Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Valkyrie Drive Mermaid. Oczywiście w wersji AT-X podziwiamy panteon cyców, FUNi kupiło sobie wersję, która nawet majtki i bardziej rozchylone dekolty zakrywa.
Ale wiesz, że Commie wydaje wersję bez cenzury, prawda?
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-10-24 18:39:57)
Valkyrie Drive Mermaid. Oczywiście w wersji AT-X podziwiamy panteon cyców, FUNi kupiło sobie wersję, która nawet majtki i bardziej rozchylone dekolty zakrywa.
Pamiętam taki czas dawno temu. Dawno temu, a dokładnie 7 lat wstecz. Gdy wyszło Rosalio + Vampire Capu2, pojawił się taki nietoperek który zakrywał wszystko, co ważne.
Dlaczego o tym wspominam, bo od tamtego dnia nienawidzę batmana z całego serca.
A na poważnie dlaczego ja jeszcze nie widziałem Valkyrie Drive Mermaid?!
Bo nie wiedziałeś, że jest wersja bez cenzury? Poza tym, ostrzegam tylko, że seria jest na poziomie dzieł pokroju Queens Blade i Qwasera.
Powyższych nie widziałem, Qwaser odrzucał mnie zbyt bombastycznymi cycami i różnymi fluidami, tutaj aż tak źle nie jest. VDM bliżej do Cross Ange, tylko więcej cyców.
AtoMan napisał:Valkyrie Drive Mermaid. Oczywiście w wersji AT-X podziwiamy panteon cyców, FUNi kupiło sobie wersję, która nawet majtki i bardziej rozchylone dekolty zakrywa.
Ale wiesz, że Commie wydaje wersję bez cenzury, prawda?
A wiesz, że jeszcze szybciej wydają transkrypt suba FUNi zsynchronizowany pod RAW?
Bo nie wiedziałeś, że jest wersja bez cenzury? Poza tym, ostrzegam tylko, że seria jest na poziomie dzieł pokroju Queens Blade i Qwasera.
Jak wyszło capu2 to nie przypominam sobie aby pojawiło się w tv bez cenzury.
@down
AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa.... Rozumiem.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2015-10-24 19:50:43)
Ja o Valkyrie Drive pisałem...
A na poważnie dlaczego ja jeszcze nie widziałem Valkyrie Drive Mermaid?!
Jak się ma sprawa cenzury w Masou Gakuen HxH i jak ogólnie się prezentuje ta adaptacja?
Jak się ma sprawa cenzury w Masou Gakuen HxH i jak ogólnie się prezentuje ta adaptacja?
Horrible wrzuca cenzurowane ripy. Wersja z AT-X bez cenzury.
Co do adaptacji to nie mam pojęcia, ale jeśli chodzi o poziom fabularny to równie dobrze mogli to przerobić na serię hentajowych OAVek i nawet by zyskało na wrażeniach artystycznych.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
jeśli chodzi o poziom fabularny to równie dobrze mogli to przerobić na serię hentajowych OAVek i nawet by zyskało na wrażeniach artystycznych.
Właśnie nie ogarniam tego, te jęki i obraz pokazuje tylko jedno, a tylko zastanawia się kto dał im hajs, zezwolenie i ect żeby kopę takich wystawić do wszystkich widzów. Tylko wymiotować przy takich można ...
Czy jest jakaś cenzura w "Keijo!!!!!!!!", która może zostać usunięta na BD?
Ostatnio edytowany przez kuru (2016-10-29 13:59:44)
Czy jest jakaś cenzura w "Keijo!!!!!!!!", która może zostać usunięte na BD?
Odmiana przez przypadki się kłania.
Odmiana przez przypadki się kłania.
Damn, you got me
Czy jest jakaś cenzura w "Keijo!!!!!!!!", która może zostać usunięta na BD?
Nie. Zresztą i tak nie miałoby to specjalnie znaczenia. To jest głównie komedia, a nie ecchi.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
kuru napisał:Czy jest jakaś cenzura w "Keijo!!!!!!!!", która może zostać usunięta na BD?
Nie. Zresztą i tak nie miałoby to specjalnie znaczenia. To jest głównie komedia, a nie ecchi.
Dzięki Kamiyan, już pobieram od T&A.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7