Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Mam nadzieje, że nie zapomnieliście o sortowaniu w ANSI 2.0 bo ja z niego korzystam.
Urzekła mnie Twoja historia, poważnie. Może od razu niech napiszą cały serwis pod Ciebie, będzie najfajniej.
Poza tym kup sobie słownik, bo przecinki gubisz.
Można by dodać, by ukończone napisy do danej serii od tej samej osoby były premiowane w ten sposób, że na samej górze były "przetłumaczone paczki: <tutaj suby od A, G, H... do danej serii>, a niżej suby tych, którzy przetłumaczyli tylko niektóre odcinki.
Centrum Mangi się zmienia, pora na ANSI
Jak to szło? Prędzej ja wydam Gintamę niż powstanie ansi 2.0?
Jak to szło? Prędzej ja wydam Gintamę niż powstanie ansi 2.0?
I jak na razie wszystko się zgadza. Oby tak dalej.
Stawiam 10 złotych, że ansi 2.0 powstanie szybciej niż bodzio wyda Gintamę.
Nie żebym nie wierzył w bodzia, ale Gintama jest lekko "obszerna".
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2016-12-08 01:02:00)
Prędzej ja wrócę na scenę animu i zrobię całego Detektywa Conana, niż ujrzycie ANSI 2.0
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Tam gadacie, ile to dopiero 5-6 lat?
To całe nic w świecie internetu.
Game co pół roku przygotowuje nową wersję strony, a z każdą jej odsłoną jest coraz gorzej.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
To ile ostatnio zebrano? 2 tyśki?
Śmiało, jeszcze jedną zbiórkę zróbcie!
Ja wciąż wierzę.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
No z tego co pamiętam, to ta kasa poszła na utrzymanie serwera i było to w 2011. Dai shockku.
No z tego co pamiętam, to ta kasa poszła na utrzymanie serwera […]
Każdy poważny, pracujący człowiek jest w stanie utrzymać serwer tego typu samodzielnie Sam mam ich kilka i nikt mi nie dorzuca pieniążków.
było to w 2011.
Stary się robię, lata szybko uciekają
ANSI 2.0 już się zbliża, już puka do mych drzwi...
Każdy poważny, pracujący człowiek jest w stanie utrzymać serwer tego typu samodzielnie Sam mam ich kilka i nikt mi nie dorzuca pieniążków.
Fajnie, że jesteś taki dobroduszny i sam utrzymujesz serwer dla innych ludzi, ale dlaczego ktoś inny ma to robić? Bo Ty tak robisz? Proszę Cię...
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2018-09-07 06:11:17)
Moja lista anime: klik
Jeśli jesteś właścicielem czegoś, twoim zasranym obowiązkiem jest utrzymanie tego, tak postępuje poważny, pracujący człowiek, więc "proszę cię"...
Jeśli jesteś właścicielem czegoś, twoim zasranym obowiązkiem jest utrzymanie tego, tak postępuje poważny, pracujący człowiek, więc "proszę cię"...
Widac onlajny sa powazne i masz pierdyliard reklam z tego powodu
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-09-08 09:21:44)
ara ara...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna