Nie jesteś zalogowany.
Napiszę coś neutralnego, żeby nie było, że rozmawiasz sam ze sobą. Ktoś jeszcze lekarza wezwie.
OKi.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Możecie na mnie liczyć również następnym razem.
Gilgamesz wersja żeńska. ^^
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-12-11 02:14:48)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dobre, przyznam. Może kiedyś dam szansę ponownie, gdy będe miał ochotę na jakaś głupawkę.
Powiedzcie, kiedy mam się śmiać, bo nie wiem
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Yagami_Raito8920 napisał:Powiedzcie, kiedy mam się śmiać, bo nie wiem
A kto powiedział, że powinieneś? Pewnie znajdę masę serii, w których ty się śmiałeś, a ja bym patrzył z politowaniem. Tak to już jest. Nie wiem, co chcesz udowodnić.
A kto powiedział, że coś chcę udowodnić? Jedynie wyrażam swoją hejterską opinię na temat tego czegoś
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
>nie widziałem nawet jednej minuty
>>opinia
Trochę słaby troll. Chociaż na tym forum mamy już kilku ekspertów od oceniania bajki, której się nie widziało.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Napiszę coś neutralnego, żeby nie było, że rozmawiasz sam ze sobą. Ktoś jeszcze lekarza wezwie.
Hahahahaha xD
You made may day, Sir!
Jak to zobaczyłem, to mam pytanie o tą scenę. Co ona przedstawiała? Czy był to początek jakiejś niesamowicie pokręconej sceny ataku, czy to jakiś żart, czy inna wizualna prezentacja jakiegoś snu, czy czegoś w ten deseń?
Tak jak mówiłem wcześniej znałem tą serię z kilku(nastu?) chapterów mangi i nie pamiętam czegoś tak... Jajcarskiego? Absurdalnego? Choć może też tak być, że do takich scen nie doszedłem...
Widziałem pewną część pierwszego odcinka i widać, że zmieniono przynajmniej wstęp, w stosunku do mangi. A widząc ten gif zaczynam się zastanawiać, czy nie poszli z tą (dobrą) zmianą o krok dalej?
Ten kto to ogląda niech mi powie - czy był w animcu trening z użyciem automatów z piłkami do tenisa(?)? Albo scena z zatrzaśnięciem się w bodajże łaźni? Jeśli tak, to w którym odcinku?
Nie, nie było. Całą cześć gdzie odbywały testy(?), zostało pominięte.
Ostatnio edytowany przez Abyss (2016-12-12 00:23:50)
"Late jest nasz"
No cóż - co prawda można by rzec, że scena w zatrzaśnięta łaźnią była trochę mdła - w takim razie przychodzą mi do głowy dwie rzeczy:
- ALBO po prostu manga była (że tak powiem) głębiej poprowadzona (Widziałem kawałek pierwszego epizodu w którym całkowicie pominięto mangowy proces prezentacji głównej bohaterki, jak i jej zaprzyjaźniania się z tą dziewczyną od bodajże Judo) na początku i po prostu nie dotrwałem do tej... Tej... No właśnie - tej całej otoczki super sił/super ataków/pierdzacych smokiem (jak to ktoś wcześniej wspomniał),
- ALBO po prostu manga była (że tak powiem) głębiej i normalniej prowadzona, a studio odpowiedzialne za anime porzuciło ten bardziej realistyczny styl, właśnie na rzecz supermocy, jakichś summonowanych gradów pośladkami etc.
Także jeśli ktoś jest obeznany w temacie, to proszę niech rozwieje moje wątpliwości. I ponawiam pytanie o tamten urywek sceny w podlinkowanym wcześniej gifie - co to było?
To było podczas jednej z walk, jednak była to tylko wizualizacja wrót babilonu, bo sama technika polegała na kopiowaniu specjalnych ataków innych zawodniczek, którym wcześniej wymasowała tyłki. Z opisu tej techniki powinno to bardziej wyglądać jak Unlimited Blade Works ponieważ były to kopie umiejętności a nie oryginał, co było wspomniane podczas walki.
bo sama technika polegała na kopiowaniu specjalnych ataków innych zawodniczek, którym wcześniej wymasowała tyłki.
Ten opis niszczy Czy to wymaga dalszych tłumaczeń? xD
Fajny art
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2016-12-12 21:28:48)
Aha - czyli mam rozumieć, że tamten gif to tylko wizualizacja i nie było jakiegoś gradu przywołanych tyłków i że po prostu w mandze nie było to dość prędko prezentowane, także po prostu do tego nie dotarłem. Skoro tak, to dziękuję za słowa wyjaśnienia.
Przed chwilą rzuciłem okiem na randomowe kilka minut jakiegoś odcinka i główna bohaterka to nadal (jak w mandze) taki powiedziałbym "airhead" - akurat trafiłem na scenę jak
ciekawe co za tydzień wymyślą
Ostatnio edytowany przez Ares (2016-12-16 02:47:28)