Nie jesteś zalogowany.
Judaszu, nie lepiej poczekać a okroją wersję od studia jg lub innego?
Nasze wydawnictwa już udowodniły, że na ich tłumaczenia nie ma po co czekać
Jak na razie to nasze wydawnictwa mają jedną dużą przewagę, wydają kolejne tomy znacznie szybciej.
GG: 1677958
A ktoś to zapowiedział, czy tylko takie czcze gadanie?
Mnie tomik wysłali wczoraj, więc jak dobrze pójdzie, to powinienem go dostać na początku przyszłego tygodnia .
Wreszcie skończyłem z 2 arcem i nadrobiłem serie do 15 odcinka (stałem gdzieś na 8 ). Szkoda, że strasznie rushed został zrobiony 12 i 13 odcinek, przez co wycieli kilka ciekawych rzeczy, przez co dostaliśmy iście słabiutkie przedstawienie kandydatek bez jakiegokolwiek nakreślenia ich pozycji w świecie przedstawionym. Boli także, że słabo przedstawili postać Ala i Wilhelma =(
Pokaż spoilerA tak na dowód, że to na pewno ten pokemon wyewoluował.
Pokaż spoiler
Ano Poniżej grafika, jakby ktoś się nie domyślił, co to za stwór.
No to teraz czas na pozbieranie się Subaru do kupy i kontratak
Ostatnio edytowany przez KieR (2016-07-14 12:58:47)
Tylko, że gdyby chcieli zrobić prezentację kandydatek tak jak było pokazane w mandze, to pewnie wyszedłby z tego dodatkowy odcinek, no i pytanie jak to było w książce, bo póki co to trochę różnic między anime i mangą widać.
Wiem, że czas antenowy musi się zgadzać, ale to boli, jak wszystkie kandydatki w anime przedstawiają jako totalne idiotki Nie wspominając o prowokacji Roswaala.
Wiem, że czas antenowy musi się zgadzać, ale to boli, jak wszystkie kandydatki w anime przedstawiają jako totalne idiotki Nie wspominając o prowokacji Roswaala.
Problem? Puści się odcinek OVA i po problemie.
W przypadku kilku serii tak już zrobiono.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
KieR napisał:Wiem, że czas antenowy musi się zgadzać, ale to boli, jak wszystkie kandydatki w anime przedstawiają jako totalne idiotki Nie wspominając o prowokacji Roswaala.
Problem? Puści się odcinek OVA i po problemie.
W przypadku kilku serii tak już zrobiono.
Ale tutaj tak nie będzie, bo ty tobie tak wymyśliłeś.
Obrazki oraz opis odcinka (jap)
Ostatnio edytowany przez FAiM (2016-07-15 21:42:55)
Poprawione ...
A miałem około godziny szesnastej coś napisać, ale akurat byłem w autobusie (a na telefonie nie jestem zalogowany)...
Tak więc, napiszę teraz.
Zapowiada się odcinek traktujący o lizaniu stópek uwieńczony wykwintnym cliffhangerem, a jeśli nie to cały odcinek będzie przegadany (patrz: odcinek 12).
Pokaż spoilerZbieramy party, bo za wysoki level bossa, co? Nieładnie...
E tam, jak ktoś mądry powiedział, nie ma czegoś takiego jak nadmierna siła ognia
Ostatnio edytowany przez ill (2016-07-16 08:55:14)
Jankiel masz coś do party? Chciałbyś by z słabeusza nagle zrobił się super silny?
Ostatnio edytowany przez Witax (2016-07-16 09:22:35)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jak solo nie daje rady, to musi zebrać party Tym bardziej, że Subaru należy do najsłabszej grupy postaci pod względem siły w tym uniwersum.
Ostatnio edytowany przez KieR (2016-07-16 15:14:41)
Jankiel masz coś do party? Chciałbyś by z słabeusza nagle zrobił się super silny?
Eee, nie?
Jak jest teraz odpowiada mi idealnie.
Gdyby stał się super silny to anime stałoby się bardziej schematyczne, a nutka dramatu, która aktualnie występuje (i daje sporo do klimatu) zaczęłaby przygasać.
Ale spokojnie, jeśli za to Ty się obawiasz...
Ostatnio edytowany przez JankieL (2016-07-16 16:40:32)
Pokaż spoiler ten koniec
I znowu tydzień czekania... mam nadzieję, że chociaż LN szybko dotrze.
A właśnie chciałem takiego samego posta wysmarować.
Znowu cisza przed burzą...
Obrazki oraz opis odcinka (jap)
A wczoraj dostałem pierwszy tom LN, tylko jeszcze nie miałem czasu by go zacząć czytać...