Nie jesteś zalogowany.
Skład: seba609&OromisMasta
Opis:
Europa potrzebuje pomocy eskadry japońskich latających słodkich dziewuszek w wojnie z Neuroidami.
DDL:
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Tłumaczone pod wpływem alkoholu.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-11-24 20:30:08)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Nareszcie jakaś dobra seria.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ale miksa zrobiłeś.
Jakie animu, takie napisy. Na weekend w sam raz na seans. Przyjemnie się oglądało.
Tak czy siak czyjeś prośby zostały wysłuchane.
Przecież wszyscy wiemy, że pod wpływem tłumaczy się najlepiej.
Jak brakuje weny, % dają kopa.
Nie dziękujcie:
Dowiedziałem się, że obrazek przedstawiony w pierwszym poście nie jest zdjęciem biurka jakiegoś menela z google, a autentycznie jest to biurko Psyche609, znanego także jako Seba609 (OromisMasta go sprzedał).
Najpierw poszło te 200 ml widoczne bardziej z tyłu, potem setka lubelskiej, a potem browary
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2016-10-09 16:18:03)
Pudło, w plastiku jest woda na kaca™
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2016-10-10 07:34:14)
Przepraszam jeśli ktoś poczuł się tym urażony,pisałem to gdy byłem w iście wisielczym humorze i w sumie było by lepiej gdybym wcale nie dotykał klawiatury.SORRY
A mnie ciekawi co to jest w tym niebieskim opakowaniu do picia raz w tym przezroczystym plastiku(spirytus)?????
To niebieskie coś to Mr Magic - pomoże mi przy tłumaczeniu piosenek.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Dziękuje za tłumaczenie.Od dziś jesteście moimi bogami.
ps. Jeśli ktoś chcę ep w mp4 np na tablet polecam pogram Freemake Video Converter
Jeszcze raz DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI,
I o to krótka historia jak dwóch alkoholików zdobyło pierwszego wyznawce. :V
"Late jest nasz"
Odcinek 02.
Miałem nie pić w ciągu tygodnia, no ale czego nie robi się dla tych ujęć.
^up - to woda, uwierz
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-10-13 18:52:59)
Odcinek już się pobiera wielkie dzięki
Odcinek 03.
Praca na laptopie bez myszy w Aegi ssie, a w ogóle to śmierć laptopom oraz internet w rodzinnym domu tak wolny, że wysyłałem to prawie dwie godziny edyszyn.