Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanko czy jakaś osoba zaczęła już tłumaczyć 2gą OAVke Bleacha pod Tytułem : BLEACH - The Sealed Sword Frenzy.
Bo jeśli jeszcze nikt to się za nią zabiorę Pytam się tylko dlatego że mam też inne anime do tłumaczenia na oku i nie chce by się okazało że zmarnuję tylko czas na tłumaczenie oavki którą już ktoś tłumaczy
Link do opisu tej oavki z
Animenewsnetwork.com
Co do pliku to ja posiadam RAWa od [Freelance-Raws]jest to obraz ISO płytki DVD z tą OAVka rozmiar to 2.42GB ale obraz i dzwięk na 6 torrent z Mininova.org
lub wersja subowana przez [AnCo-YGO]- angielski sub, rozmiar 232.79MB torrent także z Mininova.org
Ostatnio edytowany przez krzyzak (2006-03-25 11:05:43)
Mozesz, dac cynk skad go masz? A najlepiej skad go zassaleś?
Dzieksi!!![okej]
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-03-25 11:24:42)
Nie to zebym sie czepial, ale moze jakies sprostowanie?? To nie jest 2 oav'ka, bo:
po pierwsze - jeszcze 1 nie wydali
po drugie - jest to cos co sie zowie "Jump Festa Anime Tour 2005 - The Sealed Sword Frenzy" wiec znajac zycie (a moze go nie znam) jest to zlepek jakis 2 albo 3 odcinkow, tak jak to bylo z "Jump Festa Anime Tour 2004 - Memories in the Rain" sciagnalem, zobaczylem i skasowalem Zreszta nawet na forum byl o tym temat.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
p "Jump Festa Anime Tour 2005 - The Sealed Sword Frenzy" wiec znajac zycie (a moze go nie znam) jest to zlepek jakis 2 albo 3 odcinkow...
Jump Festy Natuto nie były zlepkami, więc możliwe, że tutaj też tak będzie. Ale z drugiej strony, gdyby to było coś nowego to na necie by szumiało. Najlepiej niech się wypowie ktoś kto to już ściągnął.
Ta oava nie jest zlepką odcinków!! Nad postacią głównego złego w tej oavie cały czas czuwał kubo tite i cały czas dzieje sie coś czego w anime nie było. Obejrzyjcie z łaski swojej najpierw a potem powiedzcie coś na temat.
Ta oava nie jest zlepką odcinków!! Nad postacią głównego złego w tej oavie cały czas czuwał kubo tite i cały czas dzieje sie coś czego w anime nie było. Obejrzyjcie z łaski swojej najpierw a potem powiedzcie coś na temat.
Eragon ma racje to zupełnie nowe sceny których w anime napewno nie widzieliście i nowa tematyka. Akcja rozgrywa się zarówno w Społeczności Dusz jak i na ziemi Więcej nie powiem bo warto to samemu obejrzeć
Aha dodam że Ichigo znów pokaże swoje Bankai
Ech, nie ma to jak spojler Właśnie zepsułeś mi z przyjemności z oglądania, skąd mogłem wiedzieć że akurat w tym poście będzie właśnie spojler. Dziękuję bardzo
PS. Właśnie się dowiedziałem, że to zostało subbowane przez grupę Anime Council and YugiOh. Oto torrent Ściągnę i zobaczę.
Ostatnio edytowany przez FlashMan23 (2006-03-25 13:44:34)
gracol majac na mysli znajac zycie nie odnosilo sie to do ogolu doswiadczen ale do tego co juz raz odnosnie Bleach'a wyszlo czyli "Jump Festa Anime Tour 2004 - Memories in the Rain". Nikt nie zaprzeczy, ze byl to zebranie w jednosc 2 czy 3 epkow (juz teraz nie pamietam). No ale skoro twierdzicie, ze tym razem jest to zupelnie cos innego, to za chwile zarzucam torrenta.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tutaj macie prezent od Viriego... Epek z Direct Download. Można ściągać.
bede czekał z niecierplinowscią bo odcinek juz na dysku
napiski niezle podobnie jak sama OAV , humorystyczna , fajna story i walki tez niezle ogółem 4+
ps dlaczego ichigo mogl BANKAI wykorzystac a w serii tv bylo ze w swiecie smiertelnikow jest inaczej i jeszcze ma za malo mocy aby w nim skorzystac z niego
( moge sie mylic ):)
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-03-26 11:24:50)
Bo to zapychacze są , w mandze takich motywów ( chyba ) nie było.
ciagne... i zobaczym co to ;]
odcinek bardzo fajny jak i napisy:D
a ja bym poprosił sznurek do tych napisów