Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś 8. odcinek School Days od Mró-chan i da do niego link?
Trochę zejdzie, ale mogę ci udostępnić.
Trochę zejdzie, ale mogę ci udostępnić.
Jeśli można to bym prosił, nie śpieszy mi się.
Eftar napisał:Trochę zejdzie, ale mogę ci udostępnić.
Jeśli można to bym prosił, nie śpieszy mi się.
https://mega.nz/#!dc9yVCpK!xcKjxyyceqfr … bZwwpKPlCc Tutaj masz 8 ep.
@Eftar dzięki
Witajcie, czy na animesub są dostępne napisy do 27 odcinka "Aa! Megami-sama"??
Na malu jest, że 1 seria posiada 24 odcinki także najpewniej jest to jakiś specjalny odcinek lub ova ale nie mam pojęcia jak to znaleźć na anime sub.
Jakby ktoś był w stanie mi z tym pomóc
@edit
Aaaa już nie trzeba, ogarnąłem to!
27 odcinek to w rzeczywistości odcinek 12,5. Już nie trzeba pomocy!
@edit2
OK, ale pojawił się kolejny problem z którym sobie nie mogę coś poradzić.
Wiecie gdzie znajdę napisy do 2 sezonu w/w anime czyli do "Aa! Megami-sama!: Sorezore no Tsubasa"??
Bo tak szukam i szukam ale nie mogę wydłubać coś :/
@edit3
Ahh ok znalazłem! Sprawy nie ma!
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2016-10-10 15:09:39)
@edit2
OK, ale pojawił się kolejny problem z którym sobie nie mogę coś poradzić.
Wiecie gdzie znajdę napisy do 2 sezonu w/w anime czyli do "Aa! Megami-sama!: Sorezore no Tsubasa"??
Bo tak szukam i szukam ale nie mogę wydłubać coś :/
Sprawdź czy czasem tutaj nie ma: http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … s+megapack
ma ktos moze w swojej prywatnej kolekcji napisy do tych ainme ,, Buzzer Beater [2007]" Blue seed" Zipang" ?
Dwa pytania:
Ma ktoś może Nodame Cantabile od [Exiled-Destiny] i da radę upchnąć na MEGA?
Czy są gdzieś w necie polskie napisy do Kujibiki Unbalance (OVA i TV), czy jednak pozostaje seans po ang?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Czy są gdzieś w necie polskie napisy do Kujibiki Unbalance (OVA i TV), czy jednak pozostaje seans po ang?
Jakiś czas temu oglądałem to i nie znalazłem napisów. Raczej pozostaje ci oglądanie po angielsku.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Poszukuję pewnego nagrania na youtube. Mianowicie: dwóch młodych Japończyków gościnnie wystąpiło w programie [jakimś] i zagrało swój utwór. Potem nagranie przedstawiało ich w dzisiejszych czasach z tym samym utworem jak już są grubo po 50. ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Sam bym obejrzał.
Interesują cię jakieś konkretne suby, czy wszystkie relki tej grupy?
Ostatnio edytowany przez ill (2016-11-08 21:03:16)
GG: 1677958
Ktoś może ma jakieś info na temat wydania filmu kinowego Accel World z porządnymi angielskimi napisami? Jedyne dostępne są tłumaczeniem z translatora google, a od lipca trochę czas minęło. Jeżeli trzeba czekać na wydanie płytowe, to wie ktoś może, kiedy ma się takie pojawić?
Pytałem ZlegoLosa, czy podjąłby się tłumaczenia z japońskiego, ale on przeszedł na emeryturę
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2016-11-16 21:28:09)
Wydanie płytowe już jest od ponad miesiąca. Może dlatego, że właściwa część filmu stanowi jego mniejszość, nikt normalny nie chce podjąć się tłumaczenia tego skoku na kasę?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-11-16 21:30:41)