Nie jesteś zalogowany.
Dzięki za odcinki.:)
Było zacnie, dzięki za tłumaczenie.
Dzięki za poświęcony czas i fajnie było czytać o czym myśli tłumacz po wydaniu napisów.
Miło było śledzić serię z Twoimi napisami, podziękowania dla Ciebie i dla wszystkich osób, które ci pomagały. Z pewnością nie uznam czasu spędzonego nad tą serią za stracony. Mała perełka wśród obecnie emitowanych anime. Powodzenia w dalszym rozwoju.
Czy tylko mi link na mega do 11 odcinka nie działa?
Dzięki za napisy i hardki, miło się ogląda
Czy tylko mi link na mega do 11 odcinka nie działa?
Dzięki za napisy i hardki, miło się ogląda
Działa, tylko został źle wstawiony
Dzięki bardzo za link!
Witam
Można prosić o link do epka 24 i 25? Brakuje mi tylko tych dwóch odcinków.
Z góry dziękuję
Witam,
Jak najbardziej, jednak ostrzegam, że napisy nie są najlepszej jakości.
Jak teraz patrzę, to zmieniłbym całkiem sporo rzeczy. Nawet miałem plan, aby zrobić lift pod BD, ale jakoś wymagany do tego nakład pracy skutecznie mnie zniechęcał i robi to dalej.
Podrzucam same napisy, które pasują do wersji TV od DameDesuYo, aczkolwiek z innymi nie powinno być problemów.
Link: klik
Miłego seansu życzę
ace23 napisał:Witam
Można prosić o link do epka 24 i 25? Brakuje mi tylko tych dwóch odcinków.
Z góry dziękuję
Witam,
Jak najbardziej, jednak ostrzegam, że napisy nie są najlepszej jakości.
Jak teraz patrzę, to zmieniłbym całkiem sporo rzeczy. Nawet miałem plan, aby zrobić lift pod BD, ale jakoś wymagany do tego nakład pracy skutecznie mnie zniechęcał i robi to dalej.Podrzucam same napisy, które pasują do wersji TV od DameDesuYo, aczkolwiek z innymi nie powinno być problemów.
Link: klik
Miłego seansu życzę
Wielkie dzięki za napisy, i powodzenia jeśli kiedyś postanowisz zrobić napki pod DB
Witam, jest jeszcze możliwość w jakiś cudowny sposób pobrania odcinków 10,11 i 20-25 ?
Ostatnio edytowany przez Amilmalas (2017-08-19 12:41:10)
Witam, jest jeszcze możliwość w jakiś cudowny sposób pobrania odcinków 10,11 i 20-25 ?
Witam,
Przychyłam sie do prosby j/w, przynajmniej odcinek 11 by się przydał - link na mega.nz już nie działa
Raczej nie, chyba że zaspamujecie go na discordzie.
ヤンキェル (jankiel)#8110
-
Mam torrenty odcinków 19-25, poseeduję czas jakiś.
Oooo.. byłbym wdzięczny. A skąd mogę torrenty pobrać? Linki w temacie nie aktualne, a w necie jak szukam to "file not exist"
Przyłączam się do prośby o odcinek 11.
https://mega.nz/#!VgwgyZrZ!J72kJyMmvwmm … DAlBqmDclA
prosisz i masz, odcinek 11 :}
Bóg zapłać.
Dzięki wielkie.