Nie jesteś zalogowany.
Ludzie ja chyba jade!!![okej]
Ale jak niby mamy się rozpoznać.[ej] Mamy sobie machać?[papa]
Mysle, ze to nie bedzie trudne raczej zwarta grupa zachowujaca sie inaczej niz wszyscy. Z reszta...spojrz w galerie zdjec na stronie ^^' Tamiko bedize na 100%, ja z reszta tez napewno nas rozpoznasz
Hmmm .... to moze i ja bym przylazl. Ale znow to samo pytanie co wyzej jak sie rozpoznamy??? Bo zazwyczaj przy pomniku jest duzo ludzi.
No ja będe miał szao oliwkową kurtkę i b. ciemnozielone spodnie.
O ile będę, bo się rozchorowałem.
O ile będę, bo się rozchorowałem.
No to zdrowiej szybko! A jak nie, to przeciez za tydzien czy za dwa
Kurde, popatrzcie na fotki - napewno rozpoznacie mnie, Tamiko, Edka...; )
i co się na takim spotaniu robi gada o mandze bądź anime tego typu?
- Siema widziałeś (np.) Naruto 149 odcinek?
+ tak widziałem
- i jak ci się podobało
+super
-oki to jalece na obiad papap
+oki ja tez musze leciec narka
powiedzcie mi co daje takie cos nie zebym był przeciwny temu tylko z ciekawosci pytam
Owszem gada sie, ale rozmowy nigdy nie wygladaja jak zes to opisal. Sorry, ale widze ze Cie to bawi...coz. Pozwol, ze nie skomentuje.
@papaja111:
Lepiej nie przychodz. Nie jestes mile widziany. Widze przeciez jak sie nabijasz z tego wiec przestan czlowieku.
Ostatnio edytowany przez KriminalMinded (2006-03-23 21:57:24)
nie chciałem nikogo uraźić ale dowiediec się jak to wygląda poniewaz mnie to interesuje ale i tak nie planowalem przyjsc szkoda czasu poniewaz sa inne zajecia
@papaja111:
Lepiej nie przychodz. Nie jestes mile widziany. Widze przeciez jak sie nabijasz z tego wiec przestan czlowieku.
No chyba trochę przesadziłeś[zly]. Co z tego, że człowiek się zapytał? Nawet jeśli trochę się nabijał, to bez przesady - nikogo nie obrażał. Nie można wszystkiego brać tak śmiertelnie poważnie. Jak będziesz tak pisał to odstraszysz paru chętnych -pomyślą, że z jakimś maniakiem mają do czynienia[hehe]. Ja nie przyjdę bo po pierwsze mam szkółkę (studiować się na stare lata zachciało), a po drugie raczej już wiek nie ten i pewnie głupio bym się czuła. Jednak wszystkim zapaleńcom życzę powodzenia.
Moim zdaniem w ogole nie przesadzil, ale rzecz gustu. Papaja sie zaczal zlewac...z reszta end of topic.
Jak kiedys bedziesz miala chwile Necz, to wpadnij ^^
nie chciałem nikogo uraźić ale dowiediec się jak to wygląda poniewaz mnie to interesuje ale i tak nie planowalem przyjsc szkoda czasu poniewaz sa inne zajecia
Dziwne nie. NORMALNIE zachowujaca sie osoba nie ma ostrzezen. Ty masz ich 2. Po za tym obraziles mojego kumpla i wiem ze byl zly na Ciebie za to co wypisujesz tu na forum (domysl sie jaki temat). Po za tym przeczytaj co Ty tu wypisales czlowieku, pomysl troche zanim cos napiszesz! Ktos moze to odebrac zupelnie inaczej niz Tobie sie wydaje. Powinienes byc tego swiadom!
@necz:
Przeczytaj raz jeszce co on napisal: "(...)ale i tak nie planowalem przyjsc szkoda czasu poniewaz sa inne zajecia (...)". To zdanie mowi chyba samo za siebie. On to robil specjalnie, a ten kto tego nie jest w stanie dostrzec mysli nie obiektywnie
KriminalMinded to ze ma dwa ostrzezenia nie znaczy ze napisal to celowo aby kogos obrazic a jesli kumpel poczul sie urazony jakims postem papai to niech sam mu to powie a nie twoja uwaga do niego ze powinjen nie przychodzic byla wrecz glupia i mysle ze juz go tam nie zobaczysz Bierzesz to zbyt powaznie ok pozdro fani a i milej zabawy w sobote[yahoo]
Bleh. Skonczmy tę bzdurna klotnie~
Wiec? Kto jeszcze chetny? x3
KriminalMinded to ze ma dwa ostrzezenia nie znaczy ze napisal to celowo aby kogos obrazic a jesli kumpel poczul sie urazony jakims postem papai to niech sam mu to powie a nie twoja uwaga do niego ze powinjen nie przychodzic byla wrecz glupia i mysle ze juz go tam nie zobaczysz Bierzesz to zbyt powaznie ok pozdro fani a i milej zabawy w sobote[yahoo]
Niewazne, nie klocmy sie Bo zaszkodzi to tylko spotkaniom a tego nikt nie chce
Cholera... Ale wy wszyscy... Starzy jacyś tacy jesteście na tych zdjęciach... ^^ Bah... Bez obrazy, taki żarcik od 15-to latka xP
Tak innym tokiem myślowym, to czy mógłby ktoś podać linka do jakiejś relacji\recki takiego konwentu? Ja na razie jeszcze jestem pod ścisłą kuratelą rodziców (n\c), więc raczej się nie załapię... Wogle to IMO niestety daleko polskim konwentom do takich chociażby marnych Festów Doujinshi... Ale za parę lat, może, może... nie będzie żadnych, więc należy się cieszyć tym co mamy xP Jak na razie czekam na taki poważny konwent (pokazy, doujinshi, stoiska z a&m itp) gdzieś blisko Częstochowy... Duh, starczyłby mi nawet taki marny byle by był blisko xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-24 02:04:51)
RiXeD ty masz 15 lat ?? A mi się wydawało, że jakiś starszy jesteś
Taki styl bycia i mentalnośc xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-24 02:16:48)
Konwentem bym raczej tego nie nazwał
Chodź cholera wie co tam się będzie działo
Nie mniej raz przyjść nikomu nie zaszkozi. Spodoba się przyjdzie jeszcze raz, nie spodoba się wróci do domu. Zobaczyć i poznać nowych ludzi zawsze warto.