Nie jesteś zalogowany.
jest takie anime gun x sword i ma podobno 26 ep i sciagalem odcinki grupy shinsen-subs i wydala ona az 16 ep i dalej nie wydaje juz nie wiem dlaczego i ostatnio na necie zobaczylem linka do torrenta z odcinkami od 17 do 26 ep grupy Super Hyper Racing Import Max Performance Subbersa w skrocie SHRIMPSi jest pytanko czy ta grupa dobrze tlumaczy bo chcialbym to scagnac bo ona tylko wydala reszte ep
z goty thanks
pozdro
Na AniBD nie ma dobrej oceny, bo tylko 5,41. Dużo hardsubów też nie zrobiła, jedynie dwie serie tj. School Rumble i właśnie GUNxSWORD. Więc nie wiem jak to u nich z jakością, najlepiej ściągnij jeden odcinek i oceń wykonanie, no a przede wszystkim tłumaczenie
masz problemy... ściągnij, zobacz i po sprawie... a zresztą masz jakąś inną alternatywę?(pytanie retoryczne)
a zresztą masz jakąś inną alternatywę?(pytanie retoryczne)
Alternatywa jest zawsze
Moze przeciez czekac az Shinsen-Subs to dokoncza (ja czekam i nie zamierzam psuc sobie tej serii ogladajac jakies kiepskie do tego niekompletne suby).
Właśnie to tak jakby ściągać hardki do Angel Heart grupy LiT zamiast Anime-Kraze Lepiej poczekać na solidną robotę lepszej grupy, a poza tym z gorszym tłumaczeniem można się na jakiś czas zniechęcić do tłumaczenia... i spartaczyć klimat w anime
Właśnie to tak jakby ściągać hardki do Angel Heart grupy LiT zamiast Anime-Kraze
Albo sciagac cokolwiek od Anime Junkies (ktorzy chyba juz i tak nie istnieja), lub kupowac HKDVD