Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty dziewiąty odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi!
Trzydziesty odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi!
Z okazji długiego weekendu postanowiłam trochę popchnąć moje zaległe projekty. Nie chciałabym nic obiecywać, ale prawdopodobnie jutro pojawi się też odcinek 31. A jeśli nie jutro, to w niedzielę już na 100% .
Chociaż arc z Sae nie przypadł mi do gustu, muszę powiedzieć, że jego zakończenie mnie poruszyło. Właśnie dla takich momentów nie porzuciłam i nie mam najmniejszego zamiaru porzucać tego anime .
Pozdrawiam i życzę miłego seansu !
To zakończenie to ludzie przewidzieli na samym początku arcu. Wszystkie fillery Pierrota są na jedno kopyto.
Btw, ktoś to skleił.
Mostly HS shifted onto a chaptered 10-bit TV encode with Glue styled dialogue.
Just so you can watch it without getting eye cancer.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-11-11 21:36:36)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trzydziesty pierwszy odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi!
Miał być w niedzielę, ale niespodziewane zalanie kuchni pokrzyżowało moje plany.
Tak czy inaczej, miłego seansu!
Trzydziesty drugi odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi.
Trzydziesty trzeci odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi.
Odcinek 32 powinien właściwie być już w zeszłym tygodniu, ale jakoś tak w samym środku tłumaczenia złapałam leniwca i tak jakoś został . Za to teraz macie dwa pod rząd .
Miłego oglądania!
Drugi odcinek Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi już na ansi.
Trochę mi zeszło, ale wreszcie znalazłam w sobie siłę, by dokończyć odcinek drugi . Kolejne dwa postaram się skończyć jak najszybciej. Może jeszcze w tym tygodniu.
Miłego seansu!
Dzięki za suby, nasza cierpliwość została nagrodzona. Oby tak dalej.
Trzydziesty czwarty[ odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi.
W tym tygodniu błyskawiczne wydanie . Chciałam mieć z głowy Sousei, żeby jutro od rana spokojnie zabrać się za Yuri. A poza tym byłam ciekawa, co wydarzy się dalej .
Dziś dwa obrazki z odcinka, ponieważ Szymuś jest zbyt słodki, żeby go nie upnąć .
Miłego oglądania
Trzydziesty piąty odcinek Sousei no Onmyouji już na ansi.
Tym razem lekkie opóźnienie z odcinkiem, ponieważ czekałam na cudne karaoke autorstwa Wincenta271. Nie zapomnijcie pobrać nowych czcionek, bo karaoke jest cudne i szkoda by było, żeby miało wam się jakoś błędnie wyświetlać.
Kolejne odcinki prawdopodobnie po świętach.
Informacja dla wszystkich, którym nie wyświetlają się polskie znaki w openingu:
Jeśli czcionka z openingu nie wyświetla się poprawnie trzeba wejść do folderu z czcionkami w Panelu Sterowania, usunąć Agency FB i zainstalować ją ponownie, tym razem z paczki załączonej do odcinka.
Po takim zabiegu wszystko powinno wyświetlać się poprawnie.
Dodatkowa informacja: niestety wczoraj wieczorem mój komputer odmówił współpracy i postanowił się zepsuć (jakaś plaga chyba, bo u Kama widzę to samo xD). Dzisiaj oddaję go do serwisu i mam nadzieję, że nie będzie to nic poważnego, ale możliwe, że będę musiała wstrzymać na jakiś czas pracę nad wszystkimi będącymi obecnie pod moją opieką projektami. Mam nadzieję, że uda się tego uniknąć, szczególnie ze względu na zbliżające się finały serii Yuri!!! on Ice oraz Lostorage Incited WIXOSS, ale wiecie jak to jest ze złośliwością rzeczy martwych. Potrafi dać się nieźle we znaki .
Gdyby sprawy ułożyły się nie po mojej myśli, poinformuję o tym.
Masz może w planach drugi sezon Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu?
PS. Wszystkiego dobrego w nowym roku!
/AS
Ostatnio edytowany przez jpgamingpl (2017-01-01 21:53:37)
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
Jeszcze się waham, ale prawdopodobnie tak. A co, chcielibyście wziąć na warsztat ?
PS: Również życzę mnóstwo szczęścia w Nowym Roku !!
Nie, ale bardzo chciałbym go obejrzeć z dobrym polskim przekładem Trzymam kciuki!
/AS
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
Askara napisał:Jeszcze się waham, ale prawdopodobnie tak. A co, chcielibyście wziąć na warsztat ?
Nie, ale bardzo chciałbym go obejrzeć z dobrym polskim przekładem Trzymam kciuki!
/AS
Przeca od dawna wiadomo, że Morcia będzie tłumaczyć drugi sezon Rakugo.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Askara napisał:Jeszcze się waham, ale prawdopodobnie tak. A co, chcielibyście wziąć na warsztat ?
/AS
No pięknie, teraz nie mam wyboru xD. Pewnie przetłumaczę, bo pierwszy sezon był super.
EDIT:
Wiesz, Lam. Z wami to nigdy nic nie wiadomo.
Ostatnio edytowany przez Askara (2017-01-01 22:23:58)
Wiesz, Lam. Z wami to nigdy nic nie wiadomo.
O, przepraszam bardzo, projekty bez Areki zawsze wychodzą bez zbędnej zwłoki.
Askara napisał:Wiesz, Lam. Z wami to nigdy nic nie wiadomo.
>Alderamin
Gdzie zresztą było tyle błędów, że masakra.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Lamarus napisał:Askara napisał:Wiesz, Lam. Z wami to nigdy nic nie wiadomo.
>Alderamin
Gdzie zresztą było tyle błędów, że masakra.
I tak typesetter stallował, więc różnica żadna.