Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
No i koniec tego crapu.
Solid /10!
O ile ktoś zripuje BD, to raczej przejrzę odcinki, w których zamiast akcji pokazywali scenerie (bo np. 4 odcinek już naprawili na Nico).
No i skończyło się. Liczyłem na coś lepszego (w zasadzie na dobrą komedię i trochę akcji), ale nie było tak źle. Pod koniec nawet ludzie zaczęli bardziej doceniać serię, bo ma już prawie siódemkę na MAL. Gdyby nie skopali animacji to spokojnie seria na 7/10, może nawet na 8/10. Głównie zależy od tego, co kto preferuje. Chociaż trzeba przyznać, że całość uratowały projekty postaci, bo przy słabiej napisanych patrzyłoby się to dość słabo.
Dla mnie obiektywna 7 z drobnym hakiem (jakieś 7.2), chociaż kusiło dać temu oczko wyżej, bo moim zdaniem zasługuje na wyższą notę, szczególnie, że to oryginalny materiał (a te zawsze mają pod górkę). W ogóle A-1 to skopało, bo przy dobrej animacji miałoby to szanse się sprzedać. Chyba że to taki chwyt marketingowy — pokazać, że w wersji BD to wszystko wygląda zupełnie inaczej.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-09-24 20:06:13)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Siódemka na malu... taka wiarygodna. Wg ocen gorsze są chyba tylko siundeny.
Siódemka na malu... taka wiarygodna. Wg ocen gorsze są chyba tylko siundeny.
Nie do końca, bo to działa w dwie strony. Generalnie wszystko, co choć trochę zahacza o harem/szkoły/supermoce od razu leci na sam dół. Część ludzi (może nawet spora) nawet tego nie ogląda, tylko od razu wystawia najniższe noty. Ogólnie tylko naprawdę hajpowane anime z takich typowych mogą tam się przebić do 8, a większość ledwo utrzymuje się przy szóstce.
Tak czy siak, MAL nadal jest lepszy niż np. Tanuki, bo tam przy niektórych ocenach idzie się popukać w głowę (i tam jest dopiero zmasowany hejt na haremówki/supermoce, spora część jest grubo poniżej szóstki). Nie podoba mi się ten proceder, bo ratingi są sztucznie zaniżane. A czasem jednak trafiają się lepsze rzeczy z tej serii (np. Bahamut).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oceny na anidb są lepsze.
Nie rozumiem, dlaczego tak się rozpisujesz, ale okej.
Oceny na anidb są lepsze.
Wcale nie są lepsze. Tamtejsze notki Indexa to jakaś kpina jest. Zresztą ogólnie ta strona śmierdzi mi jakimiś "elityzmem", bo komentarze z żadnej innej strony mnie tak nie śmieszą.
Swoją drogą, nie ma jakiegoś osobnego tematu o ocenach? W sumie nie chcę o tym tutaj pisać.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-09-24 21:14:00)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jak to nie są lepsze? Jakie notatki? Na malu bajka ma powyżej szóstki, nawet jak jest zwykłym ścierwem. Na anidb tak nie jest.
Strony Poprzednia 1 2 3