Nie jesteś zalogowany.
Do tej pory dodruk był chyba tylko do 1. tomu.
Nie tylko pierwszego. Na asku wspominali, że pierwsze tomy miały dodruki, bo dobrze się SAO sprzedaje. Sama mam drugie wydanie czwartego tomu, który był drukowany w grudniu 2015.
Jak dla mnie to powinni zrobić tak jak Hanami z Monsterem, czyli wydrukować brakującą stronę osobno i dodawać do następnego tomu.
Prawdopodobnie wybrniemy z tego tak, że do każdego 11-go tomu będziemy dokładać pocztówkę z tą grafiką.
Jak dla mnie to powinni zrobić tak jak Hanami z Monsterem, czyli wydrukować brakującą stronę osobno i dodawać do następnego tomu.
I co ludzie mieliby sobie z nią zrobić? Dokleić do tomiku? xD
I co ludzie mieliby sobie z nią zrobić? Dokleić do tomiku? xD
użyć w charakterze zakładki... tak jak pocztówki z tomu 9.
Za to przykładem Hanami mogliby dorzucić naklejeczki do Rycerzy, bo na kolorowej stronie tekst co prawda jest, ale czcionka się posypała.
reddd napisał:NWW_Station napisał:Tylko w wypadku, gdy masz wadliwy tomik. Tutaj jest taki cały nakład... Nie zmienia to faktu, że to jest trochę kpina.
No chyba nie. Cały nakład wymieniają - wystarczy się zgłosić, że masz kopię z tego wadliwego nakładu, i od razu wysyłają z poprawionego.
Wszystko się zgadza, ale tylko w wypadku, gdyby poprawiony w ogóle istniał. A tak nie jest. Poprawią, gdy będzie dodruk, a kiedy taki będzie... kij wie. Do tej pory dodruk był chyba tylko do 1. tomu. Dodatkowo to nie był błąd drukarni, dlatego nie jest podmianka - to oni zawalili.
Co nadal nie zmienia faktu, że Kotori ci tego poprawionego tomu za darmo nie wyśle ...
NWW_Station napisał:reddd napisał:No chyba nie. Cały nakład wymieniają - wystarczy się zgłosić, że masz kopię z tego wadliwego nakładu, i od razu wysyłają z poprawionego.
Wszystko się zgadza, ale tylko w wypadku, gdyby poprawiony w ogóle istniał. A tak nie jest. Poprawią, gdy będzie dodruk, a kiedy taki będzie... kij wie. Do tej pory dodruk był chyba tylko do 1. tomu. Dodatkowo to nie był błąd drukarni, dlatego nie jest podmianka - to oni zawalili.
Co nadal nie zmienia faktu, że Kotori ci tego poprawionego tomu za darmo nie wyśle ...
Oj tam, Kotori i tak już bardziej zszargać sobie opinii nie może.... więc ich to wali. SAO i tak się sprzeda.
Oj tam, Kotori i tak już bardziej zszargać sobie opinii nie może.... więc ich to wali. SAO i tak się sprzeda.
I tak im daleko do poziomu Studia JG
Nieźli żartownisie są w Kotori.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-08-30 21:07:07)
Pokaż spoiler
Nie żebym narzekał, ale mogli zrobić tą ilustracje w formacie tomiku, a nie pocztówki.
Kolejny tomik Sydonii zaliczy nieznaczną obsuwę.
Kochani, na Sidonię niestety będzie trzeba jeszcze poczekać. Japończycy są w tym przypadku bardzo (kolokwialnie mówiąc) upierdliwi jeśli chodzi o kolorystykę i pewnie trochę to potrwa zanim trafimy w ich gusta. Premiera nie wcześniej niż koło połowy września.
Czy Rycerzyki też są spierdzielone w pewien sposób? Nie wiem, czy zamawiać.
To są jakieś imiona jak w Gwiezdnych Wojnach? Obym Tyl-Ko xD
Taki duży dymek, taki mały tekst. Reszty nawet nie skomentuję... Pełna profeska. xD
Ale .
Tak wyglądają tylko pierwsze kolorowe strony, potem jest w porządku. Tak samo w kolejnym tomie. Co nie zmienia faktu, że cały nakład 1. tomu ma ten błąd.
Dzięki wielkie za skrina.
Czy w reszcie mangi też jest taka sama czcionka do dialogów? Bo wygląda mi na to, że coś im się walnęło z fontem.
GG: 1677958
To była właśnie ta strona, o której pisałem w poście #84.
A tak wyglądają inne:
https://jii.moe/4JBV6TzoW.jpg
https://jii.moe/4k76apGjW.jpg