Nie jesteś zalogowany.
Oglądałem shinobi i Train Man, no i bym coś jeszcze chciał.
Zwracam się więc o pomoc w znalezieniu nazw, nowych japońskich produkcji filmowych.
Bo te wydają mi się najciekawsze, szczególnie te pokazujące życie japończyków.
Linki też bym chętnie poznał.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-24 18:57:54)
Hm, a jaka tematyka by Cię raczej interesowala?
Jesli jestes zainteresowany zyciem japonczykow, ktore rowniez uwielbiam podziwiac - to polecam roznego rodzaju seriale (taiwanskie rulz - ale jap tez sa najs!). Szczegolnie chcialbym tutaj uwzglednic niesamowita drame Summer Snow (1 odcinek mozesz znalesc chociazby na www.moonlight.reflection.prv.pl) - naprawde super produkcja
A filmy...hm, glownie koreanskie ogladam <3 wiec gdytbys byl zainteresowany, to polecam OLD BOY'a - zeby pomyslec, czy chociazby SEX IS ZERO - zeby sie posmiac XD
Ja ci mogę polecić film Zatoichi, mi się nie za bardzo spodobał, ale każdy lubi co innego Opowiada historię niewidomego mistrza miecza. Niestety linków Ci nie podam, bo to nielegalne. Ale u mnie płytka zakurzona leży więc jak coś można się dogadać... ale cicho, bo RIAA albo cos takiego mnie namierzy
filmweb.pl tu masz filmy japonskie z 2005 i 2006 roku reeszta jest banalnie prosta
ara ara...
Dziekuje za szybką odpowiedz wszystkim.
O to mi właśnie chodziło.
Jeśli chodzi o Zatoichi to już oglądalem, miałem go z wypożyczalni. Za propozycje bardzo dziekuje.
ja polecam "fighter in the wind".
A ja dorzucę od siebie adres strony o kinie azjatyckim: nanikore. Są tu recenzje i tych nowych filmów z Dalekigo Wschodu, jak i tych starszych.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Stronka do emula www.verycd.com
Nie ma co Shaolin Soccer jedno z moich ulubionych.
ja najczesciej wchodze na stron sklepow online i tam szukam opisow
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-04-02 01:27:42)