizacja na poziomie dna i mułu. Było kilka razy w mandze i chyba w jakimś specjalu Boku No Hero vs Sousei no Onmyoji, to 2 nie ma kompletnych szans... żeby ulepić takiego kasztanowca. Miałem nadzieje że się poprawią, ale nie do cna przerąbali tą historię. Chapter 31 już wyszedł ( tłumaczenia ang może jeszcze nie być) a oni zrobili 10 chapterów w tym do 5 tak w pół ?
W skrócie:
Hejted Anime
Rzucam wielką fale hejtu na ekranizacje Sousei no Onmyouji!
Ostatnio edytowany przez kantror (2016-06-08 18:25:05)
Spodziewałeś się czegoś innego po tym studiu?
Spodziewałeś się czegoś innego po tym studiu?
Jeszcze ani razu chyba nie oglądałem lub oglądałem anime ze względu na studio, widać czasami muszę jednak zwrócić na to uwagę
Studio jak studio, ale skoro od razu zapowiedzieli 51 odcinków na dobry początek, to przecież wiadomo było, że będą lepić fillerami ile się da xD
Shuumatsu no Izetta (Izetta, The Last Witch) - Nowe anime dziejące się w czasie 2 wojny światowej i jak sama nazwa wskazuje z domieszką magii.
Ciężko uwierzyć, że ktoś w szefostwie studia na to spojrzał i dał zielone światło puszczając dalej.
Nowe PV Berserka.
CGI nawet mi się podoba (zawsze to coś nowego). Kolorystyka nieco dziwna - w przypadku niektórych postaci zbyt jaskrawa, ale może taki kontrast jest umyślny. Te "paskowane" cienie wyglądają dziwnie i nieco odstraszają. Raczej hype.
Ktoś zrobił fajne porównanie PV Berserka z grudnia i czerwca.
Kochira Katsushikaku Kameari Kouenmae Hashutsujo na 40 lecie mangi dostanie nową adaptację serii. Komedia, policyjny.
Piace: Watashi no Italian - znowu adaptacja mangi, będzie to kolejna komedia.
Nie czytałem mangi ale z opisu można wywnioskować anime związane z jedzeniem i pracą na pół etatu w restauracji z dziwnymi współpracownikami.
Nie czytałem mangi ale z opisu można wywnioskować anime związane z jedzeniem i pracą na pół etatu w restauracji z dziwnymi współpracownikami.
Brzmi jak Working.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
UQ Holder! - sequel mangi Mahou Sensei Negima! zostanie zekranizowany. W skrócie jest to historia o nieśmiertelnym chłopcu Touta Konoe z amnezją, który wyruszył w świat. Do tego dodamy miecze, magię + świat zszokowany istnieniem jej. Wyjdzie nam jedna-dwie noce dobrze spędzona przed ekranem.
Busou Shoujo Machiavellianism - Nomura Fudou zostaje przeniesiony do prywatnej szkoły która do niedawna była tylko dla panienek z wyższych sfer. Obecnie jest koedukacyjną, w której przestrzegają porządku pięć dziewczyn z prawdziwymi mieczami. Oczywiście jak to bywa nasz główny bohater musi wpakować się w bójkę z jedną z nich.... Akcja, Szkolne, czy będzie ciekawe? Zobaczy się.
Boku no Hero Academia - zapowiedziano drugi sezon z czego się cieszę, bo jeszcze dużo mangi zostało do zekranizowania.
Masamune-kun no Revenge - kolejna haremóka, chłopak z zemsty na dziewczynie całkowicie zmienia swój wygląd.
W nowej szkole spotyka ową dziewczynę ale jakoś słabo zemsta mu wychodzi i pomału rodzi się coś innego... Manga nawet lekko zaciekawiła, ciekawe czy anime chociaż dotrzymają jej poziom.
Boku no Hero Academia - zapowiedziano drugi sezon z czego się cieszę, bo jeszcze dużo mangi zostało do zekranizowania.
Już naprawdę nie mają czego ekranizować.
Masamune-kun no Revenge - kolejna haremóka, chłopak z zemsty na dziewczynie całkowicie zmienia swój wygląd.
W nowej szkole spotyka ową dziewczynę ale jakoś słabo zemsta mu wychodzi i pomału rodzi się coś innego... Manga nawet lekko zaciekawiła, ciekawe czy anime chociaż dotrzymają jej poziom.
Ale to już zapowiada się ciekawie. Muszę zajrzeć do mangi.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Crunchyroll będzie streamował: 91 Days, Taboo Tattoo, Orange, Mob Psycho 100, Sweetness & Lightning, Alderamin on the Sky, Active Raid Second, Berserk, ReLIFE
ANN
A Funimation... D. Gray-man, Servamp, Tales of Zestiria, Danganronpa 3, Love Live! Sunshine!!, First Love Monster, Handa-kun, Tsukiuta, Time Travel Girl, XechS, Regalia, Cute High Earth Defense Club LOVE! LOVE!
ANN
Oba serwisy mają jeszcze tytuły do ogłoszenia.