Nie jesteś zalogowany.
"Kimi no Na wa" mógłby ktoś przetłumaczyć ;]
Przeca to wyszło niecały miesiąc temu, na wersję BD trochę jeszcze poczekamy.
Ostatnio edytowany przez Lamarus (2016-09-24 14:04:23)
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
"Kimi no Na wa" mógłby ktoś przetłumaczyć ;]
Może za rok. To dopiero w kinach leci od miesiąca. Niedawno ktoś na nyaa wypuścił rip z DVD, które wyciekło, ale tam masz w hardzie angielskie napisy nałożone na chińskie, jakieś śmieszne logo i rozmazane 480p. Nie polecam. Premiera BD jest chyba dopiero w czerwcu 2017.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-09-24 14:06:26)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Smutna informacja ; [
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość dokończenia napisów do Ajin
Chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość dokończenia napisów do Ajin
Obejrzyj na Netflixie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
nie mam netflixa
nie mam netflixa
To poszukaj odcinków na polskich zonach, bo ktoś to przetłumaczył, tylko ich jakość jest dość niemrawa
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-09-24 22:32:10)
Witam czy jakaś dobra dusza może dokończyć napisy do - Berserk (2016) pięknie proszę...
Mam info, że reszta epów będzie na dniach.
Brave Witches błagam
Brave Witches błagam
W nagrodę za spam, subów nie będzie
Sory za spam ale zwycajnie nie mogłem się doczekać dnia premiery a gdy zobaczyłem że nikt tego nie tłumaczy trochę rozczarowałem i sfrustrowałem gdy moja próba własnoręcznego stworzenia napisów zakończyła się porażką z powodu ułomności mojego kompa.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek121211 (2016-10-07 22:00:36)
Sory za spam ale zwycajnie nie mogłem się doczekać dnia premiery a gdy zobaczyłem że nikt tego nie tłumaczy trochę rozczarowałem i sfrustrowałem gdy moja próba własnoręcznego stworzenia napisów zakończyła się porażką z powodu ułomności mojego kompa.
Zawsze możesz tłumaczyć w notatniku
Poza tym nie czaję - skoro rozumiesz angielski w takim stopniu, by samemu tłumaczyć, to po co ci czyjeś tłumaczenie? Oglądaj po angielsku
Ty dulowaty userze!
Ponieważ tak naprawde słabo ogarniam ang i zamierzłe urzywać google tł i słownik(tak doradził mi jeden z użytkowków),w ten sposób chciałem podciągnąć mój ang,po za tym było by miło gdyby inni terz mogli obejrzeć to po polsku.(sory za orty ale pisze z tel)
Nie rozumiem, co ma robienie ortów do pisania na telefonie.
Przecież to typowa wymówka
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
a to że jestem zwyczajnie słaby z ort,komp sam wyłapuje błendy ale mój telefon nie.
elektromaniek121211 napisał:marek2fgc napisał:Nie rozumiem, co ma robienie ortów do pisania na telefonie.
a to że jestem zwyczajnie słaby z ort,komp sam wyłapuje błendy ale mój telefon nie.
Ta dzisiejsza młodzież.
Dobra fajnie ale czy można by wrócić do oginalnego tematu mojego posta.Czy byłby ktoś kto podioł by się tlumaczemia Bave witches?Błagam.
Xam10 napisał:elektromaniek121211 napisał:a to że jestem zwyczajnie słaby z ort,komp sam wyłapuje błendy ale mój telefon nie.
Ta dzisiejsza młodzież.
Dobra fajnie ale czy można by wrócić do oginalnego tematu mojego posta.Czy byłby ktoś kto podioł by się tlumaczemia Bave witches?Błagam.
Raczej nie, bo zachodzi tutaj prosta analogia, której niestety nie łapiesz.
Anime jest słabe co wiąże się z niską oglądalnością. Co za tym idzie? Mało kto czeka na napisy, a więc tłumacz mając do wyboru popularną serię, a jakieś "loli pantsu" zacznie tłumaczyć pierwsze... także nie licz prędzej na polskie napisy jak po zakończeniu całego sezonu (a nóż jakaś duszyczka się zlituje i machnie wszystko do razu) chociaż i tak są na to nikłe szanse.